bence eşiniz olayı kapatmaya çalışacak.. ruj lekesini göremeyişi gibi..
gelip size sarılmış bi de. surat asar oturur uyur demiştiniz. peki sarılır mıydı?
suçlu olduğunu biliyo ki sarılmış bi sokulmalar falan..
sakinliğinizi koruyun diyeceğim ama nasılsa içinizden geldiği gibi davranacaksınız.
bilmiyorum affetmek istiyo musunuz, istemiyo musunuz..
burda bizim dediklerimizle olacak bişey değil..
siz onu affedip yoluna sokabilirim dersiniz, yada asla suratını görmek istemiyorum dersiniz..
konuşmalarınızı da ona göre yapacaksınız nasılsa..
itiraf etmesini mi istiyosunuz, af dilemesini mi..
yoksa kapı dışarı mı etmek istiyosunuz..
üzüldüm durumunuza,
Herşey bir yana, güüvendiğiniz sevdiğiniz, bağrınıza bastığınız bir insana artık güveninizin kayp olmaya yüz tutmuş olması, istemeye istemeye böyle olması,
elinizde olmayarak...
Umarım bir yanlışlık olmuştur. Ve durumunuz düzelir.
size cvp verme tarız önemli tabi ama bi arkadaş demişti üç kuruşluk kadın için yuvanızı dağıtmayın. eğer seviyor ve ihtimal veriyosanız deneyin.
belki de onu kurtaracaksınız bi beladan. belki de kendisi bela henüz anlamadınız, bilmiyosunuz..
biraz zaman verin kısa da olsa.. anlamaya çalışın. eşinize de diyin şimdi beni ciddeye al konuş ben kararımı henüz vermedim diye. istiyorsa şans için uğraşır yok vurdumduymaz hallere devamsa, siz de yolunuzu seçersiniz..
Ben gece uyandigimda farkettim sarildigini Oda uyuyodu. HAngi ara sarildi hic Bilmiyorum.
Ne istedigimi bende bilmiyorumki ortada kaldim. Barissam icimden cikmicak bu olay her kucuk biseyde patlicam biliyorum daha cok yiprancam. Bosansam acaba bi sans versemmiydi dicem. Hicbisey bilmiorum suan . Diyorumya aksamki konusmadan sonra belli olcak. Bakdim umursamaz bi tavri olursa , burnu havalarda konusursa peki oylemi cikioz hayatindan derim. Ama ozur dilerse veya nebilim bitmesin derse Ne cvp vercemi bilemiorum
Eminimki ben konuyu acmadanda konusmicak hic. Guya beni suclu cikarmak icin. Yok oylee . Aksam acacam konuyu catir catir sayacam
Ben gece uyandigimda farkettim sarildigini Oda uyuyodu. HAngi ara sarildi hic Bilmiyorum.
Ne istedigimi bende bilmiyorumki ortada kaldim. Barissam icimden cikmicak bu olay her kucuk biseyde patlicam biliyorum daha cok yiprancam. Bosansam acaba bi sans versemmiydi dicem. Hicbisey bilmiorum suan . Diyorumya aksamki konusmadan sonra belli olcak. Bakdim umursamaz bi tavri olursa , burnu havalarda konusursa peki oylemi cikioz hayatindan derim. Ama ozur dilerse veya nebilim bitmesin derse Ne cvp vercemi bilemiorum
siz affedip barışacaksınız belli ..
amin.. bi kadın yüzünden yıkılan evliliklere üzülüyorum..
ikizler88 in yaşadıklarını yaşadım aşağı yukarı..
babam vicdan borcunu ödeyemiyor, annem de onu kovdu..
ve babam da bu hatasının dışında 4 4 lük bi eş, arkadaş ve babaydı..
bazılarına şans verilebilir ikizler in dediği gibi sizi seviyor ve gerçekten bi daha ne olursa olsun üzmeyeceği konusunda güvenebiliyosanız..
ama tabiki çekmek zorunda değilsiniz, içinize hiç bi türlü sinmeyecekse..
ve bence erkekler çekmek zorunda olmadığınız bildiğinde hatalarını daha iyi anlıyolar. o olsa da olur olmasa da.
bence eşinize bunu ifade edin.
sizin yüzünüzü yere eğmesin bi daha..
Arkadaslar tmm aldatilmak cok kotu birsey en kotu duygylardan biri ama bosanmakta ole kolay birse ydegil kaldili arkadasimiz bosanirsa yurtdisina gdecek ve baba kiz cok az yada hic gorusemeyecek bunu o kiz cocuguna yapmaya hakkiniz varmi cocugunuzla babasini gorusturmemek babaya degil kiziniza cezadir siz kimi cezalandiriorsunuz ben demiyrum seni aldatsin aldatsin gelsin diye ama cocuk varsa bi sans da verilmeli diyrum ikinciyi yakalarsanz kendini savunacak hicbirseyi kalmicak sizinde avabaniz kalmicak ama aksi taktirde hep acabalarinizla yasamaya devam edeceksiniz ikinciyi yaparsa emin olun icinizdeki son kadan sewgiyide alir ztn sevmedigin bir insandan ayrilmakta hic zor olmaz hatta ketifli bile olabilir ama yapmazsada evlilign kurtulmus olur
Icki Sigara kullanmior. pavyon ortami yok . Dogrusu Benim dusuncem soyle Biri buna herkimse kuyruk salladi yilisti felan buda seyinin sevdasina beraber o kisiyle .firsati kacirmadi
Sizler soruyosunuz bende dusuncelerimi yaziyorum arkadasim. Neden dövecekmis gibi yazdin
aynen canım sana katılıyorum..aynı şeyleri yaşamış biri olarak yazıyorum bende...ailem yanımda,maddi durumum ve işim iyiydi,öğrendiğim an kapının önüne koydum kocamı,eşyalarını da arkasından toplayıp gönderdim...beraber olduğu iş arkadaşına da terbiyemi bozmak istemiyorum böyle hitap edeceğim mesaj yolladım kocamı sana gönderiyorum al hayrını gör,beni istemeyeni ben hiç istemem varlığından haberim olsa şimdiye çoktan çekilirdim aranızdan rahat rahat ne yapacaksanız yapın diye yazdım..hemen bi avukat bulup konuştum dava açması için..avukatım ise oyaladı beni biraz sakinleş acele etme diye...oysa ki çok kararlıydım ayrılnmaya bitmişti benim için...eşimin ne telefonlarına ne de karşısına çıktım 3 ay göremedi beni de kızını da..zaten yüzü yoktu kızını görmek için gelmeye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?