Acil kilo almak istiyorum

az önce bende bir ender saraç diyeti gördüm onu uyguluycam forumda vardı böyle bir konu deneyip burdan da yazarım reçeteyi işe yararsa tabi

Cok iyi olur canim

Ama ayriyetten bana mama vermişti fortimel enerjy diye günde 2 defa onu içiyodum

Kahvaltı
2 dilim kaşar/ peynirli sucuklu tereyağlı tost

1 yumurta sarısı (beyazını yemedğim için)
5adet zeytin
1 tane haşlanmış patates
1 yemek kaşığı pekmez , bal veya reçel

Öğle

1 tabak ana yemek
2 dilim ekmek
1 tabak makarna/pilav

Akşam
Zeytinyağlı sebze yemeği veya 3 yumurta büyüklüğünde ızgara/fırında/haşlama/et/tavuk/köfte
Veya, 8 yemek kaşığı etli sebze yemeği
1 tabak sebzeli bulgur pilavı
1dilim ekmek
1tane haşlanmış frınlanmış patates

ara
1 su bardağı süt
1 porsiyon taze meyve veya 1 paket meyveli kek

Aralarda da o verdiği mamalardan içiyordum

Bu arada iştahsızlık var mı yoksa yiyipte kilo mu alamıyorsunuz

Istahsizlik var yiyorum ama yedikten bir sure sonra siskinliik oluyor midem bulaniyor karnim agriyor sizdede oluyormuydu

aynen benimde öyle şişkinlik olmuyo ama hemen midem bulanır
Cok moralim bozuk demin belirtilere baktim mide kanseri belirtileri var bnde kilo kaybi istahsizlik karin agrisi mide bulantisi Allah razi olsun yazmissin ama inan onunlarin bi ogununu tek yiyebiliyorum gun icinde doktora gitmem gerek

Cok moralim bozuk demin belirtilere baktim mide kanseri belirtileri var bnde kilo kaybi istahsizlik karin agrisi mide bulantisi Allah razi olsun yazmissin ama inan onunlarin bi ogununu tek yiyebiliyorum gun icinde doktora gitmem gerek

Ay Allah Korusun .
Ne demek her zaman yardımcı olurum Evet bi doktora görünün siz
Benimde iştahsızlığım var ama o kadar tek öğün yemiyorum en az 2 öğün oluyo

Bide bu aralar yemek yiyiyorum masadan kalkıyorum sanki hiç yemek yememişim gibi midem boş oluyo
yeniden yemek istesem de olmuyo yiyemiyorum ama mide boş gibi
bende de tuhaflık var bu aralar

Masallah canim

Mesajim eksik gitti Masallah canim bende onceden kiloluydum sonra stresten gitti kilolarim doktora gitcem insallah bisey cikmaz istahin acilmisken ye yemene dikkat et

Çok zayifim ve kilo almak istiyorum eğer bir kilo alma yöntemi bilen yazabilir mi? En çok ne kilo aldirir?
bakalım bu önerileri bende deneyeceğim. ama genel olarak çok öğün, bebe bisküvili süt ve çerez. bu şekilde deneyeceğim bakalım inşallah faydasını görürüm

Amway'in omegasını kullanıyorum ben b vitaminleri ve balık yağı karışımı gibi bir şey. Bir ayda 3 kilo aldırdı iştah açıyor. Spor da yaparsan kilon göbeğe gitmemiş olur. Tavsiye ederim.

Çok zayifim ve kilo almak istiyorum eğer bir kilo alma yöntemi bilen yazabilir mi? En çok ne kilo aldirir?
Yazildi mi bilmiyorumm ama Peygamberimiz (sav) Hz. Ayşe annemizeydi galiba, kime oldugunu hatırlamıyorum, kabak yemeği yemesini tavsiye etmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…