• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil kizlar.yakaladim:(

kim sana neden gülsün ki? affetsen bile senin kararın .
hepimizin başına gelebilir , keşke bi halt yemeden dürüst olmayı becerebilseler. yakınsan çocuğu bana bırak yani gerçekten oturun konuşun . hiddet hiç bir şeyi çözmüyor.
malesef eşin masum diyemiyorum. ama gömlekten dolayı değil. daha önceki hareketlerinden . süslenmeler işe deyipte gitmemeler. geç gelmeler.
beynim durdu akşamdan beri seni düşünüyorum.
Rabbim sıkıntını feraha çıkarsın

Kizlar gulmeyin sövmeyin gercekten icim cizz diyo.Disari attim kendimi dolasdim Bos bos cocukla. Oturdum bi Parka dusundum. Nasil bukadar karaktersiz olabilir bi insan. Onca Yola hatrina bi konusmayi haketmiyormuyum. Suraya gel orda bekliyorum seni dedim. Yemin ederim durusma var gelememki diyo yeminler edio.kapattim suratina. Cocugu icin bile gelmedi.durusma varmis dogrumu yanlismi bilmiyorum bile . O arada cocuk babasiyla konusdugumu anladi babam babam diye sevinmeye basladi o Anda lanet ettim evlendigim gune . Evdeyim simdi. Esyalarimi toplicam valize koycam. Gercekden blöf yapmiyorum gorsun anlasin kim ezikmis

ne duruşması varmis

Kizlar gulmeyin sövmeyin gercekten icim cizz diyo.Disari attim kendimi dolasdim Bos bos cocukla. Oturdum bi Parka dusundum. Nasil bukadar karaktersiz olabilir bi insan. Onca Yola hatrina bi konusmayi haketmiyormuyum. Suraya gel orda bekliyorum seni dedim. Yemin ederim durusma var gelememki diyo yeminler edio.kapattim suratina. Cocugu icin bile gelmedi.durusma varmis dogrumu yanlismi bilmiyorum bile . O arada cocuk babasiyla konusdugumu anladi babam babam diye sevinmeye basladi o Anda lanet ettim evlendigim gune . Evdeyim simdi. Esyalarimi toplicam valize koycam. Gercekden blöf yapmiyorum gorsun anlasin kim ezikmis

Akşam içip sarhoş olmaktan eve gelmiyo
gündüz duruşması var gelemiyo
nereye kkadar kaçıcak du bakalım :ssz:

Akşam içip sarhoş olmaktan eve gelmiyo
gündüz duruşması var gelemiyo
nereye kkadar kaçıcak du bakalım :ssz:

Banada.kaciyo gibi geliyo. Sabah tartisirken yere bakdi hep yuzume bakmadi. Bende bagirdim yuzume bak diye bakamadi kafasini cvirip durdu. Kaciyo resmen

yokmu hiç ağzını arayacağın bir arkadaşı veya samimi olduğu birinin eşi sır saklayabilecek?
ağzını arasan ama önce eşinle konuşmayı dene akşam adliyeden çıkınca direk eve gelmesini sağla.
helalleşelim de . çocuğu son bir kez gör de . o sana yapmadan sen ajitasyonun alasını yap.
ezil demiyorum. sen onun suçlu olmasını sağla
kendini savunmuyorsun . bu yaptığın hareketleri nasıl yorumlamalıyım vs. ben böyle yapsam ne yapardın vs.
kestirip atmasına izin verme. bu arada nerede oturuyorsun bilmiyorum ama aydında falansan ben yada annem çocuğa bakabilir konuşurken

valla arkadaşım senin bu kocan çok kurnaz aldattığı ortaya çıkmadan deliller toplanmadan alelacele boşanmaya niyetleniyor ki maddi olarak zarara uğramasın etrafa ve kızına karşı da karısının nedensiz (!) kıskançlıkları yüzünden mağdur olmuş kızı için ayrılmayı bile göze almış zavallı erkek profili çizsin.

