Korkma canim olur o kanamalar dr a git bebeklere baksın sana progestan ve iğne versin hemen geçer sakin kalkma iş yapma ikinma kabiz olmaLütfen yardımcı olun. 11 Ekim embro transferiö oldu. 2 embro yada tuttu. Keseleri dün gördük. Fakat şimdi az açık renk ama o kadarda az olmayan kanamam geldi. Çok korkuyorum
Ben Prolutex ve progestan kullanıyorum zaten. Yattım şuan hemen geçer değil mi yaKorkma canim olur o kanamalar dr a git bebeklere baksın sana progestan ve iğne versin hemen geçer sakin kalkma iş yapma ikinma kabiz olma
Benmde 12. Haftaya kadar kanamam oldu. Çok şükür şuan iyiyz. Olabiliyor kanamalar. İğnelerinide oluyorsan yapacak baska birşey kalmıyor zaten kanama artarsa doktora gidersinBen Prolutex ve progestan kullanıyorum zaten. Yattım şuan hemen geçer değil mi ya
Doktora hemen danis..benim de olmustu 5 haftalikken proluton depot verdi kalcadan ogne ekstra doktorum dinlendim sonra birdaha olmadi bi de coraspini birak dediBen Prolutex ve progestan kullanıyorum zaten. Yattım şuan hemen geçer değil mi ya
Aradım doktorumu. İğnelerini kullan dinlen dedi başka yapacak birşey yok dedi. Ama ben çok telaş ediyorumDoktora hemen danis..benim de olmustu 5 haftalikken proluton depot verdi kalcadan ogne ekstra doktorum dinlendim sonra birdaha olmadi bi de coraspini birak dedi
Tabi iğnelerimi yapıyorum. Allahım birşey olmasın çok endişeleniyorumBenmde 12. Haftaya kadar kanamam oldu. Çok şükür şuan iyiyz. Olabiliyor kanamalar. İğnelerinide oluyorsan yapacak baska birşey kalmıyor zaten kanama artarsa doktora gidersin
Doktorumu aradım. Acile git falan demedi ama. BilemedimDoktoru aradınız mı?
Tüp bebekte kanama görülüyor, sakin olun öncelikle.
Benimde kanamam olmuştu haftalarca, çok şükür 32. haftaya geldikİsterseniz acile gidin, ultrasonda bir baksınlar
Ben içiniz rahat etsin diye dedim, ben kanamam olunca koşa koşa ultrasonda görmeye gidiyordum. He, doğru değil tabii doktorum pandemiden dolayı zırt pırt acile gitmemi doğru bulmuyordu.Doktorumu aradım. Acile git falan demedi ama. Bilemedim
Ben de aynı sekilde. Her kanamada gece bile taksiyi çağırıp koşa koşa hastaneye gidiyordum. Allahım ne günlerdi öyle. Wc ye girmek istemiyordum.Ben içiniz rahat etsin diye dedim, ben kanamam olunca koşa koşa ultrasonda görmeye gidiyordum. He, doğru değil tabii doktorum pandemiden dolayı zırt pırt acile gitmemi doğru bulmuyordu.
Burada çoğumuzun hamileliği kanamalı oldu, hele tüp bebek + ikizse kanama kaçınılmaz oluyor. Korkmayın :)
Nazlı bu yeni nesil kuzularBen de aynı sekilde. Her kanamada gece bile taksiyi çağırıp koşa koşa hastaneye gidiyordum. Allahım ne günlerdi öyle. Wc ye girmek istemiyordum.
Öyle öyle, tüp bebek olunca kacınılmaz oluyorNazlı bu yeni nesil kuzular
Değil aslında biliyor musun, çevremde iki kişi var doğal yolla hamile kaldılar. Kanama yaşadılar hatta birinin kahverengi lekesi devam ediyor 2 haftadır. Çok ilginçÖyle öyle, tüp bebek olunca kacınılmaz oluyor
Çok teşekkürler içimi rahatlattınızBen içiniz rahat etsin diye dedim, ben kanamam olunca koşa koşa ultrasonda görmeye gidiyordum. He, doğru değil tabii doktorum pandemiden dolayı zırt pırt acile gitmemi doğru bulmuyordu.
Burada çoğumuzun hamileliği kanamalı oldu, hele tüp bebek + ikizse kanama kaçınılmaz oluyor. Korkmayın :)
Olabilir doğrudur. Doktorum şimdiki rahimler güçsüz diyor. Sanırm yediğimiz içtğimziden midir nedirDeğil aslında biliyor musun, çevremde iki kişi var doğal yolla hamile kaldılar. Kanama yaşadılar hatta birinin kahverengi lekesi devam ediyor 2 haftadır. Çok ilginç
Prolutex iğne kullanıyorum ben. Progestan da 2 tane fitil olarak alıyorum. İnşallah geçer benimde. Bilgiler için çok teşekkür ederimBenim de tüp bebekte ikiz oldu. 6. ve 12. haftamda kanama yaşadım. İğne vuruldum ve dinlendim geçti çok şükür
Galiba.. :/ üçüncü çocuğuna hamile tanıdığım. İlk ikisinde(en az 14 yaşında ikinci çocuğu) ne rahatmışım hiç böyle şeyler bilmiyordum diyor. Organik hiçbir şey yiyemiyoruz kiOlabilir doğrudur. Doktorum şimdiki rahimler güçsüz diyor. Sanırm yediğimiz içtğimziden midir nedir
Aynen aynen korka korka gidiyorum wc ye şuanBen de aynı sekilde. Her kanamada gece bile taksiyi çağırıp koşa koşa hastaneye gidiyordum. Allahım ne günlerdi öyle. Wc ye girmek istemiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?