yuksek ıhtımal gebe gibisin, onceden hıc bılmezdım bunları butun arkadaslarım pes pese hamile kalana ve hepsi eslerine suprız yapmak ıcın saklayana kadar
ama onundeki 2 ila 3 gun cok onemli coguna doktor boyle demıstı.. ınsallah hamılesındır..
cok yakın arkadasım kımseyı ayaga kaldırmak ıstememıstı uzun suredır olmuyordu tek bana soylemıstı beraber gıtmıstık hastaneye 2 gun sonra degerler ıkı katına cıkmıstı ve esıne dogumgunu suprızı olarak bebegının adına mektup yazmıstı mektubun sonuna ' kucagında olmak ıcın sana bakmak ıcın sabırsızlanıyorum baba... evladın ' yazmıstı
esı sevıncten hıckıra hıckıra aglamıstı... sende boyle yapabılırsın. hersey gonlunce olsun

cok yakın arkadasım kımseyı ayaga kaldırmak ıstememıstı uzun suredır olmuyordu tek bana soylemıstı beraber gıtmıstık hastaneye 2 gun sonra degerler ıkı katına cıkmıstı ve esıne dogumgunu suprızı olarak bebegının adına mektup yazmıstı mektubun sonuna ' kucagında olmak ıcın sana bakmak ıcın sabırsızlanıyorum baba... evladın ' yazmıstı