Konu sahibi neden arasın ki ben anlamadım?
Adam ALDATMA ŞÜPHESİYLE eşinin tarafından suçlanıyor.
Giyinip kuşanıp tek laf konuşmadan kapı vurulup gidiliyorsa PİŞMAN DEĞİL,KORKUSU YOK,GERİ ADIM ATMAYACAK,UZLAŞMA ARAMIYOR demektir.
Güvendigi bir şey var demek ki?
Ya konu sahibi bir şey yapamaz diye boş veriyor hani demiş ya kim akıl veriyorsa diye?
Gurur yapacak taraf o değil ki?
Bence bu kadar AYMAZLIK ancak yaşanan şeyin zirvesiyle alakalı.
Tanıdıgım biri aldatılmış ögrenince adamla yüzleşmişti kadın,tehdit ve hor görülmeyle karşılaştı o an...Sonra üzerinden aylar geçince anladı adam.Bin pişman yalvar yakar af diler hale
geldi.Ama ilişkinin özellikle seks alışverişinin en ateşli oldugu zaman erkegin gözü bir şey görmüyor.Hakkı olup olmadıgını düşünmez halde oluyor.Kendini güçlü ve herşeyi yapar halde görüyor.
Sonradan iş işten geçince süngüsü düşüyor bunların.
Bence arama arkadasım kendini daha çok ezdirtme...Varsa yapılacak açıklama kendisi yapsın,temizlensin,arınsın,aklansın senin gözünde ...Bu ne vurdumduymalık,ne rahatlık ???[/QUOTE
Yok arkadasim zaten aramam . Hatta birazdan vurup kafayi yatcam. Yoruldum bunun nazini cekmekden. Konusmasin sucunu bastirir saniyo.
Canim sikiliyor üffff
Sayfalara goz gezdirdimde hep sanki ortada bir kadin varmis gibiyide yorumlar inceledim inceledim gelisme yoktu yani yazdiysan kusuruma bakma bir arkadas fena skti canimida..
aksam geldiginde kizmadan yargilamadan sakinca konus bence cunku sen bagirdikca o inat edip cevap vermeyip susar benceINSALLAH tahmin ettigin gibi bir durum degildir ALLAH YARDIMCIN OLSUN INSALLAH(AMIN)
amacım fevri bir çıkış yapmak değildi, konuya pek mudahil olmadığın belli. ama bu kadar rahat düşünmen de bi an gerdi beni.konuyu baştan sona okudum, ben kimsenin ailesi dağılsın istemem, ama burna hoş kokular gelmiyor. ezik kadını oynayacak bir durum olmasın sadece. aldatılmak bir kadının başına gelebilecek en kötü şey ama dünyanın sonu değil, bencede Allah yardımcın olsun...
Gercekdende stres mideme vurdu cok Kotu agrim var.
Eminimki ben konuyu acmadanda konusmicak hic. Guya beni suclu cikarmak icin. Yok oylee . Aksam acacam konuyu catir catir sayacam
bağırıp çağırırsan ters teper doğru söle de yalan söle dersen suçlamıs olursun nekdar soğuk kanlı olunursa okadar ol bılmıorm allah sabır versınn gercektenn ama yınede ben aldattıgına ınanmak ıstemıorum ınsan bazen yanılabılıor nergıs hanım gercekten ınsallah sızde yanılmıssınızdır ve baska bısey cıkar altındann ve yuvanız dağılmaz
canım ne desem ne yazsam bilemedim yaaa..onu başkasınla görmedin..ama gömlekte ruj lekesi de kolay kolay olacak bişey değil....
off cok zor bir durum..hayır bi hata yaptım dese kabullense yada sonuna kadar inkar edip kendini haklayacak sözler söylese belki sende ona göre davranacaksın..böyle susması konuşmaması çok can sıkıcı..
Allah yardımcın olsun başka bişey diyemiyorum
bırde merak ettıgım bırsey var çocuk olduktan sonra hayatnızda değişmeler oldumu
Eskisi gibi sarmas dolas olamadik Tabi cocuk olunca, Ama elimden geldigince cocugu yatirip onla ilgilendim. Kendiside zaten 2isi oldugundan eve erken gelen bi tip degildir. Bu aralar tartisip duruyoduk bende is stresi var diye cok sıkmiyodum. Basima cikti boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?