kızlar bugğn 4. gün iğneye başlayalı. koldan eşim yapıyor bugün yaparken canımı çok acıttı... şuan yaptığı yerde şişlik var böyle beze gibi morarma da başladı bu normal mi acile gitmelimiyim. daha öncekilerde hiç böyle olmamıştı havasınımı alamadı acaba? eğer gerçekten hava verdiyse sorun olurdu çok tedirginim. iğneyi yaparken sona doğru gart diye bir ses geldi. havamıydı o ya çok tedirginim kolum acıyor. ne yapmalıyım lütfen bilgisi olan yazsın.
Ne ignesi kullaniyosun pek bilgim yok canim ama ben clexan kullaniyorum koldan benimde morarma ve sislik oldu hatta acisi da cok oldu ama sonradan geciyor korkulcak birsey yok tabi agrisi cok asiriysa gitmeni oneririm hastaneye
Ne ignesi kullaniyosun pek bilgim yok canim ama ben clexan kullaniyorum koldan benimde morarma ve sislik oldu hatta acisi da cok oldu ama sonradan geciyor korkulcak birsey yok tabi agrisi cok asiriysa gitmeni oneririm hastaneye
clexan benimde dokununca acıyor morardı şişlik var tabi hala. nette baktığımda kolda beze yapıyormuş muhtemelen bu öyle olucak diğerlerinde bir sorun olmamıştı bunun havası aşağıda mı kalmış nedir anlamadım. havasını alırken bir kaç damla damladı gördüm ben ama sona doğru ses çıktı sanki hava varmış gibi.