ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Evet bende böyle bir cümle kurmak istemezdim ama insan burada zorda kalmış insanların konusuna dalga geçip beğeni toplamak amaçlı gelip yorum yapan birçok insanı gördükten sonra yazmak durumunda kalıyor. Yorumunuz için ve son ki cümleme karşı nefretinizi belirttiğiniz için teşekkürler. Bu arada bahsettigim şey his değil besbelli orda kalmış ve beni rahatsız ediyor.Sondaki notunuz çok irite etti kusura bakmayın.
Boğazınızda kalmamıştır, tahriş etmiştir siz orda hissediyorsunuzdur.
Yorumunuz için teşekkür ederim ama his değil malesef. Ciddi anlamda batıyor ve arada acı tadı ağzıma geliyorYemek borusunda kaldı gibi ise bazen oluyor öyle ama aslında kalmıyor hissi kalıyor
Su ekmek vs kesmemiş biraz da ılık bir şey için yumuşar oralar belki acısı takılma hissi geçer
Teşekkür ederim. Eğer geçmezse acile gideceğim tekrar. Çünkü uyuyamiyorum uzaninca nefes almamı zorlaştırıyor.şöyle bir şey buldum işinize yarar belki
- Doktor, yutulan maddenin boğazda veya yemek borusunda ufak bir travmaya sebep olduğu sonucuna varırsa bir şeyler yemenizi veya içmenizi ister. Bunu zorlanmadan yapabiliyorsanız komplikasyon esnasında yapmanız gerekenlerin bilgisi verilerek taburcu edilebilirsiniz.
- Kontrolsüz öksürük özellikle çocuklarda yutulan maddenin gırtlak veya ciğere girdiğini gösterir. Bu durum acil tedavi gerektirir.
Yorumunuz için teşekkür ederim ama his değil malesef. Ciddi anlamda batıyor ve arada acı tadı ağzıma geliyor
tamam da ilaç bu sert bi cisim değilki ..su da içtim diyosun erimiştir orda durması imkansız değil tabi ama zor ..korkmayın diye sölüyorum..geçmiş olsunYorumunuz için teşekkür ederim ama his değil malesef. Ciddi anlamda batıyor ve arada acı tadı ağzıma geliyor
Gülsünler. Gülenin tez vakitte başına gelmesi temennisiyle.. son gülen iyi gülerÇoktan erimiştir yeri ister istemez tahriş olur azıcık, onu hissediyorsundur canım. İyi ki acilde beklememişsin valla gülerlerdi
Evet bende böyle bir cümle kurmak istemezdim ama insan burada zorda kalmış insanların konusuna dalga geçip beğeni toplamak amaçlı gelip yorum yapan birçok insanı gördükten sonra yazmak durumunda kalıyor. Yorumunuz için ve son ki cümleme karşı nefretinizi belirttiğiniz için teşekkürler. Bu arada bahsettigim şey his değil besbelli orda kalmış ve beni rahatsız ediyor.
Sağolun araştırdım biraz internette. Boğaza ilaç yapismasi diye gördüğüm ve girdiğim her sitede parol yazıyordu. Bir benim başıma gelmemiş sonucuda yazmamislar inşallah geçer ne diyim.tamam da ilaç bu sert bi cisim değilki ..su da içtim diyosun erimiştir orda durması imkansız değil tabi ama zor ..korkmayın diye sölüyorum..geçmiş olsun
Siz gerçekten bir tuhafsınız. Parol duruyordur hatta kemikleşmiştir. Yakınımın başına geldi ameliyatla aldılar.Gülsünler. Gülenin tez vakitte başına gelmesi temennisiyle.. son gülen iyi güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?