Acil. Gebelik hakkında bilgisi olanlar

yuksek ıhtımal gebe gibisin, onceden hıc bılmezdım bunları butun arkadaslarım pes pese hamile kalana ve hepsi eslerine suprız yapmak ıcın saklayana kadar :KK48: ama onundeki 2 ila 3 gun cok onemli coguna doktor boyle demıstı.. ınsallah hamılesındır..
cok yakın arkadasım kımseyı ayaga kaldırmak ıstememıstı uzun suredır olmuyordu tek bana soylemıstı beraber gıtmıstık hastaneye 2 gun sonra degerler ıkı katına cıkmıstı ve esıne dogumgunu suprızı olarak bebegının adına mektup yazmıstı mektubun sonuna ' kucagında olmak ıcın sana bakmak ıcın sabırsızlanıyorum baba... evladın ' yazmıstı:cry: esı sevıncten hıckıra hıckıra aglamıstı... sende boyle yapabılırsın. hersey gonlunce olsun

Asla ve asla ümidini kırmak istemem,sakın yanlış anlama hatta tebrik ederim,mucizelere inanırım.
Ama adetiniz geçtiyse bhcg çok düşük
Benim adetim 2 gün geçmiş bhcg 90 küsür birşey çıkmıştı bana göre çok düşüktü ve birşeylerin ters gittiğini anlamıştım ,2000 lere kadar iki günde bir düzenli arttı,sonrası kanama ve düşük.
Umarım bebeğini kucağına alırsın.
Tek tavsiyem eşin hariç kimseyle paylaşma şu an.

yuksek ıhtımal gebe gibisin, onceden hıc bılmezdım bunları butun arkadaslarım pes pese hamile kalana ve hepsi eslerine suprız yapmak ıcın saklayana kadar :KK48: ama onundeki 2 ila 3 gun cok onemli coguna doktor boyle demıstı.. ınsallah hamılesındır..
cok yakın arkadasım kımseyı ayaga kaldırmak ıstememıstı uzun suredır olmuyordu tek bana soylemıstı beraber gıtmıstık hastaneye 2 gun sonra degerler ıkı katına cıkmıstı ve esıne dogumgunu suprızı olarak bebegının adına mektup yazmıstı mektubun sonuna ' kucagında olmak ıcın sana bakmak ıcın sabırsızlanıyorum baba... evladın ' yazmıstı:cry: esı sevıncten hıckıra hıckıra aglamıstı... sende boyle yapabılırsın. hersey gonlunce olsun
Değerim çok düşük olmasa keşke:( ben de kimseye söylemeyi düşünmüyorum çünkü 29 eylül evlilik yıldönümümüz:) o gün eşime öyle bir süpriz yapabilmeyi çok istiyorum. Allahım inşallah umutlarımı boşa çıkarmaz. Güzel dileğin için çok teşekkür ederim:KK36:

Asla ve asla ümidini kırmak istemem,sakın yanlış anlama hatta tebrik ederim,mucizelere inanırım.
Ama adetiniz geçtiyse bhcg çok düşük
Benim adetim 2 gün geçmiş bhcg 90 küsür birşey çıkmıştı bana göre çok düşüktü ve birşeylerin ters gittiğini anlamıştım ,2000 lere kadar iki günde bir düzenli arttı,sonrası kanama ve düşük.
Umarım bebeğini kucağına alırsın.
Tek tavsiyem eşin hariç kimseyle paylaşma şu an.
Bence de çok düşük. Ama adet günümden emin değilim. Son adet döngülerim 30.30.29.34 şeklinde. Şu an 32. gündeyim. Çok umutlanmamaya çalışıyorum :KK43:

Kızlar maalesef regl oldum. Peki ama neden beta hcg 11.73 çıktı sebep ne olabilir sizce?

muhtemelen kimyasal gebelik falandı, arkadaşım hamile adetinin geciktiğinin ikinci günü kan testinde 300 leri görmüştü. değer düşük olunca doktorlar da pek ümitli konuşmuyor bu bir süreç sonuçta canınızı sıkmayın allah hayırlı evlatlar nasip eylesin.

Arkadaşlar son aylarda adetlerim pek düzenli değil. 28 günle 33 gün arası falan değişiyor. Bugün kan testi yaptırdım 32. gündeyim beta 11.73 çıktı sizce anlamı nedir? Ne olur cevap verin çok heyecanlıyım. Bu arada son adet tarihim 03,08
yükselebilir bir değer canım doktorlar 5 ten sonrasını pozitif kabul ediyor. Dikkat kendine ağır işler yapma 3 günde bir kan testi yaptır yükselirse hamilesin

Muhtemelen öyleydi. Kısmet ne diyeyim:( çok şükür daha uzun sürüp çok umutlandirmadı.

Back
X