Ya kizlar inanmiyorum. Iki saattir Size yazi yaziyorum . Parmagim telefonda geri tusuna basti hepsi silindiiiiiiiii
Suan tek parmakla yaziyorum . Bardak kesti 2parmagimi dikis attilar kizlar. Ondan giremedim nete. Uzuncaa anlatmisdim detaylica herseyi. Ama silindi. Cok agrim oldugundan bari kisa kesiyim özet gecim. Benim Onu birakmamami.istiyo. oyle bisey hayatta olmicani gunahini aldigimi. Olursa suratima tukur dio. Tabi bagris cagris esnasinda kesildi parmagim . Benim sinirli ve agresif bi kadin oldugumu soyluyo eskiden boyle degilmisim. Bazi geceler ona tekme atiyomusum Git biraz öteye diye. Eskiden biraz gidermisin canim derdin diyo. (burda kendimi Rambo gibi hissettim Ama bozuntuya vermedim) cok sinirlisin herseye bi kusur buluyon . Boyle yapma Benim Sana bi yanlisim olmadi. Kizimiz var kestirip atma dedi. Detayli yazamiorum sancidan. (ins.Yarin) ikinci sinav saati yaklasmisdi gitti. Bisaat sonra geldi kan durmamisdi derindi hastaneye gittik artik. Dikis attilar Ama abartilcak bisey yok. Ordan gelirkende bi bakkalin onunde durdu cips kola fln almis. Kizimiz yatinca film izleriz dio. Neyse eve geldik Isde. Oyle sarilma koklasma opusme fln olmadi tabide Kavga etmiyoruz sessiz hakim evimizde. (prensesimin bagirmasi haric)
iyi bak ne dedim sana aldatmamistir dedim bunalimdasiniz dedim evine yuvana sahip cik elin icinde gecmis olsun canim benim
Sagol canim tamda sag elim Telefonu kullandigim el. Zorlaniyorum .
Ayy valla cok sewindim benimde oglusum hastaydi giremedim simdide onu uyuttum uyumamam lazm atesi fln cikmasn die bi girim bakim neler olmus neler ama cok sewndim allah kimsenin yuvasini yikmasin
amiiiiiinnnn
Ayy valla cok sewindim benimde oglusum hastaydi giremedim simdide onu uyuttum uyumamam lazm atesi fln cikmasn die bi girim bakim neler olmus neler ama cok sewndim allah kimsenin yuvasini yikmasin
amiiiiiinnnn
Bu arada oglusuna gecmis olsun,Benim Kizda hasta. Dün diyoki niye zayifladin. Yoksa benle küssün diye acmi kaldinn. Yooo hastaydim bogazimden yiyemedim. Yas mi tutcakdim pehh dedim mahsusdan :) Oda guldu Tabi Tabi dio
beyaz gömlek ve ruj hımmmm güzelmiş türk filmimi izliyip yazıyosun senın canınmı sıkılıyor tatlım
bu devirde kaldımı böle hikayelerya ?? ama iyi sallayamadın bence yoksa adamda itiraf ettı ben yapıyım dıye sormazdı hiç bir kadn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?