Selam, farklı bir bakış açısıyla düşünerek bir öneri yapabilirsiniz umarım. Uzun süredir Amerika'ya gitme planım var . 21 yaşındayım ve sene başına yaz tatili için work and travel denememe rağmen gidemedim. Bende turistik vizem olduğu için bir şekilde öyle gezmek istiyorum bu sefer. Arkadaşımla başvurmuştuk sene başında ve o şu anda amerikada programı gerçekleştiriyor. Travel kısmı için de aşağıdaki gibi bir seyahat planı hazırlamış ama maalesef hangi kısmına dahil olsam emin olamadım. Çünkü benim planım Las Vegas, LA ve San Diego kısmında dahil olup geri dönmekti. Ama maalesef bu 1 ay içerisinde almanca kursum olduğundan tatili 14 ü gibi gidip 25 i gibi dönerim diye planlamıştım çünkü kursumun son haftası 14 ü haftasıydı. Kursun da %75 devam zorunluluğu olduğunu okudum bugün. Bir arkadaşı daha tatilde bizimle birlikte olacağı için tatil kısmında lokasyonlarda oynama olmuş. Yani benim istediğim kısımlarda gidebilmem için 9 u gibi gitmem gerekiyor. Bu da kursumun tam ortasına denk geliyor. O yüzden açıkçası ne yapacağımı şaşırdım. Amerika ile Türkiye arasında da ciddi derecede zaman farkı olduğu için kurs burada geceyken Amerika da öğlen saatlerine denk geliyor. O 1 hafta içinde de gün ortası ben derse girmem gerekiyor demek biraz garip olacak. Alt tarafı 1 hafta gideceğim problem olmaz diyorum böyle de ama ya kursu sıkıntıya atmış olacağım ya da şey düşüncesi de aklımda dönüp duruyor. Amerika sonuç olarak her canım istediğimde aa ben bi Amerikaya gidip geleyim diyebileceğim bir yer olmadığı için 7 gün olan tatili imkanım varsa 10 gün yapmak istiyorum. Bu da diğer sorunlarımdan biri işte. Tatile gitmişken elimde tabletle de gezmek istemiyorum. Kursum haftada 4 gün. Çünkü bu da biraz absürt olur. Ne yapacağımı bilemiyorum açıkçası. Dalga geçmeden derdin bu mu demeden lütfen cevap verin. Akıl danışmaya ihtiyacım var. Şu tarihler arası gitsen daha iyi olur diyebileceğiniz bir tarih aralığı varsa önerilere açığım.
(Arkadaşımın seyahat planını aşağıya bıraktım.)