Acil güzel fikirlerinize ihtiyacım var ?

Yabancı bir kadını asla evime sokmam acık ve net. Esım bana bunu teklıf dahı edemez. Hamılelıkte zaten erkekler karılarından uzaklasıyor en tehlıkelı dönem. Kadının kocanızı ayartmayacagı yada kocanızın kadına yanasmayacagı ne malum. Arkadasım kocasını en yakın arkadasıyla kendı evinde bastı ve su an mahkemelıkler. Burası Turkıye her an hersey olabılır ne erkege ne kadına guvenılmez. Kocana açıkca soyle evımde yabancı kadın ıstemem getırırsen de cık gıt evımden de.

bu arada bekar veya evlı ne fark eder bazı uyeler bekar kızla esımın aynı evde kalmasını ıstemezdım demıssınız de bekar olunca ne oluyor kı ? bekar kadınları zan altında bırakmayın
mayasında bozukluk olana evlı bekar fark etmez zira

ama bu konunun dısında boyle emrıvakı mumkun degıl hem saglık sebebı hem yabancı olma dolayısıyla
ısterse küssün esınız umrunuzda bıle olmasın

Kalplerini kırmadan bunu istemediğimi nasıl söyleyebilirim ? Bunhn bir yolu var mıdır? Yoksa gerçekten istemiyorum gelmelerini halim yok tanımadığım biri güvenmiyorum.
hala kalplerını kırmadan dıyorsunuz
onlar sızın bebegınızı kaybetmenız ugruna boyle bır emrıvakı yapıyorlar saka mısınız
kırılsınlar ne olur kı musaıt olmak hızmet etmek zorunda mısınız ? kımseye boyle bır zorunlulugunuz yok

merhaba arkadaşlar
11 haftalık hamileyim ilk hamileliğim ve düşük tehlikem var. Malesef bulantı sebebiyle mutfağa adım dahi atamıyorum. Haliyle çokta zayıfladım. Benim sorunum ya da sorum şu ;
Eşimin samimi bir arkadaşı var bu arkadaşının yaşadığım yerde aile evi olmasına rağmen yeni edindiği kız arkadaşının bizde kalmasını istiyor. Ben sürekli yatırıyorum hayır çay bile eşim yapınca içiyoruz o kadar durum sıkıntı şu anda.
Açıkçası hem durumumdan dolayı, hem sadece 1 aylık bir sevgilisi olmasından dolayı hem de kız benim dünya görüşümden çok farklı bir yaşantıya sahip olduğundan dolayı istemiyorum. Giyinişi beni ilgilendirmiyor ancak internetten baktığım üzere aşırı laubali birisi.
Şimdi hal böyle iken bebeğimi riske atmak adına böyle misafirliği kabul etmek zorunda koyum ? Her şeyden önce kendim böyle biriyle bir hafta geçirmek istemiyorum.
Not: Bana sorulmadan eşimin arkadaşı planı yapmış ve bana sizde kalmak zorunda kötüysen bile sadece sizde yatar dedi.
Ben ne yapmalıyım?
kabul etme arkadaşım. Ne münasebet yaa sen bu halde hiç tanımadığın birini evinde 1 hafta misafir edip neden strese giricekmişsin saçmalığa bak. Direk hayır de. Eşin nasıl açıklıyosa kendi sorunu artık.

kabul etme arkadaşım. Ne münasebet yaa sen bu halde hiç tanımadığın birini evinde 1 hafta misafir edip neden strese giricekmişsin saçmalığa bak. Direk hayır de. Eşin nasıl açıklıyosa kendi sorunu artık.
Ha bi de kendimden örnek vereyim geçen yıl bu zamanlar riskli bi gebeliğim vardı.. Eşimin bi tanıdığı sevdiği bi abisi bizden rica etmişti (kendisi bu şehirde değil) eşim bikaç günlüğüne sizde kalsın diye (koskoca 50 yaşında kadın konu kıskançlıkla güvnsizlikle ilgili değil yani) müsade ettik ne zararı olucak diye, kendisi geldi, sağolsun ertesi gün 17-18 yaşında kızı geldi, 2 gün sonra aynı yaşlarda bi kızı daha geldi evimizi işgal ettiler resmen, kalabalıktan dinlenemedim, apartman şifresini girerken sürekli bi dairenin ziline basıyolarmış apartmandan 1 hafta içinde 3 defa şikayet aldım, eşim sonunda şifreyi bıraktı gitti anahtar yaptırdı, kafalarına göre evde kızartma falan yapıyolardı (yapmayın diye uyardığım halde)ağır kokuya tahammül edemiyodum, 1 hafta kendi evimizi onlara bırakıp annemlerde, eltimlerde falan takıldık gecelere kadar, stresi de cabası. Artı olarak onlar 8. gün gittiler ama ben 2 gün sonra bebeğimi kaybettim. Ha suçlamıyorum öyle olacağı varmış ama yine de böyle streslere hiç gerek yok, riske atmaya değer mi? Asla değmez.

