• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil kizlar.yakaladim:(

Bu durumu yasamak ve Su hastalikkk hic cekilmiyo. Bogazima indi resmen . Offffffffffffff . Kizimda masum masum uyuyo odasinda. Odasini yeni almisdim. Eksikler yeni tamamlandi. Bayiliyo Süslu yatagina. Gozumuzde kalacakmis demekki allahimmm

evini önce terkeden sucludur mahkemede birak o terketsin sen etme

süslenip çıkıp geç geldiği zamanlar hesap sorulmalıydı. adam yakalandığına inanamıyordur.

Sordum sordum oyle. Ne icin susleniyon Sen hayirdir felan diye. Ne suslenmesi askim kiskanmismi karim beni felan diye simariklik yapiodu bende Saf Saf kaniyodum. Bikere dukkana gidiorum deyip gitmedigini ogrendim ondada arkadasin arabasiyla ugrasdik sanayiye cektik felan filan konusdu durdu . Adamlarin icinde nasil haber verseydim fln dedi. Ama ondada suslenip gitmisdi pek inanmamisdim zaten

Sordum sordum oyle. Ne icin susleniyon Sen hayirdir felan diye. Ne suslenmesi askim kiskanmismi karim beni felan diye simariklik yapiodu bende Saf Saf kaniyodum. Bikere dukkana gidiorum deyip gitmedigini ogrendim ondada arkadasin arabasiyla ugrasdik sanayiye cektik felan filan konusdu durdu . Adamlarin icinde nasil haber verseydim fln dedi. Ama ondada suslenip gitmisdi pek inanmamisdim zaten

belkide aldatmiyodur bazi erkekeler süslü olur benim esimde süslü illa aldatiyormu demek ????

Öğrendiğim tek şey var: ilişkilerde duygusal olan taraf daima kaybetmeye mahkum.
Ve ne zaman içinde kaybedeceğim korkusu başlarsa kaybediyorsun...

sensen

burdaki herkesin iyi niyetle sana yoldaş oldugunun farkındayım buna kendimde dahil.ama bizler senin için sadece ekranın arkasında tanımadıgın insanlarız.işinde olanlar mesai bitince çekip evine gidecek evinde olan günlük ev işi telaşına düşecek inan aklımızda olsanda sürekli burda seninle olamayacağız.aile içi bu gibi durumlarda barıssan düzelmeyebilirde sonra aynı şeyler tekrarlanabilir o zamanda dersin ki çocugum için 2. sansı vermiştim sana ama olmadı evladında ilerde sana hesap soramaz.yada barışırsın ve gerçekten eşin değişir düzelir (ki inşallah temennimiz o) yada bitecekse şimdi bitsin diyebilirsin.hayat senin hayatın kırılman incinmen çok normal sevmişsin kocam demişsin allah yar ve yardımcın olsun bebeğin için Allah eşine akıl fikir ihsan etsin.

belkide aldatmiyodur bazi erkekeler süslü olur benim esimde süslü illa aldatiyormu demek ????

Hayir canim Tabi degil Ama isyerinin yaninda dukkanimiz cikip direk oraya gider hergun. Peki bazi gunler niye boyle taaa eve gelip terledim diye banyo yapip sac bas yapip gidiyor.kokular surunuyo disler fircalaniyo ? Onu demek istiorum

Hayir canim Tabi degil Ama isyerinin yaninda dukkanimiz cikip direk oraya gider hergun. Peki bazi gunler niye boyle taaa eve gelip terledim diye banyo yapip sac bas yapip gidiyor.kokular surunuyo disler fircalaniyo ? Onu demek istiorum

valla canim bir sekilde yakala kocani konus olmaz böyle

sensen

burdaki herkesin iyi niyetle sana yoldaş oldugunun farkındayım buna kendimde dahil.ama bizler senin için sadece ekranın arkasında tanımadıgın insanlarız.işinde olanlar mesai bitince çekip evine gidecek evinde olan günlük ev işi telaşına düşecek inan aklımızda olsanda sürekli burda seninle olamayacağız.aile içi bu gibi durumlarda barıssan düzelmeyebilirde sonra aynı şeyler tekrarlanabilir o zamanda dersin ki çocugum için 2. sansı vermiştim sana ama olmadı evladında ilerde sana hesap soramaz.yada barışırsın ve gerçekten eşin değişir düzelir (ki inşallah temennimiz o) yada bitecekse şimdi bitsin diyebilirsin.hayat senin hayatın kırılman incinmen çok normal sevmişsin kocam demişsin allah yar ve yardımcın olsun bebeğin için Allah eşine akıl fikir ihsan etsin.

ben size katılıyorum belki bana kızanlar olacak ama bi şans daha vermelisin bence hoş o anlarmı anlamzmı bilemezsin tabide belki değişir yada değişmesede sen ilerde kendine soracak aklına talıacak bi sorun olmaz hani keşke bi şans daha versemiydim acaba diye çünkü insna sevince ne olsa üzülür ve o sevgi bir anda bitecek bişey değidir çünkü bi insanı bi anda sevmiyoruz gecmişteki güzel günlerin hatrına son şans ki ne kaybetceksinki

ben size katılıyorum belki bana kızanlar olacak ama bi şans daha vermelisin bence hoş o anlarmı anlamzmı bilemezsin tabide belki değişir yada değişmesede sen ilerde kendine soracak aklına talıacak bi sorun olmaz hani keşke bi şans daha versemiydim acaba diye çünkü insna sevince ne olsa üzülür ve o sevgi bir anda bitecek bişey değidir çünkü bi insanı bi anda sevmiyoruz gecmişteki güzel günlerin hatrına son şans ki ne kaybetceksinki

