sen mılletle dalga geçiyorsun bence, sen haddını bıl buraya böle bir konu açıyosun yorumlarada açık olmalısın
adam aldattı yakaladım dıyosun türk filmi variice ve napıyım dıyosun otur bekle bacım evde bişey yapma sen adam sölesın sende ınan ozaman alla alla
gerçekten merak ediyorum açıklamasını. olur da başımıza gelirse bilelim yani. neler söylenebiliyor.
Basiniza gelirse hicbi aciklamasina inanmayin.daha detayli biseyler bulana kadar devam edin canim.
valla ne yalan söyliyim bende artık inanmıyorum sensen99 a.... Hem 2yaşında çocuğu var ama internetin başından hiç kalkmıyo maşallah, ne zaman görsem online... 2yaşında çocuğu olup da rahat rahat internette takılan varsa söylesin arkadaşlar :)
ve bir de şöyle bi şey var; eşinde pek safmış gömleğine ruj bulaştığını farkedememişşşşşşş........
Arkadaslar konu film gibi gelebilir ne ironik olaylar var.. kadin surekli yazdi hepsini okuduk deyip de bu kadar sert olmayin sensen in ruh hali hissedilirdi oysa.. bu kadar olayi kabul etmesini tuhaf buluyorsunuz belki de.. ne yapalim onun hayati beklemeyi secti ve sakinligini koruyo.. kimimiz ondan cok farkli olabiliriz, elestirelim tabi ama yargilayip biletini kesmeyelim..
benım kuzenın 2 yaşında çocugu var kız bırak pc yi açmayı ınan odaya getıremıyor bılgısayarı çocun rahat bırakmıyo,yemegını tepesınde yıyor kızın ,zor yanı
benimde 3 yaşında ve 11 aylik ogullarim var bende online m ayrica sensen99 arkadasimiz telefondan giriyor kızlar canı sıkılsa canim sıkılıyor diye konu acar ne olaylar var biliyormusunuz millet kocası ni yatakta basıyor genede katlaniyor herkes bir olmaya bilir adam yapmamış iste mutlu olsunlar cocuklari var yazık günah
adam yapmış mı aypmamış mı ben tatmin olamadım karar veremedim ama senseni böle yargılamak çok yanlış...
bencede yani kadinin cocugu var napsin ortada kadinda yok doğru düzgün delil de yok bosansin mi adami ya aldatmadiysa bosu boşuna yikilcak yuvasi pire için yorgan yakilmaz bence
Bu arada oglusuna gecmis olsun,Benim Kizda hasta. Dün diyoki niye zayifladin. Yoksa benle küssün diye acmi kaldinn. Yooo hastaydim bogazimden yiyemedim. Yas mi tutcakdim pehh dedim mahsusdan :) Oda guldu Tabi Tabi dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?