- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
- Konu Sahibi TOMURCUK_27
-
Hayırlı olsun canım bariz pozitifA önce yaptım
az önce yaptım sonuç şu şekilde sence nedir ilk olduğunu için bilmiyorum ve dünden beri yaptığım üçüncü test
Cok teşekkür ederimHayırlı olsun canım bariz pozitif
Yaaa çok duygulandım… hamilesin bence netA önce yaptım
az önce yaptım sonuç şu şekilde sence nedir ilk olduğunu için bilmiyorum ve dünden beri yaptığım üçüncü test
Evet canım ilk aşılamamilk aşılamamı canım?
Bende bu ay olacagım adetimi bekliyorum hayırlısı olsunEvet canım ilk aşılamam
Hayır canım çizgi göremiyorumKızlar benim testime de bakar mısınız çizgi var mı acaba T TOMURCUK_27
Rabbim nasip eder inşallah canımBende bu ay olacagım adetimi bekliyorum hayırlısı olsun
İlk aşılaman mı olacak canımBende bu ay olacagım adetimi bekliyorum hayırlısı olsun
İnşallah sende yaşarsın o duygu canım beni.mYaaa çok duygulandım… hamilesin bence netah bir ben kaldım bunu yaşamayan….
evet kuzum ilk olcak.daha önce3 tüp bebek vardı düşükle sonuclandıİlk aşılaman mı olacak canım
Aşılama dimi canımevet kuzum ilk olcak.daha önce3 tüp bebek vardı düşükle sonuclandı
bu ilk aşılama olcak canımAşılama dimi canım
Aşılama sonrası 4 gün duş alma dendi bana ben garantı olsun bir hafta bekledim duş için sürekli dinlendim bir gğn boş bir dolu ilişki oldu sürekli dinlendim iş falan yapmadım birde çip aşılama yapıldı bana canımbu ilk aşılama olcak canım
aşılama olunca ilişki mecburimi canımAşılama sonrası 4 gün duş alma dendi bana ben garantı olsun bir hafta bekledim duş için sürekli dinlendim bir gğn boş bir dolu ilişki oldu sürekli dinlendim iş falan yapmadım birde çip aşılama yapıldı bana canım
Evet doktor öneriyor çünkü aşılama ile tutmayan o şekilde de tutabiliyor Muş ben çatlatma iğnesi olmadan önce ilişki oldu çatlatma iğnesi yapıldı bir gün dinledim aşılama yapıldı aşılama yapıldığı gün olmuyor ilişki ondan sonraki gün başlanıyor bir gün dolu bir gün boş şekilde bir hafta birde duş alırken sürekli ayakta alıyorsun oturmuyorsun hiç bişekilde Orayıda yıkamıyorsun kendiliğinden yıkanıyor ayakta duş aldığın içinaşılama olunca ilişki mecburimi canım
anladım kuzum sağol tuttumu senin peki?Evet doktor öneriyor çünkü aşılama ile tutmayan o şekilde de tutabiliyor Muş ben çatlatma iğnesi olmadan önce ilişki oldu çatlatma iğnesi yapıldı bir gün dinledim aşılama yapıldı aşılama yapıldığı gün olmuyor ilişki ondan sonraki gün başlanıyor bir gün dolu bir gün boş şekilde bir hafta birde duş alırken sürekli ayakta alıyorsun oturmuyorsun hiç bişekilde Orayıda yıkamıyorsun kendiliğinden yıkanıyor ayakta duş aldığın için
Evet canım tuttu 2 haftalığız bizde dün gebeliği garantiledim kan testi verince yarında ilk muayenem var bebek sağlıklı mı açısından ilk aşılamam benimdeanladım kuzum sağol tuttumu senin peki?
HAYIRLI olsun kuzum sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah dua et bizedeEvet canım tuttu 2 haftalığız bizde dün gebeliği garantiledim kan testi verince yarında ilk muayenem var bebek sağlıklı mı açısından ilk aşılamam benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?