- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
- Konu Sahibi ozge22ozge
-
saçlarım bu şekildeydi 1 saat öncesine kadar diplerim cıkmış ve uç kısımlara doğru sarıydıı
Eki Görüntüle 1205737
colormax ın 7.3 fındık kabuguyla boyadık diplerim okadar cok açıldıki ve saogan kabugu gibi oldu rengi bide tatile gidicem iyice açılcakk ben kahve tonları istiyodum cok koyu olmicak gibi ne yapıcam smdi yaaa
Eki Görüntüle 1205739 Eki Görüntüle 1205740
7.3 açıktır zaten. sizin zemin de açıkmış iyice açılmış. diplerde zaten doğal saç normal olarak orası daha fazla açılır. böyle durumda yani dip fazla çıkmışsa önce saç uçları boyanır sonra dipler boyanır.
sizin durumunuz için saçta yıpranma yoksa 6 tonlarına boyamanızı öneririm. 6.3 olabilir mesela. 20 vol oksidan ile karıştırın.1 yada 2 gün sonra boyayabilirsiniz. eğer saçta yıpranma varsa biraz beklemenizi öneririm. saç dinlensin. bitkisel boya kullanabilirsiinz. yıpranma daha aza indirger. silky coloration diye bir boya var yıllardır kullanırım. rengi çok iyi tutuyor yıpratmıyor. bulabilirseniz eğer tercih edebilirsiniz
cok fazla yıpranma yok cnm ztn uçları boyamadık farklı bişey yaptı kuafor sadece yarıya kadar boyadık pazar günü boyamayı düşünüyorum tekrar.o dediğin boyayayı bulamam ama colormaxın 6.3 nası olur :/
o boyayı bilmiyorum ama 6 tonları daha koyudur. kumralın tonları zaten. güzel olur diye düşünüyorum
saçlarım bu şekildeydi 1 saat öncesine kadar diplerim cıkmış ve uç kısımlara doğru sarıydıı
Eki Görüntüle 1205737
colormax ın 7.3 fındık kabuguyla boyadık diplerim okadar cok açıldıki ve saogan kabugu gibi oldu rengi bide tatile gidicem iyice açılcakk ben kahve tonları istiyodum cok koyu olmicak gibi ne yapıcam smdi yaaa
Eki Görüntüle 1205739 Eki Görüntüle 1205740
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?