Acil. Gebelik hakkında bilgisi olanlar

dortmayis

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
673
68
323
39
Arkadaşlar son aylarda adetlerim pek düzenli değil. 28 günle 33 gün arası falan değişiyor. Bugün kan testi yaptırdım 32. gündeyim beta 11.73 çıktı sizce anlamı nedir? Ne olur cevap verin çok heyecanlıyım. Bu arada son adet tarihim 03,08

tebrikler değere göre hamilesin ama değerin biraz düşük. değerin iki günde bir iki katına çıkarsa sağlıklı bir hamileliktir.

yarın yine yaptırın.
beta hgc nin 5in üzerinde olması vücudunuzda bu hormonun arttığını gösterir.
Çok genel olarak hamilelik sebebiyle artsa da başka sebepler de olabilir.

döngünüze göre daha çok erkenmiş. biraz sakin kalmaya çalışıp bir kaç sonra test yaptırsanız daha iyi bence.
Kadın doğum doktoruna gitseniz de ultrasonda bir şey göremez, en az bir hafta geçince gidin o doktora da.

Canımmm inşallah hamilesindir, kan testini yaptırdığım günden 2 sonra tekrar yaptırman gerekiyor. Değerin sağlıklı yükseldiğini gözlenmek için. Şimdilik değer düşük gözüküyor ama hamile olma ihtimalin çok yüksek.

İçini rahatlatmak için söylüyorum benim ilk kan değerim 18'di :) Ve iki gün sonra 2 katına yükselmişti.

Değere göre hamilesiniz..
2 gün sonra yine kan testi yaptırın değer arttı ise hamilelik kesinleşir

Gönlünüze göre olsun inşallah ;-)

Sonuca netten baktım ama korkuyorum şu an. Olmama ihtimali var mı?

Sakin olmalısınız.
Bence şimdilik eşiniz dışında kimseyle paylaşmayın.
Muhtemelen hamilesiniz ama bu kadar erken hamilelikleri doktorlar söylemiyorlar.

Şöyle diyeyim, doktoruma 3. gidişimde bebeği gördü ve tebrik ederim hamilesiniz dedi bana :)
Bu dönemler riskli olduğu için sanırım pek konuşmak istemiyorlar.

Canımmm inşallah hamilesindir, kan testini yaptırdığım günden 2 sonra tekrar yaptırman gerekiyor. Değerin sağlıklı yükseldiğini gözlenmek için. Şimdilik değer düşük gözüküyor ama hamile olma ihtimalin çok yüksek.

İçini rahatlatmak için söylüyorum benim ilk kan değerim 18'di :) Ve iki gün sonra 2 katına yükselmişti.
İnşallah. Ne olur dua edin siz hamilesiniz kabul olur. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bu arada bir kaç gün önce pembe bir akıntım oldu bu da iyiye alamettir değil mi?

Arkadaşlar son aylarda adetlerim pek düzenli değil. 28 günle 33 gün arası falan değişiyor. Bugün kan testi yaptırdım 32. gündeyim beta 11.73 çıktı sizce anlamı nedir? Ne olur cevap verin çok heyecanlıyım. Bu arada son adet tarihim 03,08
Tam düzenli değilse yumurtlama tarihlerinde de sapma vardır. Yani geç döllenme olmuş olabilir.
11,73 şu an yeni bir gebelik olduğunu gösteriyor, ancak doktorlar 25 in üstüne kesin hamilesin demiyor. Yarın değil öbür gün tekrarla testi bugün yaptıysan eğer, 2 ye katlanırsa bir gebelik var denebilir.

Yok denemezki şuan. .değerin artmasını beklemek lazım.
Son adet tarihi 3 ağustos ise henüz erken.degerin düşük çıkması normal bence..

Hamilesiniz inşallah

Canım olmama ihtimali değil mesele belli ki geç döllenme var yumurtların geç çatlamış. O yüzden şu anda değerin düşük çıkmış.

Canını sıkmak istemiyorum ama her hamilelik için geçerli bir durum söz konusu kimyasal gebelik. Bir çok kadın yaşıyor ama kan testi yaptırmadığı için. Bebek beklerken geç adet oluyor. Sonra adetim geçikti diyor bilemediği için durumu.

