Bebek Beslenmesi Acil iltihaplı sivilcelerle doğdu bebeğim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

dominant89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
83
14
98
Malatya
arkadaşlar bebeğim iltihaplı iri sivilcelerle doğdu doktor bile şaşırdı on gün sürdü geçti şimdi yine çıktı bebeğim 20 günlük tüm vucüt ve kafası sivilce yastığına hep sarı suları çıkmış patlayıp ne yapabilirim hiç daha önce karşılaştınız mı bu nedir

Bizim, bebek 15 gunlukken göbek cevresinde sonradan oluşmuştu. İçi iltihap dolu iri kabarcıklar çıkmıştı. Doktor antibiyotikli krem yazdı hemen geçti. Bir daha hiç görmedim. Doktora gidin bence. Dermatolog da olur.

Çocuk doktoruna gittik antibşyotikli krem verdi bebeğime zarar verir diye annem sürmedi kızım 52 günlük ve hala sivilceler var artık sadece kafa bölgesinde

Çocuk doktoruna gittik antibşyotikli krem verdi bebeğime zarar verir diye annem sürmedi kızım 52 günlük ve hala sivilceler var artık sadece kafa bölgesinde
Cok gecmis olsun ama dr verdigi kremi zarar verir diye surmemek bana cok sacma geldi kusura bakmayin madem dr tedavisini uygulamicaktiniz neden gittinizki belki o sivilceler cocuga sıkinti veriyordur yazik kuzunuza bence verilen kremi kullanin

Cok gecmis olsun ama dr verdigi kremi zarar verir diye surmemek bana cok sacma geldi kusura bakmayin madem dr tedavisini uygulamicaktiniz neden gittinizki belki o sivilceler cocuga sıkinti veriyordur yazik kuzunuza bence verilen kremi kullanin
Böyle olup kendi kendine geçen var mı diye merak ediyorum kovuk gibi mesale

Benim kızımda da on günlükken çıkmaya başlamıştı.hertarafını sarmıştı.üstelik sürekli kaşınıyordu.doktorumuz coresatin kremini önerdi.istediğin zaman sürebilirsin hiçbir zararı yok dedi.doktoruna danışıp bi deneyebilirsin.ancak parayla alıyosun canım.biraz pahalı.

Slm kızlar bebeğim 5 aylık oldu ayda bir yine sivilce çıkarıyor bir hafta yıkamıyorum kuruyor kantaron yağı sürüp Konak tarağıyla tarıyorum geçiyor süreklide babe Konak şampuanı kullanıyorum rabbim kimseye vermesin kuzum çok kaşınıyor sivilce olunca

Hayret bir şeysiniz çocuğun kafası sivilce doluymuş verilen kremi kullanmıyorsunuz yaızk o bebeğe madem verileni kullanmayacaksınız dr a da gitmeyin o zaman

Back
X