Acil guvenilir boşanma avukatı arıyorum

3ylul-34

Inne lillahi ve ina ileyhi raciun
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
25
44
3
Istanbul avrupa yakasında olan .özellikle bosanmiş avukatından memnun kalmış işını hakkıyla yapmış büççemi zorlamıycak avukat tavsiye ede bilirmisiniz lütfen tavsiyelerinize ihtiyacım var

Turkiyede adalet yok cnm.. ben 6000 tl para odedimde naptim sanki.. iki yil olacak nerdeyse hic bir hakkimi alamadim.. avukatinda bisi yaptigi yok artik..

Turkiyede adalet yok cnm.. ben 6000 tl para odedimde naptim sanki.. iki yil olacak nerdeyse hic bir hakkimi alamadim.. avukatinda bisi yaptigi yok artik..
Nasıl ya o kadar sürdumü ya beni boşasın yeter hak falanda istemiyorum

Ben anlatamıyorum galiba bosanmak istiyorum ama tabelaya bakıp gidip herhangi bir bosanma avkatı bulmak istemiyorum avukat arıyorum dava accak dilekce yazcak

Size önerebileceğim bir avukat var isterseniz, numarasını yazayım siz kendiniz görüşün.

05326630185

Ankara ve Kırıkkale ve çevre illerdeki hukuki mesele ve davalarınızda yardımcı olabilirim.Özel mesaj yoluyla iletişim kurabilirsiniz.

bursa içi ve çevre illerdeki hukuki mesele ve davalarınızda yardımcı olabilirim.Özel mesaj yoluyla iletişim kurabilirsiniz.

Istanbul avrupa yakasında olan .özellikle bosanmiş avukatından memnun kalmış işını hakkıyla yapmış büççemi zorlamıycak avukat tavsiye ede bilirmisiniz lütfen tavsiyelerinize ihtiyacım var

Bir arkadaşımı önerebilirim isterseniz?

Ben de çok şükür sonunda boşananlardanım. Oğlumun velayetini sağolsun avukatım zor bir süreçten sonra aldı. İsterseniz bilgilerini özelden atabilirim.

Merhabalar, İstanbul-Kartal'da Anadolu Adliyesi'ne yakın konumda bir büro tavsiye edebilirim. Kendileri çok ilgili ve mesleklerini severek yapıyorlar. Sorularınızı sıkılmadan ve anlayabileceğiniz şekilde cevaplıyorlar. Sizin için ama en çok da boşanma nedeniyle zarar görebilecek çocuklarınız için dava açısından en doğru yolu öneriyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X