Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Acil fondöten onerisi

rezzan12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
224
23
48
Adana
Kızlar cildim yaglı sivilcelerim birazda izlerim var hem sivilce cıkarmayacak hemde kapatacak bi fondöten arıyorum. Fiyat onemlı degil kızlaar cok acill

Bende aynı sıkıntı yasıyordum taki essence solft touchmousse make up alana dek kopuk fondoten ben ındrımde 35tl almıstm suan fıyat ne drbılmyorum bırde kapatıcısı var goz altarına ıyı gelıor

Bende aynı sıkıntı yasıyordum taki essenc
DSC_0099.webp
e solft touchmousse make up alana dek kopuk fondoten ben ındrımde 35tl almıstm suan fıyat ne drbılmyorum bırde kapatıcısı var goz altarına ıyı gelıor

Orflm bb yaa cc kremini kullanın sivilceli yağlı ciltlere şiddetlen tavsiye ediyorm diyatlarıda bazn acayip kampanyaya giriyor göznk kapatmıyor yağlı deil +günş kremi cc de bb nin aynsıı onun artısıda sivilce lekelerine iyi geliyor hem tedavi amaçlı hem fondoten cnm.

Orflm bb yaa cc kremini kullanın sivilceli yağlı ciltlere şiddetlen tavsiye ediyorm diyatlarıda bazn acayip kampanyaya giriyor göznk kapatmıyor yağlı deil +günş kremi cc de bb nin aynsıı onun artısıda sivilce lekelerine iyi geliyor hem tedavi amaçlı hem fondoten cnm.
Orflm ben kulndım bu resmını attm bende cok ıse yaradı kopuk kopuk oldu belı deıl ark antı sıkıntıları yasamsdım nasıl etkısı var orflm ha bb de garnıer tafsıyemdr cc flormar

Orflm ben kulndım bu resmını attm bende cok ıse yaradı kopuk kopuk oldu belı deıl ark antı sıkıntıları yasamsdım nasıl etkısı var orflm ha bb de garnıer tafsıyemdr cc flormar
Bak cnm ben kendi ürünlerim için bi arkadşm tavsiyesi üzerne üye oldm ve yemin ederm garnierinki hiç birşeymiş ben oriflameyi tanıdıkça çook seviyorm benm cildm yağlı sivilcm ve sivilce lekelerm var ve cc krem hem tedavi ediyr hm harika bir fondoten hem yağsz hm göznkleri tıkamıyor hem cildi sıkılaştıyor son olarakda 20 fv güneş koruyucusu var şiddetle tavsiye ediyorm flormarıda daha önce kullandımmı bilmiyorm cnm bunu için yorm yapamayacm

Bak cnm ben kendi ürünlerim için bi arkadşm tavsiyesi üzerne üye oldm ve yemin ederm garnierinki hiç birşeymiş ben oriflameyi tanıdıkça çook seviyorm benm cildm yağlı sivilcm ve sivilce lekelerm var ve cc krem hem tedavi ediyr hm harika bir fondoten hem yağsz hm göznkleri tıkamıyor hem cildi sıkılaştıyor son olarakda 20 fv güneş koruyucusu var şiddetle tavsiye ediyorm flormarıda daha önce kullandımmı bilmiyorm cnm bunu için yorm yapamayacm
Yo haklısn orflm urunlerı cok ıyı bunu bılyorum ablm satıo almn marks ıyı ama ben kulndım her cılt yapısı farklı bız oneryoruz sadece ben suan resmını atklrm kulnıom cok memun kldm
DSC_0099.webp

Yo haklısn orflm urunlerı cok ıyı bunu bılyorum ablm satıo almn marks ıyı ama ben kulndım her cılt yapısı farklı bız oneryoruz sadece ben suan resmını atklrm kulnıom cok memun kldm Eki Görüntüle 1805758
Evwt haklısn cnm her cilt aynı deil tabikide istediğinizi bulduğunuza sevndm cnm umarım bilmediğimz henüz keşfetmediğimz daha iyi ürünleride bulurz cnm

Evwt haklısn cnm her cilt aynı deil tabikide istediğinizi bulduğunuza sevndm cnm umarım bilmediğimz henüz keşfetmediğimz daha iyi ürünleride bulurz cnm
Bulalım xd bullm ben sımdı bıde sacm dokulıo sampuan arıom bıtne buldm ama pek emın deılm fıkrn varmı loreal dokulmye karsı

Bulalım xd bullm ben sımdı bıde sacm dokulıo sampuan arıom bıtne buldm ama pek emın deılm fıkrn varmı loreal dokulmye karsı
Kelin ilacı olsa başına sürer;) bnde aynı sorundn muzdaripim cnm bişy bulursn benide bilgilendir olurmu;)

Rimmel stay matte fondöten öneririm, watsonslarda mevcut, fiyatları da çok uygun.Yağlı cildime şimdiye kadar en iyi gelen bu oldu.Kapatıcılığı ve kalıcılığı da güzel.

images (2).webp

Bu zamana kadar kullandığım en iyi fondöten. Arkadaşlarımın da sürekli sorduğu bi ürün :)

Kızlar cildim yaglı sivilcelerim birazda izlerim var hem sivilce cıkarmayacak hemde kapatacak bi fondöten arıyorum. Fiyat onemlı degil kızlaar cok acill
Benim özel olarak kullandığım bi fondöten var golden rose hem sivilceleri kurutuyor hemde güzel kapatıyor önerebilirim.

Maybelline afinitone super ciltdi inamilmaz guzel kusursuz yapiyo uygulamasi kolay asla sivilce yapmiyo kizkardesim guzellik uzmani o onermisti yuzunde nasil tahribatlar olursa olsun kapatiyo cok memnunum ve suya dayanikli

Back
X