Acil hamile miyimmm

Arkadaşlar suna bir bakın lütfen gebelik var mıdır. Adetime 2 gün kala yaptım ilk defa ikinci çizgiyi gordum. Resimde çok belli değil ama gölge gibi çizgi var. Esimde gordu.Allahim herkese nasip etsin inşallah ,
Evet canım silikte olsa var hadi inşallah Allahım bebis nasip etsin sizede amiinnnn hemen kanda baktir yaz olur muuu

Arkadaşlar suna bir bakın lütfen gebelik var mıdır. Adetime 2 gün kala yaptım ilk defa ikinci çizgiyi gordum. Resimde çok belli değil ama gölge gibi çizgi var. Esimde gordu.Allahim herkese nasip etsin inşallah ,
Böyle olunca hamilelik oluyo cnm insallah tutmuştur rabbim bu güzel duyguyu sana da yaşatsın inşallah

Tebrik ederim allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin tez vakitte bize de nasip etsin

Allahım dileyen herkese nasip etsin canimm inşallah hayırlısı ile hepimiz kucagimiza alalım bebislerimizi. Çok çok dua ettim ilk denememde çok stres yaptım on tane test yapmisimdir. Olmadı. İkinci ayimda sürekli dua ettim hiç dusunmemeye çalıştım. Cnku Rabbim ne zaman vereceğini biliyor çok sukur

Bencede hamilesin Benım de boyle silik çıkmıştı hayırlı olsun

Arkadaşlar tahlil yaptırdım özelde bir buçuk saate çıkar dedi. O saatler geçmedi vee sonunda pozitif çıktı Rabbime sukurler olsun şuan çok yeni olduğu için degerim 74mus günden güne katlanması lazım dediler ve haftaya muayene için gideceğim. Allahım sana sukurler olsun inşallah bütün isteyenlere nasip olsun

Hayırlı olsunn :)

Kızlar dayanamadim ve tekrarladim testi bir günde bu kadar fark ve daha belirgin olması sok yaptı bende elim ayağım titredi şuan Rabbim bin şükür
Ne kadar güzel bir duygu değil mi Rabbim herkese nasip etsin bnde inanamistim kardeşime söyledim nasıl ağlıyor bense saskindim şimdi günden güne büyüyor inşallah sağlıkla kucagimiza alırız

Ne kadar güzel bir duygu değil mi Rabbim herkese nasip etsin bnde inanamistim kardeşime söyledim nasıl ağlıyor bense saskindim şimdi günden güne büyüyor inşallah sağlıkla kucagimiza alırız

Aynen ben hala inanamiyorum ailemize soyledik herkes sulugoz Allahım soyledik ama hadi yoksa diyorum cnku çok çok küçük mucizem. Rabbim herkese nasip etsin insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…