Acil güzel fikirlerinize ihtiyacım var ?

menekse1380

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
98
124
3
35
merhaba arkadaşlar
11 haftalık hamileyim ilk hamileliğim ve düşük tehlikem var. Malesef bulantı sebebiyle mutfağa adım dahi atamıyorum. Haliyle çokta zayıfladım. Benim sorunum ya da sorum şu ;
Eşimin samimi bir arkadaşı var bu arkadaşının yaşadığım yerde aile evi olmasına rağmen yeni edindiği kız arkadaşının bizde kalmasını istiyor. Ben sürekli yatırıyorum hayır çay bile eşim yapınca içiyoruz o kadar durum sıkıntı şu anda.
Açıkçası hem durumumdan dolayı, hem sadece 1 aylık bir sevgilisi olmasından dolayı hem de kız benim dünya görüşümden çok farklı bir yaşantıya sahip olduğundan dolayı istemiyorum. Giyinişi beni ilgilendirmiyor ancak internetten baktığım üzere aşırı laubali birisi.
Şimdi hal böyle iken bebeğimi riske atmak adına böyle misafirliği kabul etmek zorunda koyum ? Her şeyden önce kendim böyle biriyle bir hafta geçirmek istemiyorum.
Not: Bana sorulmadan eşimin arkadaşı planı yapmış ve bana sizde kalmak zorunda kötüysen bile sadece sizde yatar dedi.
Ben ne yapmalıyım?

merhaba arkadaşlar
11 haftalık hamileyim ilk hamileliğim ve düşük tehlikem var. Malesef bulantı sebebiyle mutfağa adım dahi atamıyorum. Haliyle çokta zayıfladım. Benim sorunum ya da sorum şu ;
Eşimin samimi bir arkadaşı var bu arkadaşının yaşadığım yerde aile evi olmasına rağmen yeni edindiği kız arkadaşının bizde kalmasını istiyor. Ben sürekli yatırıyorum hayır çay bile eşim yapınca içiyoruz o kadar durum sıkıntı şu anda.
Açıkçası hem durumumdan dolayı, hem sadece 1 aylık bir sevgilisi olmasından dolayı hem de kız benim dünya görüşümden çok farklı bir yaşantıya sahip olduğundan dolayı istemiyorum. Giyinişi beni ilgilendirmiyor ancak internetten baktığım üzere aşırı laubali birisi.
Şimdi hal böyle iken bebeğimi riske atmak adına böyle misafirliği kabul etmek zorunda koyum ? Her şeyden önce kendim böyle biriyle bir hafta geçirmek istemiyorum.
Not: Bana sorulmadan eşimin arkadaşı planı yapmış ve bana sizde kalmak zorunda kötüysen bile sadece sizde yatar dedi.
Ben ne yapmalıyım?
O onları derken siz ne dediniz,
''Ne münasebet, bana mı güvendin de sevgili yaptın'' diyemediniz tabi.
Olay kimsenin iyi ya da kötü olması değil, sizin kendi evinizde rahat olmanız.
Az yesin de otel tutsun.

sizde kalmak zorunda? nasıl bir zorunluluk bu? gitsin nere de kalıyorsa kalsın düşük tehlikeniz varken eşiniz nasıl arkadaşına ne oluyoruz bir dur bakalım karımla bebeğim söz konusu demiyor? yerinizde olsam hiç bir şeye sinirlenmesem sizde kalmak zorunda kısmına delirirdim, asla kabul etmeyin.

Arkadaşlar çok haklısınız yorumlarınızda. Eşime tabiki kızdım. Kayınvaldiem haftasonu bana gel bende kal ben sana hizmet ederim kızım zaten kötüsün derken. İnsanlara durumumu söylememe rağmen kalplerini de kırmak istemiyorum

Arkadaşlar çok haklısınız yorumlarınızda. Eşime tabiki kızdım. Kayınvaldiem haftasonu bana gel bende kal ben sana hizmet ederim kızım zaten kötüsün derken. İnsanlara durumumu söylememe rağmen kalplerini de kırmak istemiyorum
E o zaman tüm öneriler çöp,
Madem kırmayacaktınız niye konu açtınız.
Siz gidin anneye, kızla da eşiniz mis gibi kalsın sizin evde.

Valla bu kadar yüzsüz ve görgüsüz insanların kalbini düşünürseniz siz daha çookk üzülür ve kırılırsınız.
Eşinizin arkadaşı tam bir hadsiz,kendi kendine plan program yapmış, bir de 'sevgilim sizde kalmak zorunda' diye baskı yapıyor.
Bırakın sevgilisini ağırlamayı,selam bile vermem böylesine.
Eşiniz bostan korkuluğu mu?
Konuşsun arkadaşıyla,'ne münasebet' diyemiyorsa ki onun vakti geçmiş,eşim hamile ve düşük tehlikesi var,kusura bakma desin.
Ben olsam bu kadar anlayışsız kocaya;
'ya arkadaşınla konuş ya da ben arar haddini bildiririm' derdim.
Bu kadar pasif olmayın gözünüzü seveyim.
Elin adamı başınıza çorap örüyor, siz insanları kırmak istemiyorum diyorsunuz.

merhaba arkadaşlar
Ben ne yapmalıyım?
Sadece oyle yatar demeyle olsaydi. Yine ev dagiliyor ve tozlaniyor. İnsan da yabanci birinin evini bu sekilde sekilde gormesini istemez .
Ayrica en onemli kismi atlamisim ,tanimiyorsun. Ki tanisan bile ,zorunluluk olmadigi surece 1.derece akraba haric kimseyi kabul etme.
Hayatta kabul etmezdim. Acikcada soylerdim .

Back
X