Acil istanbul'da histeroskopi yaptıranlar

kmehtapsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
2.070
3
66
İstanbul
İyi akşamlar kızlar tüp tedavisine başlıcam rahimde 4 mm polip var acil aldırmam gerekiyor dr konusunda ve fiyatla ilgili yardımlarınızı bekliyorum:16:

İyi akşamlar kızlar tüp tedavisine başlıcam rahimde 4 mm polip var acil aldırmam gerekiyor dr konusunda ve fiyatla ilgili yardımlarınızı bekliyorum:16:

Merhaba,
çok yakın bir arkadasım 1 ay önce histereskopi oldu. İstanbul Tüp bebek merkezinde.Doktoru Aret Kamar.Onda da polip vardı alındı. Ücretide 1500 -200 tl arası bi şeydi.Yanlıs bilgi vermiim. ara istersen merkezi.

ben brüksel tüp bebek merkezinde yücel karaman da oldum.3000 tl idi fiyatı canım

Merhaba,
Bende de polip vardı, Umut Tüp Bebek merkezinde oldum, tedavimi de orada olacaktım. Ekim ayı ücreti 1500 TL ydi. Genel anesteziyle 15-20 dakikada yapıyorlar bir de CD ye kaydedip veriyorlar. Önerim tedaviye başlayacağın merkezde ve doktorunda yaptırman, çünkü aynı zamanda rahim içini de inceleyip görmüş oluyor.

Back
X