Acil kanamam var

ozn_srk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2021
1.435
2.699
53
38
Lütfen yardımcı olun. 11 Ekim embro transferiö oldu. 2 embro yada tuttu. Keseleri dün gördük. Fakat şimdi az açık renk ama o kadarda az olmayan kanamam geldi. Çok korkuyorum

Doktoru aradınız mı?
Tüp bebekte kanama görülüyor, sakin olun öncelikle.
Benimde kanamam olmuştu haftalarca, çok şükür 32. haftaya geldik İsterseniz acile gidin, ultrasonda bir baksınlar

Lütfen yardımcı olun. 11 Ekim embro transferiö oldu. 2 embro yada tuttu. Keseleri dün gördük. Fakat şimdi az açık renk ama o kadarda az olmayan kanamam geldi. Çok korkuyorum
Korkma canim olur o kanamalar dr a git bebeklere baksın sana progestan ve iğne versin hemen geçer sakin kalkma iş yapma ikinma kabiz olma

Ben Prolutex ve progestan kullanıyorum zaten. Yattım şuan hemen geçer değil mi ya
Benmde 12. Haftaya kadar kanamam oldu. Çok şükür şuan iyiyz. Olabiliyor kanamalar. İğnelerinide oluyorsan yapacak baska birşey kalmıyor zaten kanama artarsa doktora gidersin

Ben Prolutex ve progestan kullanıyorum zaten. Yattım şuan hemen geçer değil mi ya
Doktora hemen danis..benim de olmustu 5 haftalikken proluton depot verdi kalcadan ogne ekstra doktorum dinlendim sonra birdaha olmadi bi de coraspini birak dedi

Doktora hemen danis..benim de olmustu 5 haftalikken proluton depot verdi kalcadan ogne ekstra doktorum dinlendim sonra birdaha olmadi bi de coraspini birak dedi
Aradım doktorumu. İğnelerini kullan dinlen dedi başka yapacak birşey yok dedi. Ama ben çok telaş ediyorum

Benmde 12. Haftaya kadar kanamam oldu. Çok şükür şuan iyiyz. Olabiliyor kanamalar. İğnelerinide oluyorsan yapacak baska birşey kalmıyor zaten kanama artarsa doktora gidersin
Tabi iğnelerimi yapıyorum. Allahım birşey olmasın çok endişeleniyorum

Doktoru aradınız mı?
Tüp bebekte kanama görülüyor, sakin olun öncelikle.
Benimde kanamam olmuştu haftalarca, çok şükür 32. haftaya geldik İsterseniz acile gidin, ultrasonda bir baksınlar
Doktorumu aradım. Acile git falan demedi ama. Bilemedim

Doktorumu aradım. Acile git falan demedi ama. Bilemedim
Ben içiniz rahat etsin diye dedim, ben kanamam olunca koşa koşa ultrasonda görmeye gidiyordum. He, doğru değil tabii doktorum pandemiden dolayı zırt pırt acile gitmemi doğru bulmuyordu.

Burada çoğumuzun hamileliği kanamalı oldu, hele tüp bebek + ikizse kanama kaçınılmaz oluyor. Korkmayın :)

Benim de tüp bebekte ikiz oldu. 6. ve 12. haftamda kanama yaşadım. İğne vuruldum ve dinlendim geçti çok şükür

Ben de aynı sekilde. Her kanamada gece bile taksiyi çağırıp koşa koşa hastaneye gidiyordum. Allahım ne günlerdi öyle. Wc ye girmek istemiyordum.

Çok teşekkürler içimi rahatlattınız
Evet bizde bir an gidelim mi acile diye düşündük ama devam ederse yarın gideriz dedik
Evet tüp bebek ve ikiz
Çok şükür

Değil aslında biliyor musun, çevremde iki kişi var doğal yolla hamile kaldılar. Kanama yaşadılar hatta birinin kahverengi lekesi devam ediyor 2 haftadır. Çok ilginç
Olabilir doğrudur. Doktorum şimdiki rahimler güçsüz diyor. Sanırm yediğimiz içtğimziden midir nedir

Benim de tüp bebekte ikiz oldu. 6. ve 12. haftamda kanama yaşadım. İğne vuruldum ve dinlendim geçti çok şükür
Prolutex iğne kullanıyorum ben. Progestan da 2 tane fitil olarak alıyorum. İnşallah geçer benimde. Bilgiler için çok teşekkür ederim

Olabilir doğrudur. Doktorum şimdiki rahimler güçsüz diyor. Sanırm yediğimiz içtğimziden midir nedir
Galiba.. :/ üçüncü çocuğuna hamile tanıdığım. İlk ikisinde(en az 14 yaşında ikinci çocuğu) ne rahatmışım hiç böyle şeyler bilmiyordum diyor. Organik hiçbir şey yiyemiyoruz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…