Aile Planlaması ACİL!! HAMİLE OLABİLİR MİYİM?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Darko02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2020
28
-9
36
35
Sevgilim yaklaşık üç saat içinde 4 kere içime boşaldı. Aradan bir saat geçince ertes72 adında bir ertesi gün hapı aldım. İlişkiden yedi gün sonra yani tam şu anda karnım ağrımaya başladı ve kanamam oldu şoklar içindeyim. Bu yerleşme kanaması mıdır yoksa haptan dolayı olabilir mi? Daha önce başına gelen var mı tecrübesi olan??

Sevgilim yaklaşık üç saat içinde 4 kere içime boşaldı. Aradan bir saat geçince ertes72 adında bir ertesi gün hapı aldım. İlişkiden yedi gün sonra yani tam şu anda karnım ağrımaya başladı ve kanamam oldu şoklar içindeyim. Bu yerleşme kanaması mıdır yoksa haptan dolayı olabilir mi? Daha önce başına gelen var mı tecrübesi olan??
Ne tür bi kanama? yoğun mu, kırmızı mı kahverengi leke şeklinde mi?

Koyu kırmızı çok yoğun değil. Tuvalete girdiğimde birden akıverdi tıpkı regl sabahı gibi
koyu kırmızı şekilde yerleşme kanaması olmaz, kahverengi açık pembe şekilde oluyor, haptan olabilir bence hamile değilsinizdir, yine de daha dikkatli olmakta fayda var, çok riskli içe boşalma durumu.

Stresten adetin erken gelmiş olabilir mi? Ya da haptan dolayı olmuş olabilir mi araştırdın mi internetten hiç

Stresten adetin erken gelmiş olabilir mi? Ya da haptan dolayı olmuş olabilir mi araştırdın mi internetten hiç
Umarım öyle olmuştur daha 10 gün vardı olmama. Haptan olabilir diyorlar ama yerleşme kanaması da olabilir ikisini o kadar ayırt edemiyorum ki

Umarım öyle olmuştur daha 10 gün vardı olmama. Haptan olabilir diyorlar ama yerleşme kanaması da olabilir ikisini o kadar ayırt edemiyorum ki
1 hafta içinde yerleşme kanaması nasıl olabilir benim bildiğim 2hafta sonra falan oluyor yerleşme hamile kalmışsan 1 haftalık gebelikten söz ediyorsun daha kanda bile çıkmaz benim düşüncem hamile falan değilsin böyle streslere gerek yok

Back
X