acil kizlar.yakaladim:(

Ben bi sorunum olmasa buraya.konu acmam. Tabi acigim yorumlara. Ama senin gibi alay ederek yazmio kimse. Turk filmiymis canmmi sikiliomus.

valla ne yalan söyliyim bende artık inanmıyorum sensen99 a.... Hem 2yaşında çocuğu var ama internetin başından hiç kalkmıyo maşallah, ne zaman görsem online... 2yaşında çocuğu olup da rahat rahat internette takılan varsa söylesin arkadaşlar :)

ve bir de şöyle bi şey var; eşinde pek safmış gömleğine ruj bulaştığını farkedememişşşşşşş........

benım kuzenın 2 yaşında çocugu var kız bırak pc yi açmayı ınan odaya getıremıyor bılgısayarı çocun rahat bırakmıyo,yemegını tepesınde yıyor kızın ,zor yanı

ve bir de şöyle bi şey var; eşinde pek safmış gömleğine ruj bulaştığını farkedememişşşşşşş........

o niyete bağlı. belki farketsin istedi. ben rujdan daha fazla rahatsız eden gömlekten sonra içmeyen adamın içmesi. açıklamadan kaçması eve gelmemesi.umursamaması.

ben eşime evlenmeden önceki bir mevzusundan kızıp eşyalarını toplayıp kapı önüne koydum. ki mevzu beni ilgilendirmezdi ama gurur yapmıştım. ikimizde ağlaya ağlaya bi hal olmuştuk. açıklamak için çırpınmıştı. kayıtsızlık enteresan

Arkadaslar konu film gibi gelebilir ne ironik olaylar var.. kadin surekli yazdi hepsini okuduk deyip de bu kadar sert olmayin sensen in ruh hali hissedilirdi oysa.. bu kadar olayi kabul etmesini tuhaf buluyorsunuz belki de.. ne yapalim onun hayati beklemeyi secti ve sakinligini koruyo.. kimimiz ondan cok farkli olabiliriz, elestirelim tabi ama yargilayip biletini kesmeyelim..

bence de bu kadar acımasız olmaya gerek yok..her ne kadar buraya yazmış olsa da gerçekten insanların ne yaşadığını ne boyutta olduğunu hayat şartlarını bilemezsiniz..böle bi saldırı çok acımasızca.sizin de başınıza gelebilir..

benım kuzenın 2 yaşında çocugu var kız bırak pc yi açmayı ınan odaya getıremıyor bılgısayarı çocun rahat bırakmıyo,yemegını tepesınde yıyor kızın ,zor yanı

ne yazıkki her çocuk bir olmuyor bazısı çok ilgi istiyor.benim var vkomşumun bu yaşlarda çocuğu odasında beşiğinde yalnız kalmayı seviyo.odasına girip çocuğu almaya kalkınca ağlıyor...böle bi genelleme yapamazsınız.

benimde 3 yaşında ve 11 aylik ogullarim var bende online m ayrica sensen99 arkadasimiz telefondan giriyor kızlar canı sıkılsa canim sıkılıyor diye konu acar ne olaylar var biliyormusunuz millet kocası ni yatakta basıyor genede katlaniyor herkes bir olmaya bilir adam yapmamış iste mutlu olsunlar cocuklari var yazık günah

adam yapmış mı aypmamış mı ben tatmin olamadım karar veremedim ama senseni böle yargılamak çok yanlış...

adam yapmış mı aypmamış mı ben tatmin olamadım karar veremedim ama senseni böle yargılamak çok yanlış...

bencede yani kadinin cocugu var napsin ortada kadinda yok doğru düzgün delil de yok bosansin mi adami ya aldatmadiysa bosu boşuna yikilcak yuvasi pire için yorgan yakilmaz bence

bencede yani kadinin cocugu var napsin ortada kadinda yok doğru düzgün delil de yok bosansin mi adami ya aldatmadiysa bosu boşuna yikilcak yuvasi pire için yorgan yakilmaz bence

tabi ki yıkılmaz canım,evcilik mi bu!ama adamın bu konuda tatmin edici bi açıklama yapması lazım...çünkü kadının içi rahat etmez devam etse de...bilmiyorum,farklı bi durum.

Bu arada oglusuna gecmis olsun,Benim Kizda hasta. Dün diyoki niye zayifladin. Yoksa benle küssün diye acmi kaldinn. Yooo hastaydim bogazimden yiyemedim. Yas mi tutcakdim pehh dedim mahsusdan :) Oda guldu Tabi Tabi dio

Amin cnm allah yavrularimizi bagislasin bizlere sewindim walla tatil cok iuicgelir ama cok hevesli durma tavirli ol yinede

Kizlar bukadar acinasiz olmayin. Konunun basindan beri telden girdimi yazdim. Siteyi hic kapatmiyorum 24saat acik. Budemek degilki 24saat telefon elimde. Neyse inanmayin. Cocugumuda katmayin olaylariniza.

sensen 99 sakin kimseye uyupta yuvani yikma canim yuva kurmak okadar kolay birsey degil insaAllah mutlu olursun aylenlen sevindim herseyin yolunda gitmesine sana mutluluklar diliyorum Allaha eol.

ben bu sakinliği anlamıyorum ki.
cidden daha önce var olan şüpheler gömlekle ayyuka çıkıyor.
ve nasıl bir açıklamayla ortalık süt liman olup ta tatil planları yapılabiliyor.
gerçekten günlerdir takip ediyorum eşime soruyorum eşim her şey ortada değil mi diyor ?
seni inandıran açıklamayı gerçekten merak ediyorum. gerçi bir açıklama yaptı demiyorsun ki bari şunu söyle günlerdir konuna kafa patlatanlara . bir açıklama alamadım. kabullendim de . beklemedeyim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…