ACİL! Hergün görmek zorunda olduğumuz birini nasıl unutabiliriz ?

uzay9897

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2021
13
6
1
29
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Birlikte olduğum kişi psikolojik olarak iyi olmadığını ve ara vermek istediğini, herşey düzene binince birlikte olalım dedi. Bende madem öyle bende sana büyük anlamlar yüklemicem artık.Zamana bırakalım bakalım o zamandan sevgim kalırsa bakarız dedim. Gülücük emojisi ile Yaşanılan güzel şeyler için de teşekkür ederim dedim. O ise sadece bb cevabına sığdırdı. Kendini padişah sanıyor heralde. Sen kimsin. Görselliğim için birlikte olmuş zannımca. SEvgisi yalanmış. Benim onu hayatıma almam için yapmış bunları. Hatta kendisi sen demişti. Senin gibi güzel biri benimle nasıl oldu şaşkınım hala diye. Keşke değer vermeseydim. Seviyorum Ama şimdi geride dönse olmam.Yardım edin. Hergün görmek zorundayım. Nasıl başa çıkıcam? Ben yapmalıyım?

Unutmak isteyen insan unutur. Ben unutamıyorum lafına inanmıyorum, bunu bir eski sevgilisiyle aynı iş yerinde çalışmış bir eski sevgilisiyle aynı apartmanda oturmuş bir kişi olarak yazıyorum

Hergün görmeniz hoş değil ama sevmiyorsa yapacak birşey yok. Girdiği ortamlardan uzak durun düşünmedikçe unutursunuz

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Birlikte olduğum kişi psikolojik olarak iyi olmadığını ve ara vermek istediğini, herşey düzene binince birlikte olalım dedi. Bende madem öyle bende sana büyük anlamlar yüklemicem artık.Zamana bırakalım bakalım o zamandan sevgim kalırsa bakarız dedim. Gülücük emojisi ile Yaşanılan güzel şeyler için de teşekkür ederim dedim. O ise sadece bb cevabına sığdırdı. Kendini padişah sanıyor heralde. Sen kimsin. Görselliğim için birlikte olmuş zannımca. SEvgisi yalanmış. Benim onu hayatıma almam için yapmış bunları. Hatta kendisi sen demişti. Senin gibi güzel biri benimle nasıl oldu şaşkınım hala diye. Keşke değer vermeseydim. Seviyorum Ama şimdi geride dönse olmam.Yardım edin. Hergün görmek zorundayım. Nasıl başa çıkıcam? Ben yapmalıyım?
Zaten dönse de istemeyeceğiniz birini nasıl seviyorsunuz anlamadım.

Siz bu konuyu dün açmadınız mı?

Anlatıyorum dikkatli oku; her sabah bir çay bardağı ev yapımı elma sirkesinin içine bir kaşık ev yapımı domates püresi, bir bıldırcın yumurtası, 1 adet taze cevizin yeşil kabuğu, 12 adet kedi tüyü koyup tam 17 dakika rondoda karıştıracaksın. Dakikası önemli ne fazla ne az tam 17 dakika. Sonra onu aç karna nefes almadan bir dikişte içeceksin. Bunu 7 gün yaparsan unutman garanti.

Adamin size böyle basit davrandigini göz önünde bulundurarak mesela. 🤷‍♀️ Su issiz adam ayaklarina yatan erkekleri zerre ciddiye alamiyorum mesela. Sizin yerinizde olsam hic öyle ilerde bakariz (wtf?!) Modunda takilmazdim, gözümü dört acar bana layik birine bakardim

diğer konuna da yazdım, buna da yazıyorum. inadına güzelleş ve inadına ışık saç etrafına. sakın belli etme. sen kimsin ki benim yanımdan bile geçemezsin tarzı bir havan olsun. umursamazlıkta çağ atla. eşşek gibi pişman olup dönmek ister ş..siz. güzel bir tekme atmak için harika bir fırsat. uzaktan bakıp bakıp iç geçirsin. ben ne kaybettim desin. demese bile böyle olmak inan bana sana kendini daha iyi hissettirecek. pozitif enerji saçmaya çalış. tekrar dönmek isterse allahın akıllısı, ben seni istemiyorum dersin direkt. çok net. kem küme gerek yok.

Üniversitedeyken sevgilim psikolojim ıyi değil ara verelim demişti ve kısa süre sonra whatsap profil resminde kızla sarmaş dolaştı. Ve evlendiler. Bulmuştur birini kesin.

Anlatıyorum dikkatli oku; her sabah bir çay bardağı ev yapımı elma sirkesinin içine bir kaşık ev yapımı domates püresi, bir bıldırcın yumurtası, 1 adet taze cevizin yeşil kabuğu, 12 adet kedi tüyü koyup tam 17 dakika rondoda karıştıracaksın. Dakikası önemli ne fazla ne az tam 17 dakika. Sonra onu aç karna nefes almadan bir dikişte içeceksin. Bunu 7 gün yaparsan unutman garanti.

🚨 Kamu spotu 🚨
Kedileri lütfen rahat bırakınız yolmayınız evde denemeyiniz, aksi taktirde KK hanımları yolmaya gelecektir 🐈

Covid için antivirali reddedip koyun ilacı içenleri duyduktan sonra dayanamadım, vallahi de billahi de deneyen çıkar. 😶

Back
X