Canim ,Adam bitti dedi kestirip atti. Sucuda bana atti . Benden sans felan istemediki

Sensen durumdan ailelerin haberi var mı?
Ailem arkamda durur demiştin yanlış hatırlamıyorsam, konuyu çıtlatmalısın bence.
Kv ve Kp ye de tabi.
Belki durumu onlarda soruşturur, toparlamaya çalışırlar.
Bunlara katlandığın hergün kendini daha güçlü hissedecek eşin,
çok üzgün olsanda kuyruğu dik tutnak lazım canım:31:

aslında attığı mesaja bakarsan sen bitirdin diyor, bir taraftan da seni seviyorum diyor. Gurur yapıyor aklı sıra. senin yok bitirmeyelim demeni bekliyor herhalde

canım mrb iki gündür öyle aklım sende okuyorum formu üzülüyorum inanki keşke ailenden birileri olsaydı yaşadığın şehirde...

karar senin ne olursa olsun kimse yargılayamaz ama sana şunu söyleyim şuan % 90 senin gözünde aldatılıyosun eve geç gelmeler süslenip gitmeler ruj lekesi vs.. bunun yanında vicdanını sorgulayan msjlar hadi yapmadıysa boşu boşuna eziyet ediyosam aileme diye de düşünmemek elde deil...

ben kendimi senin yerine koyuyorummm ne yapardım die iş çıkışı dükkana gidiyo diyosun oralara yakın bi yerlerde takip ederdim belli de etmezdim zaten hava geç kararıyo baktın senden önxce evde markete gittim şuraya gittim parka gittim çocuğu gezdirdim diyebilirsin.. gece uyurken telefonunu senin tlefona yönlndirsen eşin fark edene kadar belki bi arayan olur yakalarsın off ne bilim delil topla göz görmeden gönül inanmak istemezmiş ...:50:

bu adamın etekleri tutuşmuş baktı yediği halt ortaya çıktı delil falan yok ama o da bir şekilde bulunur ne yapacam diye düşünüyor diğer kadın da baskı yapıyordur ayrıl ayrıl diye iki arada bir derede kaldı. boşanmayı da bi tarafları yemiyor aslında ama eninde sonunda karım beni boşayacak bari ben önce boşanmaya kalkayım da hem paracıklarımdan olmayayım hem de karıma vicdan yaptırayım hem de ileride kızıma derim ki annen benden şüpheleniyordu kızım senin psikolojin bozulmasın diye yuvamdan olmayı göze aldım deyip zırlasın diye.

arkadaşım sonuçta ne yapacağını en iyi sen bilirsin ister affedersin ister üstünü kapatırsın istersen de boşanırsın ama ne olursa olsun miden bir kere bulandı eğer affedeceksen de çok fazla kurcalama kendini yiyip bitirme küçük çocuğun var kendini perişan etmemeye çalış.

Canim ,Adam bitti dedi kestirip atti. Sucuda bana atti . Benden sans felan istemediki

öncedende yazmıstım o demek istediği değildir ki sonradan mesajlar yazmıs ben onu savunmuyorum kesinlikle.iletişim sorunu var derkende bunu kasdetmiştim.adam direkt ben seni çok seviyorum yuvamın dağılmasını istemiyorum diyemeyebilir benimde eşime bir cümle kurdurana kadar göbeğim çatlıyor.siz açık açık sorun suçlamaları bir kenara bırakıp hiç o konulara girmeden sen beni ve kızımızı yuvamızı seviyormusun?diye vereceği cevap bence çok önemli ki ona göre hareket edersiniz.ever derse o zaman kızımız için aptallıkları bırakalım deyin ama ikinci bir şüpheyi kaldıramayacağınızı da söyleyin.

Arkadasin biri sormus, annemin haberi var evet . Ama babam bilmio henuz. Konusun kararinizi verin biz birlessende bosansanda arkandayiz dedi annem. Herseyi kararlasdirin Ondan sonra soylim babana erkek kardeslerine ona gore gelelim dedi. Kv kp Gecen sene Kavga ettimizde beni istemediklerini belli etmislerdi zaten. Napiosan yapin bizi karisdirmayin demislerdi. Arkamdanda Kotu sozler konusmuslar zaten. Onlardan hayir yok anlicaniz. Zaten olsaydi gelir giderlerdi . Arayip sormazlar. Torunu ozledik deyip ayaklarina cagirirlar bazen

Artık izin falan önemi yok bence,
at izi it izine karıştı artık.
Tavır önemli.
adamın yuvam yıkılmasın, evladım babasız büyümesin, karım üzülmesin gibi bir yaklaşımı yok ki.
Ailen arkandaysa ezdirme kendini bence.
O düşünsün sen değil, eline yüzüne bulaştırdı, şimdi de efeleniyor.
İnkar aldatmanın şanındandır.
Seni suçlayacak tabi kendi pisliğini örtmek için.
Karar senin,iyi düşün taşın, kendin için doğru olanı yap canım.

Arkadaşlar aldatmak suc değilmi adli mercide çok merak ediyorum mesela delillerin var diyelimki kanıtladın yani cezası yokmu artık

Back
X