Gece yatmadan önce yemek yemek :) eti cici bebe ve süt ikilisi iyi kilo aldırır mesela.Çok zayifim ve kilo almak istiyorum eğer bir kilo alma yöntemi bilen yazabilir mi? En çok ne kilo aldirir?
bende acil almak istiyorum bana da söyleyebilir misiniz.Çok zayifim ve kilo almak istiyorum eğer bir kilo alma yöntemi bilen yazabilir mi? En çok ne kilo aldirir?
Cok iyi olur canimdiyetisyene gittim diyet listelerimin bi tanesini söyleyebilirim
Cok iyi olur canim
Istahsizlik var yiyorum ama yedikten bir sure sonra siskinliik oluyor midem bulaniyor karnim agriyor sizdede oluyormuyduAma ayriyetten bana mama vermişti fortimel enerjy diye günde 2 defa onu içiyodum
Kahvaltı
2 dilim kaşar/ peynirli sucuklu tereyağlı tost
1 yumurta sarısı (beyazını yemedğim için)
5adet zeytin
1 tane haşlanmış patates
1 yemek kaşığı pekmez , bal veya reçel
Öğle
1 tabak ana yemek
2 dilim ekmek
1 tabak makarna/pilav
Akşam
Zeytinyağlı sebze yemeği veya 3 yumurta büyüklüğünde ızgara/fırında/haşlama/et/tavuk/köfte
Veya, 8 yemek kaşığı etli sebze yemeği
1 tabak sebzeli bulgur pilavı
1dilim ekmek
1tane haşlanmış frınlanmış patates
ara
1 su bardağı süt
1 porsiyon taze meyve veya 1 paket meyveli kek
Aralarda da o verdiği mamalardan içiyordum
Bu arada iştahsızlık var mı yoksa yiyipte kilo mu alamıyorsunuz
Istahsizlik var yiyorum ama yedikten bir sure sonra siskinliik oluyor midem bulaniyor karnim agriyor sizdede oluyormuydu
Cok moralim bozuk demin belirtilere baktim mide kanseri belirtileri var bndeaynen benimde öyle şişkinlik olmuyo ama hemen midem bulanır
Cok moralim bozuk demin belirtilere baktim mide kanseri belirtileri var bndekilo kaybi istahsizlik karin agrisi mide bulantisi Allah razi olsun yazmissin ama inan onunlarin bi ogununu tek yiyebiliyorum gun icinde doktora gitmem gerek
Masallah canimAy Allah Korusun .
Ne demek her zaman yardımcı olurum Evet bi doktora görünün siz
Benimde iştahsızlığım var ama o kadar tek öğün yemiyorum en az 2 öğün oluyo
Bide bu aralar yemek yiyiyorum masadan kalkıyorum sanki hiç yemek yememişim gibi midem boş oluyo
yeniden yemek istesem de olmuyo yiyemiyorum ama mide boş gibi
bende de tuhaflık var bu aralar
Mesajim eksik gitti Masallah canimAy Allah Korusun .
Ne demek her zaman yardımcı olurum Evet bi doktora görünün siz
Benimde iştahsızlığım var ama o kadar tek öğün yemiyorum en az 2 öğün oluyo
Bide bu aralar yemek yiyiyorum masadan kalkıyorum sanki hiç yemek yememişim gibi midem boş oluyo
yeniden yemek istesem de olmuyo yiyemiyorum ama mide boş gibi
bende de tuhaflık var bu aralar
bakalım bu önerileri bende deneyeceğim. ama genel olarak çok öğün, bebe bisküvili süt ve çerez. bu şekilde deneyeceğim bakalım inşallah faydasını görürümÇok zayifim ve kilo almak istiyorum eğer bir kilo alma yöntemi bilen yazabilir mi? En çok ne kilo aldirir?
Yazildi mi bilmiyorumm ama Peygamberimiz (sav) Hz. Ayşe annemizeydi galiba, kime oldugunu hatırlamıyorum, kabak yemeği yemesini tavsiye etmiş :)Çok zayifim ve kilo almak istiyorum eğer bir kilo alma yöntemi bilen yazabilir mi? En çok ne kilo aldirir?
Çok zayifim ve kilo almak istiyorum eğer bir kilo alma yöntemi bilen yazabilir mi? En çok ne kilo aldirir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?