• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil kizlar.yakaladim:(

daha ne olacak arkadasım? rujlu gomlek,dukkana gıdıyorum deyıp gıtmemeler,suslenıp puslenıp gıtmeler eve gec gelmeler hangısnı senın esın yapıyor?

Cnm bak mesele benim esimin yaoip yapmamasi degil ama bunlarin hepsi kanit gibi grunsede bi kanit dgl yani tam olarak oyuzden ben tamamen kanitlanmis bisey yokken ortada bosanilmasini dogru bulmuytum buda benim fikrim

Bizimkinden haber geldi, eleman yok dukkani ben kapatcam (onikide kapanio) Yarin konusalim Ne olacaksa olsun.

Bugun Gec geleegi icin Yarin Sakin kafayla konuscakmisiz evlilimiz hakkinda. Karar vercekmisiz Ne olcaksa olcakmis.

Bugun gec gelme sebebinin is icin olduguna eminmisin peki? Kontrol amacli habersiz gitsen olmazmi..
Sanki bu gun plan yapip yarin sana ona gore aciklama yapicak gibi..

Bugun gec gelme sebebinin is icin olduguna eminmisin peki? Kontrol amacli habersiz gitsen olmazmi..
Sanki bu gun plan yapip yarin sana ona gore aciklama yapicak gibi..

Kp aradim mahsusdan napiosunuz diye . O dukkanimizdan gecindigi icin bilir dedim. Biz iyiz torunum napio dedi iyi tekbasinayiz babasi yok dedim. Evet Bugun ona biraktik dukkani dedi. Emin oldum orda olduguna

inşallah bu gömleğin de mantıklı bi açıklaması vardır ve aldatmamıştır...ben de böle düşünmek istiyorum

Back
X