Acil hamilemiyim

miyav19

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2023
142
28
13
25
Hamilemiyim en son 12 gün önce eşimle birlikte olduk

Eklentiler

• FEFF6DD4-008C-49B8-AF9B-C94972C4A703.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 196
Adetiniz gecikti mi ? Eşinle birliktelikten ziyade son adet tarihin önemli.sey bir de ayıptır söylemesi gebelik isteyen bir çift olarak 12 gün çok değil mi ?

Adetiniz gecikti mi ? Eşinle birliktelikten ziyade son adet tarihin önemli.sey bir de ayıptır söylemesi gebelik isteyen bir çift olarak 12 gün çok değil mi ?
Adetime 1 gün kaldı canım gebelik istiyoruz evet ama ben 2 haftadır çok hastayım yatıyorum o yüzden ilişki olmadı bide benim hastalıklarım bu kadar uzun sürmezdi ondan şüphelenip kan verdik ve sonucu bu hamilemiyim bilmiyorum çok istiyorum

Son adet tarihimde 13 ocak
E o zmaan seni umutlandirmak gibi olmasın ama var gibi. şimdi inşallah artmasini bekleyeceksin. Regl baslamazsa hemen tekrar kan ver ve artışa bak inşallah hayırlısıyla olur. Çok geçmiş olsun.

Ama ne olur sen benim lafimla umutlanma olur mu ? Regl bekle olmazsa tekrar kan verirsin .

E o zmaan seni umutlandirmak gibi olmasın ama var gibi. şimdi inşallah artmasini bekleyeceksin. Regl baslamazsa hemen tekrar kan ver ve artışa bak inşallah hayırlısıyla olur. Çok geçmiş olsun.
Ya İnan okadar çok uğraştık ki 1.5 yıl oldu 2 negatif aşılamam oldu bırakmıştım tedaviyi ama bu değer beni yeniden hayata tutundurdu 4 yıllık evliyim yaşımız genç neden olmuyor diye düşünüyorduk sürekli ve bu zamana kadar verdiğim betaları da atıyorum bakarmısın rica etsem onlar hep 0 ile başlıyor

Bak daha bundan çok var peki bu neden 3.35 diğerlerinide adetime 1 2 gün kala vermiştim hatta 1 i adetimin 5 gün geçiktiği betam

Eklentiler

• DB58E653-1BF1-4F61-A6F4-0DDBB1F1CFEF.webp
    32 KB · Görüntüleme: 165
Maalesef negatif. 5 altı sonuçların hepsi .. Reglin yakınsa hcg artar tekrarlayın lütfen..

Şuanda stres senin düşmanın. Değere göre var, yükselir inşallah. Bugün de tes ver en az ikiye katlanmış olmalı.Allah hayırlısıyla nasip etsin kucagin boş kalmasın.

Sonuç negatif. Adet tarihine yakınken yükselip adette sıfırlanır bu değer. Aslında kan testi için çok erken davranmışsın, adetinin geçmesini beklemelisin.

Adeti geçince kan verin hep. Bu şekilde sürekli negatifi görünürsunuz. Regle yakın çok az yükselir cunku

Sonuç negatif. Adet tarihine yakınken yükselip adette sıfırlanır bu değer. Aslında kan testi için çok erken davranmışsın, adetinin geçmesini beklemelisin.
Evet ama çok hastayım varsa bilmeden hap kullanmak istemediğim için kan verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…