acil kilo almalıyım piskolojim bozuldu walla....

alice_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
10
0
36
Ankara
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:kızlarrrr her goren cok zayıfsın iiyice zayıflamıssın hep aynı seyleri diyorlar artık yanı bunaldım offff offfff acil kilo almam lazım nolur kilo alanlar nasıl aldıklarını yazarsa sewinirim boy 1.60 kilom 42 filan durum vahimm yani anlıcanız yasım biide 19 minyon tipli oldugum için bide zayıff olunca yasımı hıc göstermıyorum bıraz kılo alsam daha iii olcak sankı onerilerinizi bekliyorum cok acil

bnde aynıyım boy nwe kılo olarak.kahwltıda we yatarken buyuk bır bardkla ılık sut ıcıne 2 yemek kasıgı pekmez koyup ıcıyorum 1.5 kılo ldım 2 haftada sende dene bence umarım alırız

bende malesef yaşıyorum bu sorunu... 1boy 59 ve 47 kiloydum ve 45 47 sabitti...... abur cubur cips kola çikolata ve pekmezli süt yiye içe bi haller oldum 1 buçuk aydır ama ala ala 1 kilo almışım... ama görenler kilo almışsın diyo tabi çok mutlu oluyorum..... ama kilo almak için bunlar yetmiyor ekmeyi çok tüketmek lazım oda bende olmuyo maleseff =((

Kilo almak için en faydalı şey; ekmek ve hamur işlerini bol bol tüketmek.......
ama malesef bende yiyemiyorum ne ekmek ne de hamur işi , EE bi de üstüne iştahsızlık eklenince ister istemez kilo alınamıyor, üstüne üstlük veriliyor....

en büyük problem iştahsızlık zaten kızlar ya yemek için kendimi zorluyorum çoğu zaman pekmezli sütü bi deneyeyim inş. işe yarar

arkadaşım aynı senin kilondaydı.1 haftada 2 kilo aldı söyliyim.ayrıca ağzın hiç boş kalmıcak sürekli kuruyemiş ye özellikle badem ve ceviz.

pekmezli süt belki ağır gelebilir onun yerine her gün 3 kaşık pekmez yiyebilirsin suyla beraber müthis bi enerji yapıyo ve kilo da aldırıyo

aynı dertten muzdaribim 24yaşındayım ve 41 kiloyum bu herkesin dikkatini çekiyo rahatsız olmaya başladım

pekmezli süt vücuttaki demiri yok ediyor ballı sütü tavsiye ederim siz yine iyisiniz kızlar ben 27 yaşındayım üçüz bebklerim var 1 yaşında ve ben 49 kiloyum boyum 1.63 iştahsılık ve yeme tembelliğim var herkes beni genç kız zannediyor orası güzelde çok güçsüzüm
ender saraç en güzel yöntem domates suyu boza ve ballı süt demişti midem alsa yerim de oda yok

biz kilo veremiorus siz alamiosunuz hic adil deil :ecrin_bebek:
koca bi ekmegin arasina koyun patates kizartmasini uzerine de ketcap, mayonez sıkın aksam 7 den sonra yiyin guzelce. ya da kocaman pizzayi midenize indirin bakin nasil aliosunuz kilo.hmm istahi hic olmayana tavsiye olarak havuc tohumu mu oyle bisi demisti maranki o istah aciomus ondan deneyin

hıc ugrasmasak bı ılac olsa kullansak hemen kılo alsak ne gusel olur :1closedeyes:

kızlar ben size yiyebilirseniz kahvaltıda hamur yiyin derim yemek olarak,patatez,prinç plavı,makarna,meyva olarak muz yiyin benim 8 yaşındaki oğlum 3 ayda 7 kilo aldı böyle.

güçsüzlük daha önemli..asıl onun için ne yapabiliriz? :gitme:

canım ben sana 1 ayda 9 kilo aldırabilirim...
ben öyle aldım çünkü..
çok zayıfladım pantolonumun altına 4 eşortman giyerdim göğüslerim küçük die 3 sütyen takardımD
komik oldu ama böleydim şimdi duba gibiyim ALLAHIMA şükür

nasıl alabılcegımızı yazabılırmısın? bnde almak ıstıorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…