Merhaba ilk konumun böyle olmasını tahmin edemezdim. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Şöyle ki size bişey danışmak istiyorum. Borçlu bir kişi senet sepet vb bişey yokken borcunu inkar edebilir mi?
Biz iş için birine borç verdik. Sözlüm ve ailesiyle beraber. Daha doğrusu bize bi iş getirdi kumaş alıp satacaktık. Bu işi de bize x kişisi ayarladı. Fakat aslında böyle bir iş yokmuş. X kişisi bizden 16 bin + 3,5 bin civarı bi para aldı. Ve ortadan kayboldu. Aradan 6-7 ay geçti. Biz bulamadık bunu tabii. Şehirden kaçmış. Şimdi Allah bu ya karşımıza çıktı. Bi yerde bi dükkan açmış. Bugün borcu istemek ve konuşmak adına dükkana gidildi. Kavga çıktı baya ağır bi şekilde. Sebebi şu ki bu adam aldığı parayı inkar ediyor. Ben öyle bi para almadım sizden diyor. Üstüne bi ton hakarette cabası. Ağır bi kavga çıktı devamında. Biz şimdi şikayetçi olucaz fakat ne yapmamız lazım? Parayı verilen yerler kısmen belli. Beraber bankaya falan gidilmişti. Ayrıca bi cafede de para alışverişi için görüşme oldu. Şahitlerimiz var aslında. Bi kere herkesden önce ben şahidim. Bi abimiz var. Onu da dolandırmış. Bizden para aldığını biliyor. Daha ne gerekir bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.