• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil kizlar.yakaladim:(

bu ne yaaa...eşin de ki bu rahatlık ne anlamadım yani..hayır yanlış bişey yapmasa durup dururken neden ayrılmayı kabul etsin..yada diyelim ki yaptı demek hiiiç pişman değil ki senden af bile dilemiyor......
barışmak için seni ikna bile etmiyor..
kızımm bu adam seni seviyormu???

Demekki sevmiyormus

Bosanmaya karar verdik, Sen bana guvenmiyosan bitmisdir dedi.
Sabah konusduk zaten gece gelmedi b.k gibi icmis. Hic icmeyen biri.
Otur konuscaz dedim. Sakince aciklama yaparmisin nedir sorunun gomlegi acikla dedim. Benim aciklicak biseyim yok zaten Ne desem bos baskasi var saniyon kafanda kurmusun aynisini soyleyip duruOn dedi. Hadi diyelim yapmadin neden koca koca lekelere gormuyorum o siyahdir dedin, niye gordugun an sasirdin aptallasdin dedim. Ne dusunuyosan dusun Sana yaranamam bitti zaten dedi. Herseyi Sen bitirdin ben degil Allah belani versin dedim. Cocugundan utan 30yasinda adamsin bi oro.bu icin evliligine leke surdun.
Gozume gozukme dedim. Dahaaaa birsuru yazmadigim seyleri soylendik. Icim aciyo yazamiyorum . Kendime geldikce anlatirim hepsini. Sonundada kizini öptu öptu sarildi ona gitti. Benimde mutlulugum buraya kadarmis kizlar :((
alın gömleği, verin parayı,gidin bir laboratuvara,o lekenin ruj olduğunu ispat edin. belgeyide eşinizin yüzüne çarpın.

Son düzenleme:
Otur konuscaz dedim. Sakince aciklama yaparmisin nedir sorunun gomlegi acikla dedim. Benim aciklicak biseyim yok zaten Ne desem bos baskasi var saniyon kafanda kurmusun aynisini soyleyip duruOn dedi. Hadi diyelim yapmadin neden koca koca lekelere gormuyorum o siyahdir dedin, niye gordugun an sasirdin aptallasdin dedim. Ne dusunuyosan dusun Sana yaranamam bitti zaten dedi. Herseyi Sen bitirdin ben degil Allah belani versin dedim. Cocugundan utan 30yasinda adamsin bi oro.bu icin evliligine leke surdun.
Gozume gozukme dedim. Dahaaaa birsuru yazmadigim seyleri soylendik. Icim aciyo yazamiyorum . Kendime geldikce anlatirim hepsini. Sonundada kizini öptu öptu sarildi ona gitti. Benimde mutlulugum buraya kadarmis kizlar :((

Böylesini de ilk kez duyduk..
Yalandan iki gözyaşı da dökmüyor.
Yapma,etme demiyor.
İyi taktik valla. Eşin hep böyle sinsi miydi?:ssz:

tüüüüüü Allah onu kahretsin :47::47::47:

hemende sıyrılmış işin içinden, suçu da size atmış ya pesss :41::41:

yahu insan bu kadar şerefsiz olur mu. madem aldatıyon, madem yedin bi b.k hiç olmazsa arkasında dur.
aşağılık mahluk.. korkak tavuk, pislikkkk, lanet olasıca..
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:

Demekki sevmiyormus

offf cnm yaa..inan sabah sabah tadımı kaçırdı eşin..ya siz sevgili değilsiniz ki..tamam ayrılalım deyip çekip gidiyorr..sen babasın ya baba...en azından böyle bir halt işledin adam gibi eşine çocuğuna sahip çık..beyfendi zeytinyağ gibi üstee çıktı bak görüyomusun...Allah onu bildiği gibi yapsın

Aha Msj atmis. Ben seni cok sevdim halada seviyom Ama Sen degismezsin.ben nekadar sevdigimide biliyorsun. Ama guven saygi bittiyse sevginin anlami yok .oyuzden ben bitti dedim. Icinden nasil geliyosa oyle yap.bazi seyleri anlican iftira atiyon Ama hersey icin Gec olcak . Yazmis

Aynen oyle yapcam arkadasim

Dünden beri sessizce okudum ve sabah geldiğimde ilk işim buraya bakmak oldu güzel gelişmeler oldugunu umarak çünkü biz herkesin kendimiz gibi insani duyguları var sanıyoruz.Çok üzüyor beni aile içi huzursuzluk tanımam tanımamam farketmiyor hele ki çocuk varsa.Allahım mübarek cuma günü hürmetine eşinize akıl fikir versin doğru yolu göstersin ama hakkınızdada hayırlısı ne ise o olsun bazen bizler göremiyoruz olayların aleyhimize mi lehimize mi oldugunu sonra iyiki olmamıs iyiki devam etmemişte diyebilirsiniz her şerde vardır bir hayır.geçirdiğiniz dönem zor evet ama lütfen Allaha sığının yavrunuza sarılın ve güçlü olun.

Aha Msj atmis. Ben seni cok sevdim halada seviyom Ama Sen degismezsin.ben nekadar sevdigimide biliyorsun. Ama guven saygi bittiyse sevginin anlami yok .oyuzden ben bitti dedim. Icinden nasil geliyosa oyle yap.bazi seyleri anlican iftira atiyon Ama hersey icin Gec olcak . Yazmis

Buna yağ gibi suyun yüzüne çıkmak denir.
Rabbim yolunu aydınlatsın.

Sen de mesaj at..

Seven adam karısının güveni böyle yıkılmışken tamam bitti diye gitmez.
Gelir o güveni yeniden kazanmak için 5 saat dil döker, 40 takla atar.
Sen dünden razısın benden,evladından geçmeye.
Yolun açık olsun. Allah büyük.

