Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı sıkıntı yasıyordum taki essence solft touchmousse make up alana dek kopuk fondoten ben ındrımde 35tl almıstm suan fıyat ne drbılmyorum bırde kapatıcısı var goz altarına ıyı gelıor![]()
Orflm ben kulndım bu resmını attm bende cok ıse yaradı kopuk kopuk oldu belı deıl ark antı sıkıntıları yasamsdım nasıl etkısı var orflm ha bb de garnıer tafsıyemdr cc flormarOrflm bb yaa cc kremini kullanın sivilceli yağlı ciltlere şiddetlen tavsiye ediyorm diyatlarıda bazn acayip kampanyaya giriyor göznk kapatmıyor yağlı deil +günş kremi cc de bb nin aynsıı onun artısıda sivilce lekelerine iyi geliyor hem tedavi amaçlı hem fondoten cnm.
Bak cnm ben kendi ürünlerim için bi arkadşm tavsiyesi üzerne üye oldm ve yemin ederm garnierinki hiç birşeymiş ben oriflameyi tanıdıkça çook seviyorm benm cildm yağlı sivilcm ve sivilce lekelerm var ve cc krem hem tedavi ediyr hm harika bir fondoten hem yağsz hm göznkleri tıkamıyor hem cildi sıkılaştıyor son olarakda 20 fv güneş koruyucusu var şiddetle tavsiye ediyorm flormarıda daha önce kullandımmı bilmiyorm cnm bunu için yorm yapamayacmOrflm ben kulndım bu resmını attm bende cok ıse yaradı kopuk kopuk oldu belı deıl ark antı sıkıntıları yasamsdım nasıl etkısı var orflm ha bb de garnıer tafsıyemdr cc flormar
Yo haklısn orflm urunlerı cok ıyı bunu bılyorum ablm satıo almn marks ıyı ama ben kulndım her cılt yapısı farklı bız oneryoruz sadece ben suan resmını atklrm kulnıom cok memun kldmBak cnm ben kendi ürünlerim için bi arkadşm tavsiyesi üzerne üye oldm ve yemin ederm garnierinki hiç birşeymiş ben oriflameyi tanıdıkça çook seviyorm benm cildm yağlı sivilcm ve sivilce lekelerm var ve cc krem hem tedavi ediyr hm harika bir fondoten hem yağsz hm göznkleri tıkamıyor hem cildi sıkılaştıyor son olarakda 20 fv güneş koruyucusu var şiddetle tavsiye ediyorm flormarıda daha önce kullandımmı bilmiyorm cnm bunu için yorm yapamayacm
Evwt haklısn cnm her cilt aynı deil tabikide istediğinizi bulduğunuza sevndm cnm umarım bilmediğimz henüz keşfetmediğimz daha iyi ürünleride bulurz cnmYo haklısn orflm urunlerı cok ıyı bunu bılyorum ablm satıo almn marks ıyı ama ben kulndım her cılt yapısı farklı bız oneryoruz sadece ben suan resmını atklrm kulnıom cok memun kldm Eki Görüntüle 1805758
Bulalım xd bullm ben sımdı bıde sacm dokulıo sampuan arıom bıtne buldm ama pek emın deılm fıkrn varmı loreal dokulmye karsıEvwt haklısn cnm her cilt aynı deil tabikide istediğinizi bulduğunuza sevndm cnm umarım bilmediğimz henüz keşfetmediğimz daha iyi ürünleride bulurz cnm
Kelin ilacı olsa başına sürerBulalım xd bullm ben sımdı bıde sacm dokulıo sampuan arıom bıtne buldm ama pek emın deılm fıkrn varmı loreal dokulmye karsı
Aryorum yarın alcm bklm esım eczane sorcktı bugun ama loreal var bıde bkmKelin ilacı olsa başına sürerbnde aynı sorundn muzdaripim cnm bişy bulursn benide bilgilendir olurmu
![]()
Umarım istediğini bulursun cnmAryorum yarın alcm bklm esım eczane sorcktı bugun ama loreal var bıde bkm
Bklm bulncs solrm sanada
Benim özel olarak kullandığım bi fondöten var golden rose hem sivilceleri kurutuyor hemde güzel kapatıyor önerebilirim.Kızlar cildim yaglı sivilcelerim birazda izlerim var hem sivilce cıkarmayacak hemde kapatacak bi fondöten arıyorum. Fiyat onemlı degil kızlaar cok acill