Acil hamile miyimmm

Kubuscancan

Hakkımızda herşeyin hayırlısı
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
24
28
3
34
Arkadaşlar suna bir bakın lütfen gebelik var mıdır. Adetime 2 gün kala yaptım ilk defa ikinci çizgiyi gordum. Resimde çok belli değil ama gölge gibi çizgi var. Esimde gordu.Allahim herkese nasip etsin inşallah ,

Eklentiler

• IMG_20161129_133744.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 229
Adetime son bir gün kaldı sabır sabır cekiyorum sürekli Rabbim herkese nasip etsin kanda negatif çıkar diye korkuyorum acaba beklesem mi yarına kadar

Telaş etme canım sakin davran. Bende gördüm çizgiyi var gibi duruyor ama. En iyi sonucu kan tahlili verir. Ya şimdi git yaptır. Yada yrn sabah ilk idrarla bi kez daha testi yap sonra git kannç tahlili ne. Hayırla gelir inşşş bebeğin

neden bekleyesiniz ki? test pozitif. adetinize iki gun varsa eger hamileyseniz bile kanda cikar. bence beklemeyin. yani ben olsam bekleyemezdim

ne kadar zamanda cıktı 5 dakika icinde cıkmıssa buyuk ihtimal hamilesinizdir bide adete iki gun kala bu sekilde cıkması ihtimali arttırıyor

eğer ilk 2-3 dk da çıktıysa çizgi var benimde iki gün kala böyle idi canım kan testi yaptırıp netleştir hayırlı olsun inşallah

Ben de gördüm cizgiyi cnm Tebrikler :) acele etme bence ikişer gun arayla kan ver sonra zaten kese ve kalp için bekleyeceksin :)

Kızlar Rabbime çok şükür testi tekrarladim saniyeler içinde beliriyor ikinci çizgi yarın ilk işim kan testi vermek olacak Rabbim sana sonsuz sukurler olsun.Hep dua ettim önce arayanlara hasretle bekleyenlere sonra bana dedim. İnşallah mevlam kısmet etmiştir bana da. Yarın sizlerle paylaşacağım hayırlı haberleri inşallahhh

Hadi gözün aydın olsun canım inşallah :)) hayırlı haberlerle gel yarın. Dikkatli ol şimdiden ağır kaldırma uzanma yüksek yerlere ki iyice tutunsun annesine. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Evlat hasreti yaşatmasın Aminnn

Kızlar dayanamadim ve tekrarladim testi bir günde bu kadar fark ve daha belirgin olması sok yaptı bende elim ayağım titredi şuan Rabbim bin şükür

Eklentiler

• IMG_20161129_141411.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 88
Arkadaşlar suna bir bakın lütfen gebelik var mıdır. Adetime 2 gün kala yaptım ilk defa ikinci çizgiyi gordum. Resimde çok belli değil ama gölge gibi çizgi var. Esimde gordu.Allahim herkese nasip etsin inşallah ,
Canim bende gordum cizgiyi tebrikler :)

Canm masallah gayet guzel gorunuyor. İnsallah hayrli haberler alrsn ben senin yernde olsam daha bugnden ozele gider bhcg baktirirdm.
Cnku gebelik yenu ola ki degerler dusukse yarn yine cagiricak degerlern artms mi vs diye

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun sorumu cevapsız birakmadiginiz için. Eşimi aradim iş çıkışı gideceğiz kan testi vereceğim. Rabbim bana bir melek gondermisse inşallah ki göndermiş görünüyor. O meleğin yüzü suyu hurmetine Allahım olmayanlara da en yakın zamanda nasip etsin. Yer gök dua ustune kızlar ben çok dua ettim. Yasin okudum sürekli. Arapcasini bilmeyenlerde turkce okunusundan okusun Rabbim elbette kabul eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…