- 5 Şubat 2020
- 90
- 26
- 38
- 30
- Konu Sahibi Pisipisi16
-
Bu kadar düzensiz değildi aslında. En fazla 2 hafta gecikirdi. Bi dönem çikolata kisti vardı 5 cm. Soğan suyu içtim 15 gün. Doktora gittiğimde erimiş oldugunu birşey kalmadıgını söyledi doktor. Gebeliğe engel bir durumun yok şu an demişti. Ama 3 aydır adet olmuyorum hiçbir belirti de yok adete ilişkin. Göğüslerim ağrırdı adet öncesi ama ilk defa uçları acıyor. Ama kasık ağrılarım adet habercisi gibi tam oldum diyorum lavaboya gittiğimde sadece yoğun bir akıntı görüyorum. Umut edip üzülmek istemiyorumBu kadar düzensiz mi adetlerinz kisttrn dolayı mi malesef test yapmadan yine bilemeyiz göğüs ucu acıması bende adet öncesi de olurdu hamilelik belirtim de göğüs hassasiyeti göğüs ucu acısıydı
Bence olabilir neden olmasın yumurtlama gecikmeli olmuştur test yap bence nasip bu işler olmaz dersin olurkimisi idrar testinde çıkmaz diyor kimisi de olsaydı çıkardı diyor. Şubat 26 sında yapmıştım en sonuncu idrar testini. Acaba vardı da erken mi test yaptım yada ondan sonraki ilişkimde mi hamilelik gerçekleşti :/ demek istediğim adet gecikmesi yaşanırken çalışmalar devam ederse hamilelik olma ihtimali var mıdır :/ çok kafam karışık
İnşallah vardırBence olabilir neden olmasın yumurtlama gecikmeli olmuştur test yap bence nasip bu işler olmaz dersin olur
Biliyorum negatif görmek çok üzücü gecikme oldukça da insan umutlaniyor Rabb'im hayırlısyla nasip eder insAllah adet sancısı gebeliğin başlarında hep oluyor zaten adet belirtisiyle hamilelik belirtileri aynı malesef çok fark yok herşey gönlünüzce olsun insAllahİnşallah vardıradet sancısı gibi sancı yokluyor arada o an umudum kesiliyor hamile değilim diyorum,sonra içimden bir ses umut dolu yaklaşıyor gerçekten sırf üzülmemek için test yapamıyorum eşim de umutlanıyor her test yaptığımızda sonu hüsran gibi oluyor negatif çıkınca bu defa da negatif çıkarsa çok üzülürüz
Çok teşekkür ediyorum siz de sağlıkla huzurla büyütün meleğinizi inşallahBiliyorum negatif görmek çok üzücü gecikme oldukça da insan umutlaniyor Rabb'im hayırlısyla nasip eder insAllah adet sancısı gebeliğin başlarında hep oluyor zaten adet belirtisiyle hamilelik belirtileri aynı malesef çok fark yok herşey gönlünüzce olsun insAllah
amin insAllah çok teşekkürlerÇok teşekkür ediyorum siz de sağlıkla huzurla büyütün meleğinizi inşallahumarım bizim de meleğimiz bir an önce bize gelir
Canım test yaptım negatif tek çizgi silik bile değildi... Hala adet olmadım sorun ne bilmiyorum. Kimisi diyor ki idrar testinde çıkmayan gebelikler var kan tahlili yaptır diye. Ama negatif sonuç göreceğime o kadar eminim ki...26 Aralığı bekliyorum olmazsam eğer doktora gideceğim.Bende aynı durumdayım. Adetim çok düzensiz bende de kist var 2 gün önce test yaptım silik çizgi gördüm ama kan testinde 1.20 negatif çıktı. Yarın bir daha test yapacağım inşallah çift çizgi görürüm. Bence test yapmalısınız inşallah çift çizgi görürsün test yaparsan yazarsın konuyu takipteyim..
Canım 16 martta yapmıştım testi negatifti... o yaptıgım Testle birlikte geçen ayları da sayarsak 3. Test oldu. İlk geciktiğim ayda yapmıştım test negatifti...Test yaptinmi canim
idrar testinde çıkmıyor olabilir mi yani :/ mecburen gidip kan tahlili yaptıracağım artık inşallah pozitifi görürümCanım ben bilmiyorum ama idrar testinde çıkmayan hamilelikler oluyormuş seni bu çıkmazdan kurtaracak tek şey maskeni ve eldivenini takıp kan testi yaptırmaya gitmen olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?