merhaba arkadaşlar
11 haftalık hamileyim ilk hamileliğim ve düşük tehlikem var. Malesef bulantı sebebiyle mutfağa adım dahi atamıyorum. Haliyle çokta zayıfladım. Benim sorunum ya da sorum şu ;
Eşimin samimi bir arkadaşı var bu arkadaşının yaşadığım yerde aile evi olmasına rağmen yeni edindiği kız arkadaşının bizde kalmasını istiyor. Ben sürekli yatırıyorum hayır çay bile eşim yapınca içiyoruz o kadar durum sıkıntı şu anda.
Açıkçası hem durumumdan dolayı, hem sadece 1 aylık bir sevgilisi olmasından dolayı hem de kız benim dünya görüşümden çok farklı bir yaşantıya sahip olduğundan dolayı istemiyorum. Giyinişi beni ilgilendirmiyor ancak internetten baktığım üzere aşırı laubali birisi.
Şimdi hal böyle iken bebeğimi riske atmak adına böyle misafirliği kabul etmek zorunda koyum ? Her şeyden önce kendim böyle biriyle bir hafta geçirmek istemiyorum.
Not: Bana sorulmadan eşimin arkadaşı planı yapmış ve bana sizde kalmak zorunda kötüysen bile sadece sizde yatar dedi.
Ben ne yapmalıyım?
Bence kesinlikle kabul etmeyin. Böyle hassas bir durumunuz olmasa bile ne sıfatla girecek sizin evinize. Neymiş, eşinizin arkadaşı 1aydır görüşüyormuş. Çok yanlış bana göre

Kabul etmezdim,üstelik hamile yada hasta olmama gerek bile olmazdı zira kalabileceği başka bir yer varken bende kalması manasız. Tanıdığım huyunu suyunu bildiğim biri olsa neyse diyeceğim ki o bile risk zira insanları aynı çatı altında yaşamadan tanıyamıyorsunuz,hiç tanimadıgım birini kabul edemem kimseye açıklama yapmak zorunda da hissetmem.
Teklif edilmesi bile ayıp birde ısrar ediliyor hoş değil.

merhaba arkadaşlar
Ben ne yapmalıyım?

Hadi ya, kimmis o da zorundali cumleler kuruyor.
Su tavirdan sonra birak evime almayi, asla gorusmezdim bile.
Sakin elin kizini eve almayin, tanimadiginiz etmediginiz insan, hirli mi hirsiz mi ne belli degil.

merhaba arkadaşlar
Ben ne yapmalıyım?
Bebeğinizi sağlikla kucağiniza alin inş.
Hemen bir hikaye yazdim kafamda.
Arkadaşiniz kizla ayrlma sebebi olarak sizde kaldiğini ve eşiniz olan arkadasindan supelendigini soyler.haksizliga uğratir.ee eşi de hamileydi. fannn falan gibi.
Bence eşinizle bu fikirden yola cikarak onu ikna edin.eşiniz reddetsin.

Ne munasebet. Ben bitkin perisan halde evde uzancam o kimbilir nasil rahatlikla evde dolancak. Teklif bile edilmesi o arkadasi paralamak icin sebep . Sinir oldum yine ben ya. Sakin kabul etme. Sonra kocam diye diye uzulursun. Allah korusun

Valla rahat insan çook, bana kalırsa ister üzülzüsün ister kırılsın hatta küserse küssün, canınızdan kıymetli değil. Deli misin ya benim kendime hayrım yok de. Eşiniz ne diyor? O nasıl kabul ediyor ki?

Back
X