• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil herkes baksın nolur

yoo onuda ayarlıyorlar böyle bi ihtimal varsa yazılı degilde elektronik sınava sokalım seni dedi hoca.elektronik sınavda yazılı sınavdan daha kolay gelmişti bana sonucuda sınavdan çıkar çıkmaz öğrenebiliyorsun elektronik sınavda haftada 1 yada 2 haftada 1 düzenliyorlarmış yine sınav merkezleri oluyor orda giriyorsun elektronik sınava
Ama.kurs bana böyle birşey söylemedi hiç gerçekten böyle bi ihtimal varsa çok iyi olur

Ehliyetten arıyorlar sizi 2 tarihten hangisinde sınava girmek istersiniz diye. 150 tl harç parası ehliyet için. Açıköğretim hakkında bilgim yok. Ona ne kadar para yatırdın iz? Hangisi ekonomik? Siz karar vereceksiniz.
Aof de 200 tl . Ehliyet için de bidaha ki sınav Şubat da direksiyon da Mart da o zamana kadar araba kullanmayı unuturum ki ben

Caresiz kalmissiniz anliyorum ama herkes sizin gibi iki sinava birden girmiyordur. AÖF veya ehliyet sinavlarina göre durumunu ayarlayan, o gün calismasi gerekirken vardiya degisimi falan yapanlar da vardir. Bir de o acidan bakin. Ben de acikcasi her seyi ayarlamisken sinav tarihi degissin istemezdim. Ikisi de genel sinav, dediginiz gibi önceden planlaniyor, haberleri yok mu Türkiye genelinde iki sinav var o gün diye. Danisman ordusuyla geziyorlar hic mi birinin kafasi basmiyor?? Hepsi dalga gecer cünkü emir kullari. Biri emir versin onlar da sorgusuz sualsiz uygulasin. Birinden biri de pratik olalim, sistemi yenileyelim, gercekten bu böyle mi olmali... sorgulamasin. Salla basini al maasini.
Aynen doğru herkes ona göre ayarlamıştır kendini ama en azından bizi düşünerek başka bi sınav bari yapsalar. Kimse bizi takmiyor . Her aradığım yerde yapacak birsey yok diyor. Deli oldum bugün deli

Ama.kurs bana böyle birşey söylemedi hiç gerçekten böyle bi ihtimal varsa çok iyi olur
ben elektronik sınava girdim aslında kursun size demesi gerekiyordu bi arayıp sorun isterseniz kursu.parayı yatırırkende elektronik sınav adına yatırmanız gerekiyordu.kursun dengesizliği.siz halinizi anlatınca bu konuda bilgilendirmek zorundalar

Sınavların saatleri kaçta ?
Açıköğretim 9 buçuk da başlıyor ehliyet 11 de ama açıköğretim sinavi ilde oluyor bende ilçede yaşıyorum yani sürücü kursum da ilçede haliyle. İkisi arasında 1 saatlik yol mesafesi var en az. Yani benim ehliyet sınavına yetisebilmem için 9.45 de sınavdan çıkmam gerekiyor kii ancak 11 e kadar ilçede olayım imkansız kisacasi :(

ben elektronik sınava girdim aslında kursun size demesi gerekiyordu bi arayıp sorun isterseniz kursu.parayı yatırırkende elektronik sınav adına yatırmanız gerekiyordu.kursun dengesizliği.siz halinizi anlatınca bu konuda bilgilendirmek zorundalar
Hadi yaaa. Bi şans vardı yani kurşun dengesizliği o zaman arıcam yarın çok teşekkür ederim

