• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana sorunuu

Yazıda kaynana aradım
Nişanlının abileri senin kaynanan değil kaynın
Akım videosu ne alaka
Değer görmüyorsanız değer vermeyin
Nişanlımla birşeyler paylaşmak hoşuma gidiyor paylaşımlarıma güzel sözler yazmak hoşuma gidiyor ama kaynanam hep üstüne alınıyor bi suçun yoksa nye alınıyorsun haksız mıyım bende gerçekleri gördükten sonra arama mesafe koydum onlar istiyorum biz ne yaparsak yapalım arkamızdan koşsun istiyor

Hiç öyle bir akım görmedim, varsa da çok kırp bişey yapmayın.
Konunun başlığı kaynama ama içerikte kaynana yok?
Yeni evlenen abi kardeşi ondan önce nişanlandı diye ona bozuluyor ne demek? Adam evlenmiş zaten.
İnsanlara yaranma çabasından vazgeç.
Yaranmak değil aslında amacım içimde kalan şeyler var buna üzülüyorum kaynanam yeni geliniyle birşeyler yapıyor ve görüntülü arayıp bana gösteriyor ya da gelip bana anlatıyor bunlara üzülüyorum ama onlar kendi hatalarını görmüyorlar

Bu noktada bir düşüncem var istenmeyen gelin yoktur istenmeyen evlat vardır diye. Oğlunu sevmeyen sizi de sevmez samimi olmaya çalışmayın mesafenizi koruyun derim.
Bi süredir öyle yapıyorum ama onlar hep haklı olduklarını düşündükleri için beni suçlu görüyorlar

Kuaförde çalışıyor mu yoksa kendi işyeri mi? Az da olsa aile desteği ile kurulmuşsa sebep o olabilir. Bu kadar sorunlu ailede mutlu olmanız mümkün değil. Evlenince herkes bir günde karşılıklı silinmiyor değil mi, evlatlıktan reddedilmiyor, benim ailem yok denmiyor. Sevgiden daha güçlü durumlar var, sevgi her şeyi yenemiyor, azar azar tükeniyor unutmayın. Evlenmeden, resmi olarak eş olmadan ortak hesap ortak para işlerine girmeyin. Niye sizin hesabınıza yatıyor para? Kazık kadar adamın parasının nasıl harcanacağına ya ailesi ya nişanlısı karar veriyor. Birikimi herkes kendi yapsın, ha yapamıyor, biriktiremiyor savuruyor, ailesi alıyor derseniz de güvenli değil evlenmeyin.

Okb durumunuz varmış, o ne durumda? Bakın burada aktif bir konu var, kadının hayatı mahvolmuş elleri soyulmuş zarar görmüş. Genel olarak zaten bilinen de bir şey bu. Sizinki de ilerleyince bu noktaya gelecek. Tedavi görüyor musunuz?

Nisanlinizin ailesine aciyip bir seyler goturmek ne oluyor, ben mi anlamadim? Koca koca insanlara niye aciyorsunuz?

Kuaförde çalışıyor mu yoksa kendi işyeri mi? Az da olsa aile desteği ile kurulmuşsa sebep o olabilir. Bu kadar sorunlu ailede mutlu olmanız mümkün değil. Evlenince herkes bir günde karşılıklı silinmiyor değil mi, evlatlıktan reddedilmiyor, benim ailem yok denmiyor. Sevgiden daha güçlü durumlar var, sevgi her şeyi yenemiyor, azar azar tükeniyor unutmayın. Evlenmeden, resmi olarak eş olmadan ortak hesap ortak para işlerine girmeyin. Niye sizin hesabınıza yatıyor para? Kazık kadar adamın parasının nasıl harcanacağına ya ailesi ya nişanlısı karar veriyor. Birikimi herkes kendi yapsın, ha yapamıyor, biriktiremiyor savuruyor, ailesi alıyor derseniz de güvenli değil evlenmeyin.

