Acil...gebelik testi 4.8 olunca durum negatifmi yoksa pozitifmi...

seda27tt

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2007
83
25
288
Gaziantep
Merhaba

Arkadaşlar tüp bebek sonucum için bugün hastaneye gittim kan verdim değerlerim 4.8 çıktı şu an değerler sınırda çarşamba günü tekrar tahlil yapalım her an değişebilir dediler 5.gün embriyosu transfer edilmişti bu 2. tüp bebeğim ilki olumsuz oldu bana lütfen deneyimlerinizi yazın içim çok rahat bakalım neler olacak......rabbim hayırlısını versin inşallah.........:emir_bebek:

cnm merhaba benmde 5.gün transferi idi çok kaliteli yumurta olduğu söylendi.herşey çok yolunda gitmişti.11.gün beta değerim 24,6 çıktı hamilelik yok dendi.14.gün değerim 49 olmuştu bu seferde kimyasal dendi.4 gün sonra bi daha bakıldı değer 24,9 olmuştu.sonra tekrar bakıldığında değerim 57,4 olmuştu şimdide dış gebelik deniyo dr. tekrar tahlil yapıcak.kısmet. imşallah senin değerin kat kat artar canım kafana çokkk takma çünkü herşey olucağına varıyo.allah yardımcın olsun bol şans:))))

cnm merhaba benmde 5.gün transferi idi çok kaliteli yumurta olduğu söylendi.herşey çok yolunda gitmişti.11.gün beta değerim 24,6 çıktı hamilelik yok dendi.14.gün değerim 49 olmuştu bu seferde kimyasal dendi.4 gün sonra bi daha bakıldı değer 24,9 olmuştu.sonra tekrar bakıldığında değerim 57,4 olmuştu şimdide dış gebelik deniyo dr. tekrar tahlil yapıcak.kısmet. imşallah senin değerin kat kat artar canım kafana çokkk takma çünkü herşey olucağına varıyo.allah yardımcın olsun bol şans:))))

inşallah canım emeklerimiz boşa gitmez yıllardır uğraşıyoruz 6 yıl oldu benimde embriyolar çok iyiydi doktor ilaçlarını bırakma dedi sende bir belirti varmı gögüste veya kasıklarda ...inşallah rabbim seninde benimde tüm isteyenlerin muradını verir...inşallah:emir_bebek:

canm benm hiç bii belirtim falan yoktu.hatta duyunca insanlardan şaşıyodum.ama belirti olmadanda hamile kalan çok var.şimdi test sonucumu aldım değer 57.7 den 74.2 olmuş dış gebelik diyolar hala yarın tekrar kontrolr gidicem.bana şans dile allah yardımcımız olsun:))))

Allah hakkınızda hayırlısını versin kızlar.
canım kaçıncı gün yaptırdında 4.8 çıktı gününde önemli çünkü.

canm benm hiç bii belirtim falan yoktu.hatta duyunca insanlardan şaşıyodum.ama belirti olmadanda hamile kalan çok var.şimdi test sonucumu aldım değer 57.7 den 74.2 olmuş dış gebelik diyolar hala yarın tekrar kontrolr gidicem.bana şans dile allah yardımcımız olsun:))))

canım bol şans rabbim emeklerimizi boşa vermesin inşallah dış gebelik değildir tüp bebekte dış gebelik olurmu ya ilk defa duydum.... Inşallah sana sıkı sıkı tutunmuştur ...hadi hayırlı haberlerini bekliyorum...

ahhh ahhh sorma cnm dış gebelik korkkusunuda yaşadım sonunda inan allak bullak oldum ne olcak bilmiyorum...hayırlısı inşallah...yarın sonucunu alınca haber ver cnm inşallah değerin kat kat artar.bebeğin seninle beraberdir:))))

canım 5.gün transferi olduğu için beni hadtaneye 10.gün çağırdılar bakalım yarın yine gidicem kan vermeye hayırlısı olsun...

benim 11.gün 13 çıkmıştı doktorum kızmıştı ben sana 14.gün demedinmi diye dün yaptırsaydın hiç çıkmazdı moralin bozulurdu dedi.10.gün yaptırsam hiç çıkmayacaktı inş seninde öyle olmuştur sonucunu paylaş canım yarın umarım tutunmuştur meleğin

Back
X