Kızlar eminim ki benim gibi aranızda bırcok madur var. 12 aralik cumartesi günü nerdeyse aynı saatlerde hem açık öğretim sinavi hemde ehliyet sınavı var. Aramadigim yer gitmedegim bina kalmadı meb yök BİMER hepsini aradım yapacak bisey yok mecbur birini tercih etceksiniz diyolar dalga geçer gibi açıköğretim deseniz saatlerdir meşgul açmıyo telefonları. İki sınava da para yatırdım ya yazık günah hepsi dalga geçiyor resmen böyle saçmalık olamaz gözünüzü seveyim sınavlara girecek olan olmayan herkes bimeri arasin şikayet için bişey kaybetemezsiniz belki sikayet agir yüklenince bişeyler yapılır . Kadınların birlik beraberligini gösterelim lütfen
canım geçen hafta aynı sorunu bizde yaşadık. kızımın hafta sonu hem ehliyet hemde kendi okulunun vizeleri vardı. açık öğretim de herhangi bir şey yapamazlar fakat sürücü kursunuza gidip bir sonraki ehliyet sınavına girmenizi sağlarlar

canım geçen hafta aynı sorunu bizde yaşadık. kızımın hafta sonu hem ehliyet hemde kendi okulunun vizeleri vardı. açık öğretim de herhangi bir şey yapamazlar fakat sürücü kursunuza gidip bir sonraki ehliyet sınavına girmenizi sağlarlar
Zaten sınava girmeyince otomatik olarak diğerine girebiliyorsun ama banada yazık günah ya ehliyet sınav parası 65 lira yatırdım hadi diğer sınava girdim diyelim daha şubatta direksiyon da Mart da o zamana kadar araba sürmeyi de unuturum özel ders 1 buçuk saati 150 lira. Aöf için de ,200 lira yatırdım soyup soğana cevirecekler bizi. Ehliyet sınavını da meb ayarliyormus neyin kafasında bunlar anlamadim

Kızlar eminim ki benim gibi aranızda bırcok madur var. 12 aralik cumartesi günü nerdeyse aynı saatlerde hem açık öğretim sinavi hemde ehliyet sınavı var. Aramadigim yer gitmedegim bina kalmadı meb yök BİMER hepsini aradım yapacak bisey yok mecbur birini tercih etceksiniz diyolar dalga geçer gibi açıköğretim deseniz saatlerdir meşgul açmıyo telefonları. İki sınava da para yatırdım ya yazık günah hepsi dalga geçiyor resmen böyle saçmalık olamaz gözünüzü seveyim sınavlara girecek olan olmayan herkes bimeri arasin şikayet için bişey kaybetemezsiniz belki sikayet agir yüklenince bişeyler yapılır . Kadınların birlik beraberligini gösterelim lütfen
Aynı durumu yaşayan tanıdığım oldu ve sürücü kursu tarafından elektronik sınav ayarlanarak sorun çözüldü

Ama elek
Aynı durumu yaşayan tanıdığım oldu ve sürücü kursu tarafından elektronik sınav ayarlanarak sorun çözüldü
Ama elektronik sınav için daha önceden başvuru yapmak lazimmis galiba . Ben kursa söylemiştim durumumu kaç defa ona rağmen birisi ertelenir merak etmeyin dediler sıkıntı kurs da o zaman

Ama elek

Ama elektronik sınav için daha önceden başvuru yapmak lazimmis galiba . Ben kursa söylemiştim durumumu kaç defa ona rağmen birisi ertelenir merak etmeyin dediler sıkıntı kurs da o zaman
Kursun hatası ozamn ertelenmiyorsa bile size önceden söylenip önlem almanız sağlanmalıydi

Açıköğretim 9 buçuk da başlıyor ehliyet 11 de ama açıköğretim sinavi ilde oluyor bende ilçede yaşıyorum yani sürücü kursum da ilçede haliyle. İkisi arasında 1 saatlik yol mesafesi var en az. Yani benim ehliyet sınavına yetisebilmem için 9.45 de sınavdan çıkmam gerekiyor kii ancak 11 e kadar ilçede olayım imkansız kisacasi :KK43:
ehliyet sınavının yerleri belli oldu mu ki?

Back
X