Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl ya o kadar sürdumü ya beni boşasın yeter hak falanda istemiyorumTurkiyede adalet yok cnm.. ben 6000 tl para odedimde naptim sanki.. iki yil olacak nerdeyse hic bir hakkimi alamadim.. avukatinda bisi yaptigi yok artik..
Niye boşanmak istiyprdunNasıl ya o kadar sürdumü ya beni boşasın yeter hak falanda istemiyorum
Zaten ayrıyız ben onu kovdum evden o kabul etmiyor bosanmayi sorumsuz oldugundanNiye boşanmak istiyprdun
İşiniz varsa boşanZaten ayrıyız ben onu kovdum evden o kabul etmiyor bosanmayi sorumsuz oldugundan
Ben anlatamıyorum galiba bosanmak istiyorum ama tabelaya bakıp gidip herhangi bir bosanma avkatı bulmak istemiyorum avukat arıyorum dava accak dilekce yazcakİşiniz varsa boşan
Ben anlatamıyorum galiba bosanmak istiyorum ama tabelaya bakıp gidip herhangi bir bosanma avkatı bulmak istemiyorum avukat arıyorum dava accak dilekce yazcak
Istanbul avrupa yakasında olan .özellikle bosanmiş avukatından memnun kalmış işını hakkıyla yapmış büççemi zorlamıycak avukat tavsiye ede bilirmisiniz lütfen tavsiyelerinize ihtiyacım var