valla şeytanın bile aklına gelmez kaçın kurası bu adam böyle, telefon dökümanlarını falan istet mahkemede

canım konuna yorum yapmak istiyorum ama ne yazacaımı bilemiyorum
eşin gerçekten karaktersiz bir insan benim gözümde.

madem bi pislik yaptın bari itiraf et
karşındaki kadına biraz olsun saygı göster
sizi çok sabırlı buldum
içiniz yanıyor eminim ve sizin adınıza çok üzüldüm
Allah yardımcınız olsun.
çok belli eşiniz bir iş çeviriyor ve ağzına yüzüne bulaştırdı
şimdi ne yapacağını planlamak için sizden kaçarak zaman kazanmaya çalışıyor
buluşmaya gelmeme sebebi de bu bence

yokmu hiç ağzını arayacağın bir arkadaşı veya samimi olduğu birinin eşi sır saklayabilecek?
ağzını arasan ama önce eşinle konuşmayı dene akşam adliyeden çıkınca direk eve gelmesini sağla.
helalleşelim de . çocuğu son bir kez gör de . o sana yapmadan sen ajitasyonun alasını yap.
ezil demiyorum. sen onun suçlu olmasını sağla
kendini savunmuyorsun . bu yaptığın hareketleri nasıl yorumlamalıyım vs. ben böyle yapsam ne yapardın vs.
kestirip atmasına izin verme. bu arada nerede oturuyorsun bilmiyorum ama aydında falansan ben yada annem çocuğa bakabilir konuşurken

Sagol canim , ic anadoludayim ben. Aksam kesin gelir. Haftasonu aöf sinavlari var. Calismaya calisir sorulari. Bende burnundan getirmezsem

Sabah telini karisdirdim o wcdeyken . Suphelendigim Iki numaranin resmini cekdim. Ikiside kiz ismiyle kaydedilmis . Bikere gozume carpti sormusdum isden arkadaslar demisdi. Dursun numaralar kayitlarda cikcakmi bakalim

Ben yaşadım. Gidecek insanı bağlasan da durduramıyorsun. Ben yuvanın yıkılmasını hiç istemem. Seninle aynı durumdayım sensen99. Kimse yuvasının, düzeninin bozulmasını istemez. Ben oğlum için hep kaldım. Ondaki değişikliklerin ben de farkındaydım. Giyimine özen göstermesi, sadece kendini düşünmesi, tüm sorumluluklarını benim üstüme yıkıp onun sadece işe gidip gelmesi… Her kavgada tıpkı eşinin yaptığı gibi üste çıkması, vicdan oyunları yapması. Ben sonunda gerçekten ben mi hatalıyım diye düşünüyordum. Akıl oyunları bunlar. Çok uğraştım. Düzeltemedim. Davranışlarından dolayı hep şüphelendim ama ben de ispatlayamadım. İspatlayamadığım için de pire için yorgan yakmayım, belki yoktur böyle birşey diye kaldım.
Telefonunu kurcalamama bile izin vermiyordu. Hep kapalı bir kutu gibiydi. Hep şüphede kaldı benimkisi. Herkese benim kıskançlık hastası olduğumu söyledi. Herkes de ona inandı. Ensonki olayda facebook profiline arkadaşının karısının çektiği resmi koydu. Ben de sen ne zaman aldın bu resmi ondan? Demek ki siz görüşüyorsunuz dedim ve olaylar başladı. Önce beni evden kovdu, ben oğlum için gidemedim. Ben gitmeyince de ertesi gün o evi terk etti. Düşüneceğim diye gitti. Ne aradı, ne de sordu. Oğlunu bile unuttu. Bir şeye ihtiyacınız var mı bile demedi. Tüm kıyafetlerini ben evde yokken almış. Oğlumun psikolojisi bozuldu. Ben 1,5 ay evimde kaldım. Konuşmak için aradım. Ben de senin gibi kafamda bir sürü sorularla bitirmek istemedim ama hiçbirisinin cevabını alamadım. Yaptım da demedi yapmadım da. Sadece sen git bir tedavi ol, ruh hastası dedi. Zeytinyağı gibi üste çıktı. Hiçbir açıklama bile yapmadı. Ben 1,5 ay evimde kaldıktan sonra baktım onun hala umurunda değil, hala düşünüyor, artık neyi düşünüyorsa, çocukluğumu geçirdiğim baba evine döndüm. Doktor bana ani karar verme dedi. Ben de senin gibi gemileri yakmak istedim ama doktor depresyondaki hastalara biz hemen karar vermeyin deriz, çünkü böyle durumlarda sağlıklı kararlar alınmaz dedi. 4 ay oldu. Ben artık kararımı verdim, daha sağlıklı düşünebiliyorum artık. O çok mutlu. Bekar gibi geziyor. Sadece hafta sonları oğlunu görüyor. Ben kendime bir yol çizdim. Sadece kendimin önemli olduğunu anladım. Onsuz yaşamıma devam ediyorum. İşim var. İlk zamanlar çok zor oldu, çok ağladım. Nerde hata yaptım diye kendimi suçladım. Mahkemede hakim sorsa çok komik ne diyeceğim dedim. Şimdi ayrıyız. Ben boşanma davası açmayacağım. O açsın. Bu duruma sebebiyet veren o. Sonuçlarına o katlansın. Neden mahkeme masraflarını da ben üstleniyim ki. Hayat çok kısa. 11 senemi verdim benGiden yıllarımı geri getiremem ama geri kalan ömrümü oğlumla mutlu geçirmek istiyorum.

