bazı erkekler haklı da olsalar tartışmaktan korkarlar.konuşarak söyleyemediklerini yazarak daha güzel ifade ederler.seven erkek ne kadar suçlayıcı yazsa da bi sarılmaya bakar yelkenlerinin suya inişi.o yazdıklarını unutur gider.mesajlar atmasının sebebi sabah verdiği karardan rahatsızlık duyuyor,kaybetmek istemiyor.bir taraftan gurur ve bi taraftan elde tutma çabası.bu kadar da kör bir adam olsa mesaja bile minnet etmezdi.gece sarılması da sizi kaybetmek istememesinden kaynaklanıyor.haklısınız olsanız da daha önceki küskünlüklerde olduğu gibi davranıyor dikkat edin.konuşmuyor gidip yatıyor.karakteri bu.siz bunu daha iyi bilirsiniz.sizi arayıp sabah kötüydün çocuk nasıl vs demesi.sizi kaybetmek istemiyor.muhakkak onun da istemediği bir durumdur.ben her zaman eşime de söylerim sana güveniyorum ama dışarıya güvenmiyorum diye.dünyanın en çirkin kaıdnı da olsa kıskanırım.bunu bil demişimdir. eşime bellki sen beğenmezsin karşındakini ona karşı rahat davranırsın ama o sana karşı farklı şeyler hissedebilir demişimdir.dikkatli olmalısın...
eşim de haklıymış gibi tavır alır susar,tartışmaktan kaçar,onu konuşturmadığımdan şikayet eder düya.ama o konuşs aben suscam diyorum ama konuşmuyor,yapısı bu.onunla ne kadar sakin konuşursam o kadar fazla kazanırım ama ben de biraz sinirli konuşurken heycanlı konuşan biriyim.o benden çok farklı.
neden evli erkekler değerli: çünkü bu devirde evine eşine ailesine bağlı kalacak erkek bulmak zor.hangi erkek eşini seviyor ailesine bağlı bekarların ilgi odağı.vay beee böyle bekar adam yok,kaçırmışız...!
evli erkeklerdeki rahatlık da,zaten evli sevdiği karısı var,doğal olarak diğer bayanlarla daha rahat konuşup görüşebilme hakları olduğunu düşünüyorlar.ama düşünemedikleri şey bu ilgi ve yakınlıktan karşı taraf hoşlantı duyarsa,al işte senin evli olduğunu düşünmez ki,öyle gafil avlanır ki erkek ne olduğunu anlayamaz.
herkes hal ve hareketlerine dikkat etmeli,evli olanlar daha çok.bekarın kaybedeceği çok şey yok çünkü ama evlilik makamı kutsal!
sakin olup zamana bırakın,sakin sakin konuşun...oyuna da gelmiş olabilir...abi diyenden bile korkmaları gerek...mesafe şart her ortamda...
Allah yardımcınız olsun...