acil kızlar, watsapp yardımı..

zebekine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
5.251
8.712
448
34
merhabalar;
çalıştığım firmada muhasebeciyim yanımda ufak tefek işlere yardım eden bi bayan var. faturaları kestim, faturaları da işimizi sağlama almak için fotoları müşterilerimize atarız. bu bayan bir faturayı herkese yollamış, falaket gıbı bırsey herkes mesaj atmaya basladı herkesın fıyatı da farklı.. fotonun uzerıne basılı tutup sil'e tıkladığımda sadece benden sıl var herkesten sıl yok.. yardımcı olabılecek bırı cıkar mı? kafayı yiyeceğim. gönderelı 20 dk oldu yanı ıkı saat gecmedı

merhabalar;
çalıştığım firmada muhasebeciyim yanımda ufak tefek işlere yardım eden bi bayan var. faturaları kestim, faturaları da işimizi sağlama almak için fotoları müşterilerimize atarız. bu bayan bir faturayı herkese yollamış, falaket gıbı bırsey herkes mesaj atmaya basladı herkesın fıyatı da farklı.. fotonun uzerıne basılı tutup sil'e tıkladığımda sadece benden sıl var herkesten sıl yok.. yardımcı olabılecek bırı cıkar mı? kafayı yiyeceğim
Geçmiş olsun. Yapılacak bir şey kalmamış gibi

merhabalar;
çalıştığım firmada muhasebeciyim yanımda ufak tefek işlere yardım eden bi bayan var. faturaları kestim, faturaları da işimizi sağlama almak için fotoları müşterilerimize atarız. bu bayan bir faturayı herkese yollamış, falaket gıbı bırsey herkes mesaj atmaya basladı herkesın fıyatı da farklı.. fotonun uzerıne basılı tutup sil'e tıkladığımda sadece benden sıl var herkesten sıl yok.. yardımcı olabılecek bırı cıkar mı? kafayı yiyeceğim
İki saat geçerse herkesden sil olmuyor canım geçmiş olsun

merhabalar;
Geçmiş olsun baya süre geçmiş üstünden ki silinmiyor herkesten. İyi bir yalan bulun.

Geçmiş olsun uzun sure geçmiş ustunden malesef silemezsiniz.
Benim bildiğim 8 dkyi geçti mi silemiyorsunuz.

Karşı tarafın mesajınıda acaba seçiyor olmayasınız? Sadece kendi attığınızın üzerine basılı tutun

Whatsapp guncellemedeniz mi guncelleyin herkesten sil cikar

ıkı saat olmadı
Herkesten sil yapsanız bile whatsapp galeriye bağlı olduğu için galeriden silinmiyor fotoğraf.
Ben sevgilime yanlışlıkla bir fotoğraf attım, sonra herkesten sil yaptım, telefonuna baktığımda fotoğrafın aynısı whatsapp images klasöründe kabak gibi duruyordu. Geçmiş olsun yani.

Olması lazım ama herkesten tek tek denesin 1 saat geçmeden silinir karşı taraf görse de silinir

Back
X