Senin eşin çok fenaymış anlaşıldı.
Özürsüz,yalvarmasız kapatır bu olayı valla.
O da bir yetenek,takdir etmek lazım
:ssz:

Yaaa bıraksın bu işleri köpekk.. taktiğe bakkk, şeytanın aklına gelmez.. sinsi yılann. nerden vuracağını, yaralıcağını iyi biliyor.. akça pakça sıyrıldı bu işten. şimdi de vicdan yaptırmaya çalışıyo ki, siz ona yanlış anladım affet diyerek geri dönün.
böylece bundan sonra çoook daha rahat çatır çatır aldatsın. nasılsa artık ağzınızı açamassınız..

aman diyim canım, gözünü dört aç. karşında usta bi şeytan var ..

eşinizin iletişim sorunu var sanırım duygularını tam olarak ifade edemiyor.sizde sey yazın bence .ben seni sevmesem annemi babamı bırakıp buralara gelmezdim ben seni ailem bildim,çok kırıldım elebette içimden geçen boşanmak değil çünkü çocugumuz var ve biz bu yuvayı kolay kurmadık sevdiğini söylüyorsun bende bu sevgiyi görmek istiyorum evden çekip gitmeni değil benimle çocugumuzla zaman geçirmeni istiyorum yazın.

yaa çok üzüldüm.. bu erkekler nasıl da olayı tepe taklak edebiliyo.
senin güvenin kalmamış da kendi kendine mi kalmamış.. gördüğün ruj olmasa yanlış bile anlasan insan açıklar.
yok bunlar nasıl böyle bişey düşünürsüne getiriyolar olayı.. :( adam olayı kabulleneceğine sizsizliği kabulleniyo yazık yaa.. size bişey olmaz üzülmeyin onun kendisine yazık.. yanınızda olup kendi açtığı yarayı bile saramıyo :((
allah yardımcın olsun.

Kabullenilemsi çok zor bir durum ama siz en zor kısmını atlattınız dibe vurduğunuz an tekrar yükselişe geçeceğiniz andır.
Hiç canınızı sıkmayın ve serinkanlı olun .
Benimde aklıma şu geldi : Bir kadın eğer ruj izini rimel izini bulaştırmak istemiyosa
bulaştırmaz.
çünkü temkinlidir. kadın bence bilerek bulaştırdı sizin öğrenmeniz için :ssz:
erkeğin gözünden kaçar böyle şeyler ama bilemiyorum kadınnın asla .
çok hak veriyorum..sakin olmaya bak önce ..biliyorum için içini yiyor ama..

adam suçunu bastırmak için sen yaptın sen ettin sen bitirdin diyorr..vay arkadaşş

Ben senden hicbisey beklemedim sadece guler yuz ,hayatini yasa dedim. Dunyada neyin onemi var .Hangi ani guzel yasadin o Kar.Ama yok ben seni nasil mutlu edecegimi bilemedim. Senin bana gguvenin yok ben sana ayni seyleri yapsam napardin.cok degistin .Benim sevdigim Insan budegildi. Herkeze övdugum dunyada bu tek dedigim Insan Sen bu degildi.ben ayrilma meraklisi degilim.Sen evlilige alisamadin. Yazmis ,ardardina Msj atio suan

tesadüf okudum yazını... kişisel fikrim yuva bozmak kolaydır.. ama yapma.. otur konus ki sana msj attıysa oda bitmesini istemiyor demekki.. evlilikler özelliklede cocuk olunca daha da rutinleşiyor.. ve erkekler kendilerini dışlanmış aşksız bir hayatın içinde düşünüyor... biraz da bu cepheden bak.. onun da beklentilerini düşün.. hakkınızda hayırlısı..

eşinizin iletişim sorunu var sanırım duygularını tam olarak ifade edemiyor.sizde sey yazın bence .ben seni sevmesem annemi babamı bırakıp buralara gelmezdim ben seni ailem bildim,çok kırıldım elebette içimden geçen boşanmak değil çünkü çocugumuz var ve biz bu yuvayı kolay kurmadık sevdiğini söylüyorsun bende bu sevgiyi görmek istiyorum evden çekip gitmeni değil benimle çocugumuzla zaman geçirmeni istiyorum yazın.

İletişim sorunu olan adam aşağıdaki mesajı yazamaz.
Bence bu adam çok sinsi.
Bu mesajlar karşı tarafa vicdan azabı çektirmek için,suçluluk hissettirip yumuşatmak için.
O kadar bilmiş ki ne kadar da planlı, soğukkanlı.
Normalde şekilden şekile girip yalvarmalıydı.
Bu olayı en kolayından kapatmak için çok iyi bir yol seçmiş!

Ben senden hicbisey beklemedim sadece guler yuz ,hayatini yasa dedim. Dunyada neyin onemi var .Hangi ani guzel yasadin o Kar.Ama yok ben seni nasil mutlu edecegimi bilemedim. Senin bana gguvenin yok ben sana ayni seyleri yapsam napardin.cok degistin .Benim sevdigim Insan budegildi. Herkeze övdugum dunyada bu tek dedigim Insan Sen bu degildi.ben ayrilma meraklisi degilim.Sen evlilige alisamadin. Yazmis ,ardardina Msj atio suan

aranızdaki problemlere bağlıyo yani sen yol açtına mı getiriyo.. ne olursa olsun. isterseniz çok fena olun ama aldatmak mı gerekir eski sizden eser yokmuş diye. bunun ardına sığınıyo. ama katılıyorum istemiyo ayrılmak ama sıyrılmaya çalışıyo..

Back
X