- 5 Ocak 2023
- 143
- 66
- 28
- 23
- Konu Sahibi bozukbirplagg
-
Tebrik ederim pozitifffKızlar acil testime bakın test bir gebenin günlüğü yanlış olma ihtimali var mı sizce reglim 2 gün gecikti
Hayırlı olsun Sadece ovülasyon testini mi aldınız günlerinizi nasıl değerlendirdiniz diğer ürünlerinden aldıysanız memnun kaldınız mıKızlar acil testime bakın test bir gebenin günlüğü yanlış olma ihtimali var mı sizce reglim 2 gün gecikti
Hayirli olsunKızlar acil testime bakın test bir gebenin günlüğü yanlış olma ihtimali var mı sizce reglim 2 gün gecikti
Merhaba 1.5 yıldır çocuk istiyorum bir kimyasal gebelik geçirdim aylar sonrada polip olduğunu öğrendim ameliyat oldum. Ameliyattan sonra da 2 ay denedim olmadı bende jel ve ovülasyon testi aldım ilk ayımda hamile kaldım. Kan felan vermedim henüz test pozitif şuanlıkHayırlı olsun Sadece ovülasyon testini mi aldınız günlerinizi nasıl değerlendirdiniz diğer ürünlerinden aldıysanız memnun kaldınız mı
Mide ağrısı vardı birde aşırı derecede regl ağrısı çektim sanki regl olmuşumda o ağrıyı çekiyormuşum gibi oldunHayirli olsunbelirtileriniz neler di
Hayırlı olsun..peki yumurtalama günü ve çatlama gününü nasıl değerlendirdiniz üst üste mi ilişki yaşadınızMerhaba 1.5 yıldır çocuk istiyorum bir kimyasal gebelik geçirdim aylar sonrada polip olduğunu öğrendim ameliyat oldum. Ameliyattan sonra da 2 ay denedim olmadı bende jel ve ovülasyon testi aldım ilk ayımda hamile kaldım. Kan felan vermedim henüz test pozitif şuanlık
Ovülasyonn testi pik olunca ertesi gün jeli sabah akşam olarak 2 kere ilişkiye girdik o şekilde olduHayırlı olsun..peki yumurtalama günü ve çatlama gününü nasıl değerlendirdiniz üst üste mi ilişki yaşadınız
Hayırlı olsun inşallah pozitiftir kan verdiniz miKızlar acil testime bakın test bir gebenin günlüğü yanlış olma ihtimali var mı sizce reglim 2 gün gecikti
Pozitif pozitif keseyi gördüm bugün çok şükür. Ben silikken ebru hanıma yazdım o negatif dedi ama sonuçta silikte olsa bi çizgi var olumsuz düşünmedim hiç. Bir kaç güne başka bi test daha yapınHayırlı olsun inşallah pozitiftir kan verdiniz mi
Ben de bugün bir gebenin günlüğü gebelik testi yaptım çoook hafif bir çizgi çıktı aynı durumdayım acaba hatalı mi diye sevinemedim
Sağlıkla doğsun inşallahPozitif pozitif keseyi gördüm bugün çok şükür. Ben silikken ebru hanıma yazdım o negatif dedi ama sonuçta silikte olsa bi çizgi var olumsuz düşünmedim hiç. Bir kaç güne başka bi test daha yapınTestinize bakabilir miyim
Birdaha ki ay hayırlı sonuçlarını alırız inşallahSağlıkla doğsun inşallah
Maalesef ben bugün regl oldumbir gebenin günlüğünden test almam artık. Bu 2 oldu yanlış çıkıyor. İnsan ister istemez ümitleniyor o silik çizgiye bile.
O testi nasıl temin edebilirimHayırlı olsun inşallah pozitiftir kan verdiniz mi
Ben de bugün bir gebenin günlüğü gebelik testi yaptım çoook hafif bir çizgi çıktı aynı durumdayım acaba hatalı mi diye sevinemedim
Hayırlı olsunnnnnKızlar acil testime bakın test bir gebenin günlüğü yanlış olma ihtimali var mı sizce reglim 2 gün gecikti
İnşallah canım. 1 buçuk yıldır uğraşıyorum olmuyor benim.Birdaha ki ay hayırlı sonuçlarını alırız inşallahDoğrudur canım, ben ilk defa kullandım bu ay ürünlerini hepsinden de memnun kaldım eğer elindekiler bittiyse birdaha alma
Kendi sitesinde ya da trendyolda satılıyorO testi nasıl temin edebilirim
Test pozitif hayırlı olsun
Kızlar acil testime bakın test bir gebenin günlüğü yanlış olma ihtimali var mı sizce reglim 2 gün gecikti
Bende ovalasyon testi kullandım ve adetim gecikti. 4 önce ve bugün test yaptım bugünkinde çok hafif bir çizgi gördüm hamile olabilir miyimOvülasyonn testi pik olunca ertesi gün jeli sabah akşam olarak 2 kere ilişkiye girdik o şekilde oldu
Bahsettiği jel nedirMerhaba 1.5 yıldır çocuk istiyorum bir kimyasal gebelik geçirdim aylar sonrada polip olduğunu öğrendim ameliyat oldum. Ameliyattan sonra da 2 ay denedim olmadı bende jel ve ovülasyon testi aldım ilk ayımda hamile kaldım. Kan felan vermedim henüz test pozitif şuanlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?