• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil kizlar.yakaladim:(

Kizlar benimde elimde kanit yok gomlekden Baska. Oda sayilmiomus. Anca bakarlarsa Tel.gorusmelerine bakarlar. Kanitim olmadi icin galiba biseyde talep edemem degilmi. Allah bilioya tek cocugumun velayetini aliyim o yeter.
Tazminat Su bu icin heralde Baska davami acmak gerekio. Mesela herseyimi birakdim Geldim Beni tekbasina birakdi Burda.onun icin bisey yaparlarmi. Nafakayida mecbur odemesi lazim cocuguna

Nafaka bağlanır ama tazminat için kanıt gerekli.
Keşke hemen atağa geçmeden biraz delil toplasaydın:((
Buda hepimize ders olsun, şüphe anında delil toplanacak öncelikle sonra itinayla yüzüne vurulacak.
Kaçarı kalmasın hiçbir şekilde.

anlaşmalı boşanırsanız dava daha çabuk bitiyormuş ama eşin kabul eder mi? Anlaşma da senin şartlarını kabul eder mi?

Bir de ev sizin mi? Ev sizin ise yarısı senin oluyor.

Son düzenleme:
Bildsiğim kadarıyla evlendikten sonra edinilen mallar paylaşılıyor. Çocuk anneye veriliyor. Çocuğa nafaka veriliyor. Ama eğer davayı o açarsa ve anlaşmalı olmazsa sen o zaman evlilik birliğini bozduğu için maddi manevi tazminat isteyebiliyorsun. eğer sen açarsan tazminat isteyemiyorsun. Davayı açan mahkeme masraflarını üstleniyor. Anlaşmalı boşanmada avukata bile gerek olmayabiliyormuş ve tek celse de boşanılıyormuş. Masraf da o zaman çok azmış.

Bütün bildiğim bu.

Bir avukatın boşanma davasındaki ücreti 3,5-4 milyar tutuyormuş. Dava harç parası, tanık parası,dosya ücreti... bir sürü tutuyor. Benim durumumda evi o terk ettiği halde aile birliğini bozmaktan suçlu konumunda olduğu halde avukata sordum çok zor olur dedi. Çünkü kanıt yok. Sadece evi terk. Terk etmesini ispat için 2 şahit istedi. Sizin ki benimkinden daha komik olur her halde yani yanlış anlama daha zor boşanmanız demek istedim.

Son düzenleme:
Bir avukatın boşanma davasındaki ücreti 3,5-4 milyar tutuyormuş. Dava harç parası, tanık parası,dosya ücreti... bir sürü tutuyor. Benim durumumda evi o terk ettiği halde aile birliğini bozmaktan suçlu konumunda olduğu halde avukata sordum çok zor olur dedi. Çünkü kanıt yok. Sadece evi terk. Terk etmesini ispat için 2 şahit istedi. Sizin ki benimkinden daha komik olur her halde yani yanlış anlama daha zor boşanmanız demek istedim.

Zaten kizlar dava olayina felan gelindigi zaman duramam fazla turkiyede. Bizim icin galiba en iyisi anlasarak olacak. Bencede Komik Evet msjlasarak karar veriliyo ayirililiyo. Ama aldattigini dusunursek gayet normal . Olay aydinlanmadan dogru duzgun konusulmadan bosanmak nekadar sacma geliosa Size banada oyle gelio emin olun

Bikay ay once ehliEtimi almisdim.tum evraklarim arabadaydi karnem şu bu . Yabanci oldugu icin birsuru kagit kurek istemislerdi. Msj attim komple evraklarimi eve getir arabanda diye.

Ya biz de herşeyi hallettik boşanmaya geçtik. Dur bi hele...
Önce sakin ol. Ne istediğine karar ver. Bak ne güzel benim ailem gibi seninkilerde arkanda. En önemlisi lütfen kendine güvenini yitirme.

zeytinyağı gibi bayılırlar üste çıkmaya :47:
arkadaşım günlerdir konunu takip ediyorum inan ne yazacağımı şaşırdım
adama bak msjla konuşuyo karısıyla hey Allah' ım
akşam bi gelsin bakalım eğer seni kalmaya ikna ederse ki inşallah eder neden diyorum
gözlemde kal.. olayı unutmuş gibi yap unutma.. ve delil toplamaya bak
Allah yardımcın olsun canım :(

Eşinin facebook ya da msn'i var mı?
Ordakilere bakabilirsin ya da maillerine bakabilirsin tabi şifresini biliyorsan ya da şifre kırma programı yüklemelisin.

Ha bu arada sabah mutfagin tezgahina para birakmis yine. 50Tl . Bende Bugun parkdan gelirken harcadim hepsini

Eşinin facebook ya da msn'i var mı?
Ordakilere bakabilirsin ya da maillerine bakabilirsin tabi şifresini biliyorsan ya da şifre kırma programı yüklemelisin.

MSN bakdim bisey yok. Facebookuda yok acmadi.Baska isimle felan actiysa bilemem Tabi.

ya da i-phone kullanıyorsa what app a bakmalısın ne biliyim telefonundaki fotoğraflarına bakabilirsin ... aklıma delil toplama başka gelmiyor.

Son düzenleme:
Haaa bide sabah konustumuzda dedim. Nasil bi insansin hastayiz kizinda bende Insan evine gelir dusuncesiz dedim. Ben seni aradim iyiz dedin kapattinya dio . Pöfff

ben bu adamı gerçekten anlamıyorum bizim burda o yavrucak için içimiz sızlarken o nasıl olurda böyle sorumsuz vurdumduymaz olabiliyo aklım almıyo...hani kanıt falan yok diyoruz ya dava açılınca telefon dökümlerini isteyebiliyosun bildiğim kadarıyla ondan daha iyi bi kanıtta olmaz sanırım...

İyi de ordan da birşey çıkmazsa... İş yerindeki telefonla görüşüyorlartsa, ya da bu kişi de adliyeden biri ise?

Back
X