acil kilo almalıyım piskolojim bozuldu walla....

son zamanlarda bana da diyorlar... aslında ben pek rahatsız değilim ama demek ki dikkat çekiyor... boyum 1.54 kilom da yıllardır 44tü ama son bir senedir filan 42kilo civarındayım... kilom hiç değişmez zaten o 2 kiloyu verdikten sonra da almadığım için 42de kaldım... normalde de çok yağlı filan yiyemem; midem bulanır ; sebze yemeyi çok severim... sanırım bu yüzden de kilo alamıyorum... ama minyon olunca 2 kilo da olsa farkediyor işte...

arkadaşlarımı ve annemi pek sallamıyordum ama en son kuaförüm deyince; dedim erkek gözüyle yorum yaptı çocuk en iyisi dikkate alayım :)

o zaman ben de ballı süt ile başlayabilirim belki.. gerçi kış boyunca ballı süt içmiştim boğazım için ama kilo filan almamıştım... neyse deneyeyim yine ; gece yatmadan da ekmek arası birşeyler yerim... abur cubur yemek istemiyorum sivilce yapıyor çünkü...

bendee aynısıyım yamafoldumben.çok fazlada yiyemiyorum.aşırı yediğimde midem bulanmya başlıyo falan.doktor bi ilaç verdi SİPRAKTİN diye.iştah açıyomuş.geçi daha yeni başladım.ama etikelerini görmeye başlayınca yazarım yineolumunekankayizsmile

aynen canım banada hergören aynı şeyi söylüyor yinemi kilo verdin sen, çok zayıflamışsın diyorlar .Kimi görsem aynı muhabbet çok zayıfsııııııın biliyorum ama neyapıyım kilo alamıyorum iştahım yok.İştah açıcı birkaç şurup kullandım ama onlar geçiçi çözüm olduğunu gördüm çünkü onları bıraktığımda yine eskiye dönüyorum.....bu arada yaşım 26 kilom 45 boyum 1.63 aynı zaman da evliyim birde oğlum var doğumda kalır dedim ama nerde daha çok verdim...doğal iştah açıcı tavsiye edebileceğiniz birşeyler varmı birde onu deniyim yardımcı olursanız sevinirim kızlar hepinize bol iştahlar ....

kızlar size önerim bontavi kullanın geçen ay internette gördüm aradım vimjo.com dan aldım 1 aydır kullanıyorum 5 kilo aldım kesinlikle tavsiye ediyorum yanılmadığımı görüceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…