2 gün sonra tekrarlayacağın test sonucunda kimyasal olup olmadığı yüksek oranda anlaşılacak. Bol bol dua et rabbime, inşallah bebişin annesine tutulur. Kalbimde dualarımda seninle. İnşallah hamilesindir annesi!

Hamileliğin ilk öğrenildiği zamanlar çok sancılı geçiyor. Acaba hamile miyim yoksa değil miyim durumları insanın aklını çok şey kurcalıyor
-Hamile miyim
-Kimyasal gebelik mi
-Ya dış gebelikse

En sonunda bebeğin kesesi ve bebek görüldüğü zaman insan anca rahatlıyor. 15-20 gün birazcık sancılı bir süreç, bebek için stres altında tutma kendini, aklını dağıt. Gerekirse evini 465 kere temizle, yemek yap aklından çıkart :)

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Hafif mide bulantım var bilemiyorum psikolojik de olabilir. Ama pembe akıntı yerleşme kanaması olabilir değil mi? Allahım 2 gün nasıl bekleyeceğim:110:

İnşallah. Ne olur dua edin siz hamilesiniz kabul olur. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bu arada bir kaç gün önce pembe bir akıntım oldu bu da iyiye alamettir değil mi?
Ettim canım dua kalpten hemde, inşallah cümlemiz sağlıkla kucağımıza alalım. Pembe akıntı yerleşme kanaması olabilir. Canını sıkma bu durum için, ilaç milaç, bitki çayları sakın içme bu dönemde.

Canım olmama ihtimali değil mesele belli ki geç döllenme var yumurtların geç çatlamış. O yüzden şu anda değerin düşük çıkmış.

Canını sıkmak istemiyorum ama her hamilelik için geçerli bir durum söz konusu kimyasal gebelik. Bir çok kadın yaşıyor ama kan testi yaptırmadığı için. Bebek beklerken geç adet oluyor. Sonra adetim geçikti diyor bilemediği için durumu.

2 gün sonra tekrarlayacağın test sonucunda kimyasal olup olmadığı yüksek oranda anlaşılacak. Bol bol dua et rabbime, inşallah bebişin annesine tutulur. Kalbimde dualarımda seninle. İnşallah hamilesindir annesi!

Hamileliğin ilk öğrenildiği zamanlar çok sancılı geçiyor. Acaba hamile miyim yoksa değil miyim durumları insanın aklını çok şey kurcalıyor
-Hamile miyim
-Kimyasal gebelik mi
-Ya dış gebelikse

En sonunda bebeğin kesesi ve bebek görüldüğü zaman insan anca rahatlıyor. 15-20 gün birazcık sancılı bir süreç, bebek için stres altında tutma kendini, aklını dağıt. Gerekirse evini 465 kere temizle, yemek yap aklından çıkart :)
Cevabın için çok teşekkür ederim. Mecbur bekleyeceğim. Allahım ne olur boşa umutlanmayayım:KK43:

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Hafif mide bulantım var bilemiyorum psikolojik de olabilir. Ama pembe akıntı yerleşme kanaması olabilir değil mi? Allahım 2 gün nasıl bekleyeceğim:110:

NE kadar heyecanlısın ya çok tatlısın... Canım Allah kursağında koymasın inşallah.. Büyük ihtimal gebesin bana göre de.. Daha çok erken yapmışsın testi çünkü değer o yüzden o kadar düşük... Herkese göre o k adar değişken ki o değer yani genel geçer bir değer yok merak etme.. Düşün ben adet olmam gereken günde yaptırmıştım 2779 du... Gerisini sen düşün : ) canını sıkma Allah gönlüne göre versin inşallah...

önemli olan o değer deil artış miktarı eğer 1000 in üzerinde olsa o zaman hamile denilebilir gün gün öncelikli takip yapılır şuan erken sizin ümidinizi kırmak istemem ama değer yükselse bile kimse keseyi görmeden kalp atışını duymadan bişi diyemio ümidiniz ne ise o olması dileği ile..

Bu durumda tek yapabileceğim beklemek yani:KK43:
Benim kadar sabırsız ve istekli bir insan için ne kadar zor bir bilseniz:KK43:

Back
X