acil kizlar.yakaladim:(

Suan tek parmakla yaziyorum . Bardak kesti 2parmagimi dikis attilar kizlar. Ondan giremedim nete. Uzuncaa anlatmisdim detaylica herseyi. Ama silindi. Cok agrim oldugundan bari kisa kesiyim özet gecim. Benim Onu birakmamami.istiyo. oyle bisey hayatta olmicani gunahini aldigimi. Olursa suratima tukur dio. Tabi bagris cagris esnasinda kesildi parmagim . Benim sinirli ve agresif bi kadin oldugumu soyluyo eskiden boyle degilmisim. Bazi geceler ona tekme atiyomusum Git biraz öteye diye. Eskiden biraz gidermisin canim derdin diyo. (burda kendimi Rambo gibi hissettim Ama bozuntuya vermedim) cok sinirlisin herseye bi kusur buluyon . Boyle yapma Benim Sana bi yanlisim olmadi. Kizimiz var kestirip atma dedi. Detayli yazamiorum sancidan. (ins.Yarin) ikinci sinav saati yaklasmisdi gitti. Bisaat sonra geldi kan durmamisdi derindi hastaneye gittik artik. Dikis attilar Ama abartilcak bisey yok. Ordan gelirkende bi bakkalin onunde durdu cips kola fln almis. Kizimiz yatinca film izleriz dio. Neyse eve geldik Isde. Oyle sarilma koklasma opusme fln olmadi tabide Kavga etmiyoruz sessiz hakim evimizde. (prensesimin bagirmasi haric)

iyi bak ne dedim sana aldatmamistir dedim bunalimdasiniz dedim evine yuvana sahip cik elin icinde gecmis olsun canim benim

Ayy valla cok sewindim benimde oglusum hastaydi giremedim simdide onu uyuttum uyumamam lazm atesi fln cikmasn die bi girim bakim neler olmus neler ama cok sewndim allah kimsenin yuvasini yikmasin
amiiiiiinnnn

Ayy valla cok sewindim benimde oglusum hastaydi giremedim simdide onu uyuttum uyumamam lazm atesi fln cikmasn die bi girim bakim neler olmus neler ama cok sewndim allah kimsenin yuvasini yikmasin
amiiiiiinnnn

Amin canim, Sagol. Dedigim gibi Cook Cook tatmin olmasamda kizim icin Yada sevdigimm icin susuyorum simdi. Tatil planlari yapiyo dunden beri Su stresinden bunalimindan kurtul gidelimde diyo. Bakalim gitcekmiyiz. Hic gitmedik daha tatile felan Biz. Belkide basbasa kalinca tatilde eski havamizi yakalariz ilk gunlerimize doneriz Ne dersiniz

amiiiiiinnnn

Bu arada oglusuna gecmis olsun,Benim Kizda hasta. Dün diyoki niye zayifladin. Yoksa benle küssün diye acmi kaldinn. Yooo hastaydim bogazimden yiyemedim. Yas mi tutcakdim pehh dedim mahsusdan :) Oda guldu Tabi Tabi dio

Bu arada oglusuna gecmis olsun,Benim Kizda hasta. Dün diyoki niye zayifladin. Yoksa benle küssün diye acmi kaldinn. Yooo hastaydim bogazimden yiyemedim. Yas mi tutcakdim pehh dedim mahsusdan :) Oda guldu Tabi Tabi dio

Sadece çok çok iyi niyetlisn onu demek istiyorum.

Ya bişey soracam bu adamın telefonu falanda yokmu ya telefon kayıtlarına bak, bu kadar saf olmayın lütfen

çok sevindim bişeylerin daha iyi gitmesine ama gömlek için açıklama yapmadı mı

kusura bakma ama eşin hiçbirşeyin açıklamasını yapmadı o leke neydi ben hiçbirşey anlamadım
ne tatili üsütünü örtmek için
yine sen bilirsin

Ben de suan herseyin yolunda olmasina en azindan biraz rahatlamana sevindim. Hakkinizda hayırlısı olsun.. ins bi daha üzücü seyler olmaz

Konuyu bastan sona okudum ama oratada daha bir aciklama yok ki, nasil bu kadar rahat olabiliyorsunuz... Ruj lekesi rimel lekesi diyorsunuz aciklama dahi yapilmadan tatil planlari yapiyorsunuz.Her sey yolunda olsun ama bu iste bir tuhaflik var siz biraz evhamli gibi geldiniz bana,ruj lekesi olmadigini dusunuyor olmalisinz ki hala tatmin edici bir aciklama yokken sabirla evde bekliyorsunz kocanizla diyalog kuruyorsunuz, aksi takdirde ruj lekesi bu kadar cabuk yutulmaz!

açıklamasını merak ettim.nasıl bir açıklama ki seni bu kadar rahatlattı.
inşallah için gerçekten ferahlamıştır.

beyaz gömlek ve ruj hımmmm güzelmiş türk filmimi izliyip yazıyosun senın canınmı sıkılıyor tatlım

bu devirde kaldımı böle hikayelerya ?? ama iyi sallayamadın bence yoksa adamda itiraf ettı ben yapıyım dıye sormazdı hiç bir kadn

Dalgami geciyosun Ne sallicam . Haddini bil. Canim sikildiginda daha iyi seyler yapiorum merak etme . KONU KAPANDI Tskler a.e.olun

sen mılletle dalga geçiyorsun bence, sen haddını bıl buraya böle bir konu açıyosun yorumlarada açık olmalısın

adam aldattı yakaladım dıyosun türk filmi variice ve napıyım dıyosun otur bekle bacım evde bişey yapma sen adam sölesın sende ınan ozaman alla alla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…