• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil kizlar.yakaladim:(

Allah sabır versın ınsanlarda Allah korkusu dıye bısey kalmamıs artık zaman cok kötü cocugunuzda varmıs gül gibi aılesı olupta dısarda boyle haltlar eden erkeler ne anlıyo bundan anlamıs degılım cok zor bı durum ama barısrsanız sayet bunu hıcbızaman unutamıcaksınız her seferınde bıyere gıttımı suphelenıceksınız bu suphelerle yasamakta cok zor ama sızın hayatınız ne affedın nede bosanın dıyemem olan cocuklara oluyo hep yazık

Aradim cikmiyoooo

nasıl cıkmıyor acmıyormu kapalımı acmıyorsa yine yine ara

eve gelincede söyle ona böyle susarak bişey halledemeyiz iki medeni insan gibi evlendik gerekirse iki medeni insan gibi bosanırız ama önce sorunları halledip halledemediğimizi görmemiz için konuşmamız lazım de

sor açık açık her insan dönem dönem hata yapar ben ssen bu hatayı yaptın mı öğrenmek istiyoru de

sakın sinirli görünme kendini yıpratıyormus gibide durma görsün karşısında ne kadar güçlü bir kadın var

Moralim bozuk olduğunda sarki söylüyorum ... sesimin moralimden daha bozuk oldugunu gorunce duzeliyorum :)))

eheuheuheuheu birazda eglendireyim canım(sensen99) seni iki gündür mahfoldun arada deliliğe vurdurmak lazım yoksa biz kadınlar kafayı yeriz :)

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ben 2 gün nasıl durdun sormadan şaşırdım valla canım sana

Bekliyorum Isde salak gibi gelecekde konusucam.diye. dün lekeyi gordugumde direk bagirip cagirmisdim bune diye. Zaten kacti gitti ise. Busabahda kacti.
Simdide ariyom ariyom acmiyo . Ben iyice gerildim yemin ederim cildiriom

Moralim bozuk olduğunda sarki söylüyorum ... sesimin moralimden daha bozuk oldugunu gorunce duzeliyorum :)))

eheuheuheuheu birazda eglendireyim canım(sensen99) seni iki gündür mahfoldun arada deliliğe vurdurmak lazım yoksa biz kadınlar kafayı yeriz :)

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Ben hastayimmm zaten sesim biyerime kacmis bide muzik nasil soyliim

Bekliyorum Isde salak gibi gelecekde konusucam.diye. dün lekeyi gordugumde direk bagirip cagirmisdim bune diye. Zaten kacti gitti ise. Busabahda kacti.

ben senin yerinde olsam gündüz cocugu alip giderdim is yerine dqyqnamazdim bir aciklqma isterdim mesaj at kiz düştü badini yardi de at bi yalan gel eve acil de

bekle gelincede saat kaç olursa olsun konuş... yoksa kendini üzeceksiz onun anladıgım kadarıyla hiçte zkinde değil baksana saat kac olmus arayıp haber veriyor geç gelicem diye...

bu aksam mutlaka konus ama bağırıp çağırmadan

Eşin işten kaçta çıkıyor?

Bu saate kadar nerde olduğunu bilmiyorsun.
Dahası kendisi arayıp gecikeceğini de haber vermiyor.
Bu ne sorumsuzluk?
Ben olsam aramazdım.
Sen aramışsın, açmıyor bile.

Bence hiç iz peşine falan düşme.
Bu bile benim için boşanma sebebidir.
Böyle sorumsuzluk olmaz.

Bu işin altından tahmin edemeyeceğin şeyler çıkacak...

Son düzenleme:
neden peşine birini takmıyorsun hiç paran yoksa iste anandan babandan tak birini peşine ne haltlar karıştırıyor öğren madem

Burda kimseyi tanimiyorum yurtdisindan Geldim.cevrem yok tekbasinayim kimi bulup kimi takim pesine .cocugumu birakacak biri olsa kendim duserim zaten pesine. Tekbasina oldugum icin ezdi beni boyle duygusuz karaktersiz.

Isten 5de cikio .birde dukkan var oraya gecio direk . Suan nerde oldunu ogrenmek icin Aradim acmadi Isde.

Burda kimseyi tanimiyorum yurtdisindan Geldim.cevrem yok tekbasinayim kimi bulup kimi takim pesine .cocugumu birakacak biri olsa kendim duserim zaten pesine. Tekbasina oldugum icin ezdi beni boyle duygusuz karaktersiz.

Isten 5de cikio .birde dukkan var oraya gecio direk . Suan nerde oldunu ogrenmek icin Aradim acmadi Isde.

almanyadan mi geldin

Senin adına çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun.Ama bu saatte hala dışarıda olması o kadının yanında olma ihtimalini kuvvetlendirdiği gibi,belki eşim gördü ve senden haberi var deyip kritik yapıp çare arıyor olabilir.Yarın karşına bir kadın çıkıp ya kusura bakmayın iş yemeğine gittik bayıldım eşiniz beni hastaneye götürdü rujda benim rujum dese şaşmamak lazım.:37:

canım bul internetten birini ya sonunda ben bulup yollıca sana bu kadar caresiz hissete kendini sen yeterki iste herseyin çaresi bulunur o evden aksam cıkınca düsseydin peşine cocuguda alıp

Ben sayfaların tamamını okumadım, sen şimdi Türkiye'de misin?

Saat 5'de işten çıkıyor, şu saat olmuş aramıyor.
Sen arıyorsun açmıyor.
Bu adam hiç mi düşünmez başlarına bir şey gelir mi,
çocuk ateşlenir mi falan diye.
Hoş düşünecek adam şu saatte evinde olurdu zaten.

Gelince ne olursa olsun kesin kararını vererek konuş.
Ortada aldatma yoksa bile sorumsuzluğunu masaya yatır.

Back
X