- 22 Mart 2016
- 1.603
- 1.248
- 133
Allah yardımcın olsun benım annemde her daim şükür eder kayınvalidede tam tersi ister istemez bir kıyaslama üzülme hali oluyorAy aynen benimki de öyle, sürekli bir ölüyorum ölsem de kurtulsam . Sıram gelmedi mi deyip duruyor ben de sıranın kimde olduğu belli olmaz ölüm yasa bakmıyor diyorum hastalık çekmek ne kadar zor biliyon mu diyor gerçekten gören de ciddi bir seui var sanacak. Hiç şükür etmesini bilmiyor ya kafayı yicem. Sürekli eşarbi dolar başına Hayriye hanım gibi ay ay ay bacaklarım başım diye geziyor allahim sen niye bana bunu yapiyon diye söylenip duruyor. Burda niye sürekli annenden bahsediyorsun diyorlar ama annem ilk kanserini memeden geçirdi gogusleri alındı kadın ameliyattan çıkınca tartıya geçti belki kilo vermisimdir diye gülerekbu kaynanalari anlamıyorum
Sizin ilk yapmanız gereken kıyaslamayı bırakıp oldugu gıbı kabullenin mumkun mertebe mesafeli olun gercekten su zamanda maalesef iyi niyet insana kötü seyler getırıyor
Ölüm olur agır hastalık olur arada gıttıgım de yardım olur basım üstüne elimden geleni yaparım bunu eşimde cok ıyı bılır o yüzden oda seslenmiyor um alıştı aramamama
Size tavsiyem mesafe candır yaşayan biri olarak söylüyorum