Cok tesekkur ederim canimErken gebelık testlerı daha hassas kaset test belli bir beta üzerinde olanları algılıyor pozitif gibi bence kan testi ver hayırlı olsun
Ya insallah gecen sene kimyasal gebelik gecirdim hep pozitif cikti ve dusurdum tekrar ayni seyi yasamaktab tedirginim.insallah hamileyimdirBncede pozitif
NegatifSakin ve olumlu düşünün bunda var mi sizce
Ay insaalh kuzum cok sagolBncede pozitif
Kasete inanın derim diğerleri hatalı verebiliyorDün 2 tane farklı markanin erken gebelik testi pozitif cikti. Fakat bugun kaset test yaptim cok silik cizgi kizlar. Hevesim kırıldi yardimci olur musunuz
Var gibi benim adete yarın 4 kalıcak bende yarın yapcam kasete çıkıyorsa genelde var oluyorMerhaba hanımlar adetime 5 gün kala bazı belirtiler olduğu için test yaptım hemen ikinci çizgi oluştu sizce var mıdırEki Görüntüle 3591588
Kaset bence kesin sonuç diye düşünüyorumİnşallah vardır önceden hızlı testlerde bi kaç kez yanıldım ama ilk defa kaset test yaptım heyecanlandım yarın kan vericem inşallah sizinde gönlünüze göre olur
Zaten bu yaptığım test sente lady markaydı 25 üstü pozitif gösteriyor yazıyordu bakalım yarın kan verdiğimde doğru olup olmadığını anlarımKaset bence kesin sonuç diye düşünüyorum
O zaman bence var ya kesinZaten bu yaptığım test sente lady markaydı 25 üstü pozitif gösteriyor yazıyordu bakalım yarın kan verdiğimde doğru olup olmadığını anlarım
İnşallah vardır bi kaç aydır bekliyoruzO zaman bence var ya kesin
Insallah ya bakalım sizin bat neydiİnşallah vardır bi kaç aydır bekliyoruz
19 mayısInsallah ya bakalım sizin bat neydi
Benimde 19 Mayıs yarın bakalım yapcam umarım üzülmem laboqucik var elimde19 mayıs
Ay hadi inşallah pozitiftir yapınca yazar mısınız merak ettim şimdiBenimde 19 Mayıs yarın bakalım yapcam umarım üzülmem laboqucik var elimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?