Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkeğim yazmanız suan buna hazır olmadığınızı gösteriyor . Emin misiniz ?Hanımlar cinsiyet değiştirme ameliyatı olacağım çevrenizde tanıdığınız var mı böyle ameliyat olan veya aranızda var mı benim gibiler lütfen yanıtlayın
(erkeğim)
Hayır mesela kız olup erkekte olabilirdim ?Erkeğim yazmanız suan buna hazır olmadığınızı gösteriyor . Emin misiniz ?
Yani kadın gibi hissediyorum ve hissettiğim gibi olmak istiyorum da diyebilirdinizneyse ben çok detaycıyım
![]()
Evet aşkım <3Len bu kadar hızlı beklemiyordumhadi iyisin sayemde gerçek kimliğini bulucaksin bebem
![]()
Ben arkandayım kestir kurtulEvet aşkım <3
Var.Hanımlar cinsiyet değiştirme ameliyatı olacağım çevrenizde tanıdığınız var mı böyle ameliyat olan veya aranızda var mı benim gibiler lütfen yanıtlayın
(erkeğim)
Bence olabilecek en yararli tavsiye verilmis dagilalim hanimbeyler.Var.
Eski bir arkadasim bir sure ameliyat olmadan takildi, sonra ameliyat oldu.
Olacaksan bak lütfen gaza gelip kafam kadar meme yaptırma. Cok ucuz gorunuyor.
çok komiksin ezik ya bi de anneler kulübündesin allah seni çocuğunla ıslah etsinhanimbeyler.
Seni doğuran anaya yazık, sınavı büyük olmuş, terbiyesiz seni.çok komiksin ezik ya bi de anneler kulübündesin allah seni çocuğunla ıslah etsin