Acil herkes baksın nolur

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Kızlar eminim ki benim gibi aranızda bırcok madur var. 12 aralik cumartesi günü nerdeyse aynı saatlerde hem açık öğretim sinavi hemde ehliyet sınavı var. Aramadigim yer gitmedegim bina kalmadı meb yök BİMER hepsini aradım yapacak bisey yok mecbur birini tercih etceksiniz diyolar dalga geçer gibi açıköğretim deseniz saatlerdir meşgul açmıyo telefonları. İki sınava da para yatırdım ya yazık günah hepsi dalga geçiyor resmen böyle saçmalık olamaz gözünüzü seveyim sınavlara girecek olan olmayan herkes bimeri arasin şikayet için bişey kaybetemezsiniz belki sikayet agir yüklenince bişeyler yapılır . Kadınların birlik beraberligini gösterelim lütfen

deminden beri araştırdım nette ama..sanırım yapcak bişe yok maalesef..büyük ihtimal AÖF sınavına gireceksin..ehliyet sınavınada diğerinden girersin..araştırdım geneli öyle yapmış :)

deminden beri araştırdım nette ama..sanırım yapcak bişe yok maalesef..büyük ihtimal AÖF sınavına gireceksin..ehliyet sınavınada diğerinden girersin..araştırdım geneli öyle yapmış :)
Böyle bi durumda ben ehliyete gireceğim galiba çünkü diğer sınav Şubat da direksiyon sınavı da martta zaten 1 ay önce aldım direksiyon egitimini 5-6 ayda araba sürmeyi unuturum ki ben verdiğim 1000 lira yanar bu defada. Hakkımı helal etmiyorum ama bize bunu yapanlara paramizi yiyecekler

Araba kullanmayı unutmazsınız. Çevrenizde pratik yaptıracak kimse yok mu? 1 hafta çalışsanız tüm öğrendiğiniz tekrar tazelenir.

Sınav tarihleri önceden belli değil miydi?

Araba kullanmayı unutmazsınız. Çevrenizde pratik yaptıracak kimse yok mu? 1 hafta çalışsanız tüm öğrendiğiniz tekrar tazelenir.

Sınav tarihleri önceden belli değil miydi?
Malesef kimse yok. Önceden belliydi ama hiç kimse böyle bir saçmalık olacağına ihtimal dahi vermedi kursa kaç kere sordum birini birini ertelerler yada en azından saatini değiştirirler dediler. Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum kaç bin tane insanin hakkına girdiler

Yani kurstakilerin sizi böyle yönlendirmesi de onların umursamazlığı.
Tarihi değiştirecek olsalar niye baştan ona göre düzenlemesinler...

Sıkmayın canınızı. Geç olsun, güç olmasın.

Ehliyet için de bankaya yatiriyorsun parayi geri alma şansı yok mecbur yanacak para

benimde geçen sene aöf sınavı ile ehliyet sınavı ayni güne gelme ihtimali vardı sürücü kursunun hocası ona göre ayarlamıştı tarih ve saatini keske ilk baştan konuşsaydınız hocayla açıköğretimin sınav günü ve saati değişmez parayıda geri alamazsınız sadece ehliyet sınavını ona göre ayarlama şansınız olabilirdi

Ama direksiyon sınavı değil ki yazılı sınav . 2 side Türkiye capinda birini aöf ayarlıyor diğerini meb. Hiç mi haberleri yok biribirinden anlamadım üstelik bütün okullarda aöf sınavı varken nasıl ehliyet sinavini yapmayı düşünüyorlar anlamış da değilim

Ehliyet yazılı sınavının tarihi değişmez. Direksiyon değişebilir.

Bu saatten sonra değiştirme olmaz yani şikayet etsenizde maalesef geri dönüşü yok.
Ya ehliyeti ya aöf sececeksiniz ben olsam aöf secerdim bende gireceğim aöf sinavlarina eğer aöf sinavlarina girmezsen 0 düşer notun ve final den 90.100 arası alman gerek.AÖF butunlemede yapmıyor can egrisinden ötürü.

Ya benim kızgınlıgim bu sınavları ayarlayanlara bizi takmayan madur eden kisilere. Napayım yani birine girerim mecburen tamam ama çok koyuyor ya onların keyfi yüzünden . Başka bi açıklaması yok yani paramız gitti boşuna caldilar resmen yaa

bu ne ya ne saçma iş.
mümkünü yok resmen
Nerde yaşıyoruz böyle anlamadım. Kimse bi tarafını kimildatmiyor olan bize oluyor . Bugün milli eğitim şube müdürüne gittim kovmaktan beter etti ee ben napayım yani niye buraya geldiniz diyor. En azından bi yerlere telefon aciver dimi ama Yoook mudur ya takmadi paşa

Haklısın. Ama yapacak birsey yok maalesef can egiriside yükselmiş bu arada.

yoo onuda ayarlıyorlar böyle bi ihtimal varsa yazılı degilde elektronik sınava sokalım seni dedi hoca.elektronik sınavda yazılı sınavdan daha kolay gelmişti bana sonucuda sınavdan çıkar çıkmaz öğrenebiliyorsun elektronik sınavda haftada 1 yada 2 haftada 1 düzenliyorlarmış yine sınav merkezleri oluyor orda giriyorsun elektronik sınava

Ehliyetten arıyorlar sizi 2 tarihten hangisinde sınava girmek istersiniz diye. 150 tl harç parası ehliyet için. Açıköğretim hakkında bilgim yok. Ona ne kadar para yatırdın iz? Hangisi ekonomik? Siz karar vereceksiniz.

Caresiz kalmissiniz anliyorum ama herkes sizin gibi iki sinava birden girmiyordur. AÖF veya ehliyet sinavlarina göre durumunu ayarlayan, o gün calismasi gerekirken vardiya degisimi falan yapanlar da vardir. Bir de o acidan bakin. Ben de acikcasi her seyi ayarlamisken sinav tarihi degissin istemezdim. Ikisi de genel sinav, dediginiz gibi önceden planlaniyor, haberleri yok mu Türkiye genelinde iki sinav var o gün diye. Danisman ordusuyla geziyorlar hic mi birinin kafasi basmiyor?? Hepsi dalga gecer cünkü emir kullari. Biri emir versin onlar da sorgusuz sualsiz uygulasin. Birinden biri de pratik olalim, sistemi yenileyelim, gercekten bu böyle mi olmali... sorgulamasin. Salla basini al maasini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…