Sana bir abla tavsiyesi. Evet biliyorum çok acı yaşadıkların ama bir an önce toparlanman lazım. Kendine özgüvenini kazan önce. Emin olmadan yuvanı yıkma. Bilmiyorum nasıl ispat edersin, ben edemedim ama emin olmalısın. Yoksa sana da kıskançlık hastası muamelesi yaparlar. Hayatını ister onunla yaşa ister onsuz, bu senin kararın ama eğer onunla devam edeceksen bile hayatını ona adama. Onu bir opsiyon gibi gör. Senin de hayatın olsun. O zaman bakış açın çok değişiyor.

biz ahlak değerlerimizi nerede kaybettik?
Biri evliyse başkasına aitti dokunulmaz bakılmaz dı. çok mu modern olduk ne? biz insanlığımızı nerede unuttuk?

biz ahlak değerlerimizi nerede kaybettik?
Biri evliyse başkasına aitti dokunulmaz bakılmaz dı. çok mu modern olduk ne? biz insanlığımızı nerede unuttuk?

canım bunun modernlikle alakası yok Cem Yılmaz bi gösteride Müge Anlıda çıkan tipleri örnek vererek diyoduya tüm mahalle birbirine girmiş kimin eli kimin cebinde belli değil bide bize marjinal diyolar diye,çok doğru valla, toplumun her kesiminde her gelir diliminde böyle ilişkiler var artık

Bana birisi söylemişti: şimdi yeni trend evli erkeklerle beraber olmakmış. Özellikle her iki taraf da evli ise birbirlerine karşı sorumlulukları olmuyormuş. Duygusal anlamda eşlerinden göremediklerini birbirleriyle tamamamlayıp akşam evlerine dönüyorlarmış. İlerde de kimse kimseyle evlenmek zorunda değil, çünkü zaten evliler. Hayatlarındaki boşluğu dolduruyorlarmış. Birbirlerine karşı sorumlulukları da yok... Yeni moda bu imiş. Ve çokmuş böyle iki taraf da evli olup başkası ile beraber olan.

Bana birisi söylemişti: şimdi yeni trend evli erkeklerle beraber olmakmış. Özellikle her iki taraf da evli ise birbirlerine karşı sorumlulukları olmuyormuş. Duygusal anlamda eşlerinden göremediklerini birbirleriyle tamamamlayıp akşam evlerine dönüyorlarmış. İlerde de kimse kimseyle evlenmek zorunda değil, çünkü zaten evliler. Hayatlarındaki boşluğu dolduruyorlarmış. Birbirlerine karşı sorumlulukları da yok... Yeni moda bu imiş. Ve çokmuş böyle iki taraf da evli olup başkası ile beraber olan.

doğrudur bu trend önce büyük şehirlerde başlar sonra genelleşir

Back
X