Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese selam ;
hanımlar yardım edin
bi de sizlere danışayım dedim.
eşimin kardeşine kız istemeye gidilecek hafta sonu. bazı özel sebeplerden dolayı ertelenebilecek bişey değil.
gidilecek yol 1000 km
ne yapayım????
gitsem bi dertttt, gitmesem ayrı dert![]()
bi akıl verin önce doktoruna danışmalısın bence![]()
herkese selam ;
hanımlar yardım edin
bi de sizlere danışayım dedim.
eşimin kardeşine kız istemeye gidilecek hafta sonu. bazı özel sebeplerden dolayı ertelenebilecek bişey değil.
gidilecek yol 1000 km
ne yapayım????
gitsem bi dertttt, gitmesem ayrı dert![]()
bi akıl verin önce doktoruna danışmalısın bence![]()
ulaşamadım telefonlaboş randevusu da yok ne bugün ne de yarın a. isteme de bu hafta sonu olunca öyle kaldım.
![]()
bizde istemeye sadece büyükler gider beni istemeye sadece kayınbabam kayınvalidem ve eşimin amcasıyla eşi yani 4 kişi gelmişlerdi
başka ne kayınlarım nede görümcdelerim hiçbiri gelmemişti ..
sizde hemen yüzük nişan birşey olacakmı ? hani daha onlar olmayacaksa gitmeseniz olmazmı ?
biz de isteme olunca söz de içinde oluyor. ben de gurbete gelin geldim. eşimler 20 kişi gelmişlerdi istemeye. kardeşi olduğu için de haliyle yanında olmak istiyor. hak veriyorum sonuna kadar ama bi yandan beni de bırakmak istemiyor. gel de diyemiyor ya bir şey olursa korkusuyla ama gidersem de içi rahat edecek biliyorum. offff bilemedim yani![]()
hımm ....
herhangi bir riskiniz varmı hamileliğinizde ?
arabayla değilde uçakla gidemezmisiniz ?
benim eltim 6 buçuk 7 aylık hamileyken uçak seyahati yapmıştı
yada kendi doktorunuz meşgulse başka bir doktora gitseniz ??
canım ben ilk ayımda seninkinden daha uzun bir yolculuk yaptım doktorum gidebilrisin dediği halde, ama gectiğimiz hafta boyunca kanamalarım oldu sanırım yolculk beni ve bebeğimi etkiledi. bence hiiiiiiiiç riske girme sonra benim gibi ah vah edebilrisinben cok sukur ki ucuz atlattm bebegim suan cok sukur iyi
canım ben de 9. haftamda 11-12 saatlik bi otobüs yolculuğu yapıp annemlerin yanına geldim doktorum sorun olmaz dedi yine de yola çıkmadan önce tereddütteydim fakat hem anne özlemi hem de evde yalnız kalmak istememe duygusu beni buna yöneltti(eşim şehir dışında görevli olacaktı)
Ben sadece uyuyup yolun daha çabuk bitmesi adına gece yolculuğunu tercih ettim
Seni de yanıltmak istemem tabi herkesin durumu farklı
14 saatlik yola gitmiştim bende giderken özel arabayla dönüşte otobüsle. Bir kanama yada rahatsızlık yoksa birşey olmadı bende.Doktora sorduğumda risk alamayacağını söyledi. Diğer doktorda iki saatte bir yürümek kaydı ile gidebilirsin ama strese sokma kendini dedi.Gitmek zorundaydım abimin düğünüydü çünkü bayada bi oynadımHamdolsun birşey olmadı. Düşük tehlikeniz yoksa birşey olmaz diye düşünüyorum ben.
süperrr. gitmeye karar verirsem darısı başıma derim hemen
uçak pahalıya geldi zaman ani olunca. ben en iyisi başka bir doktora danışayım