Okb durumunuz varmış, o ne durumda? Bakın burada aktif bir konu var, kadının hayatı mahvolmuş elleri soyulmuş zarar görmüş. Genel olarak zaten bilinen de bir şey bu. Sizinki de ilerleyince bu noktaya gelecek. Tedavi görüyor musunuz?
Hayır işyeri bile açmıyorlar sadece gösteriş yapıyorlar dükkan açıcaz diye bi zaman söylüyorlar ve asla açmıyorlar sürekli böyle yapıyorlar nişanlımın güçlü bi aile bağı yok onlardan çok soğumuş sadece saygısını bozmak istemiyor pek muhattap değil onlarla paranın benim hesabımda birikmesinin sebebi de bi süre sonra ben altın yapıyorum nişanlım uzakta ve işleri çok yoğun o yapamıyor ben yapıyorum okb konusu da kafamda hallettim sadece psikolojik olduğunu anladım zamanla düzeldi

Nisanlinizin ailesine aciyip bir seyler goturmek ne oluyor, ben mi anlamadim? Koca koca insanlara niye aciyorsunuz?
Kaynanam biraz dizlerinden rahatsız bana çok iyiydi önceden o yüzden de ona yardım amaçlı yaptığım şeyleri bazen fazla yapıp götürüyordum bazen de farklı şeyler tatsınlar diye

nişanlımın güçlü bi aile bağı yok onlardan çok soğumuş sadece saygısını bozmak istemiyor pek muhattap değil onlarla
Buna güvenmeyin. Nişanlınız kötü biri demiyorum ama bir günde ailesini silmeyecek biri. Üstelik niye silsin, o evde o insanlarla büyümüş, o anne baba yetiştirmiş. Abileriyle ailesiyle bugün anlaşamaz yarın anlaşır, bugün arası kötü olur yarın düzelir. Siz sadece kendinizden ve kendi ailenizden emin olabilirsiniz başkasınınkinden değil. Diğer gelinle ne yapıyorlar ne yapmıyorlar size ne, siz daha resmi olarak gelin değilsiniz. Bugün nişan atsanız yarın sokaktaki herhangi kişilersiniz. Ona çok iyiler bana kötüler, onunla paylaşımlar yapıyorlar benimle yapmıyorlar... Bunları görmeniz fark etmeniz iyi olmuş, sakın aynı beklentiye girmeyin. Ben niye eşimin nişanlımın annesiyle mıç mış olup her şeyi beraber yapıp her yere beraber gideyim ki diyin, kendinizi soyutlayın. Aşarız başarırız diyorsunuz ama zor hatta buradaki tecrübelerime göre imkansız. Siz bir zaman belirlemişsiniz, evlenene kadar böyle gider ama evlenince biter geçer diye. Hayır bitmiyor, insanlar ailelerinden bir günde kopamaz kopmaz. İnişli çıkışlı ilişkiye iletişime alışmışlar. Aynı düzen devam eder, siz sadece +1 eklenmiş oluyorsunuz.

Başta sevmişler sizi aslında paylaşımlarınızı görüp mü soğudular ki
Ben olsan engellerdim soğumamak için
Hani sorun nişanlınızı ayırmak olsa başta niye çok sevsinler sizi
İki taraflı sıkıntı olmuş belli siz nişanlınıza bu kadar dert yanıp ailesinden soğutmayın çocuğu
Ne diye ailesini kötüleyip ağlayıp kavga ediyorsunuz anlamadım ki

Buna güvenmeyin. Nişanlınız kötü biri demiyorum ama bir günde ailesini silmeyecek biri. Üstelik niye silsin, o evde o insanlarla büyümüş, o anne baba yetiştirmiş. Abileriyle ailesiyle bugün anlaşamaz yarın anlaşır, bugün arası kötü olur yarın düzelir. Siz sadece kendinizden ve kendi ailenizden emin olabilirsiniz başkasınınkinden değil. Diğer gelinle ne yapıyorlar ne yapmıyorlar size ne, siz daha resmi olarak gelin değilsiniz. Bugün nişan atsanız yarın sokaktaki herhangi kişilersiniz. Ona çok iyiler bana kötüler, onunla paylaşımlar yapıyorlar benimle yapmıyorlar... Bunları görmeniz fark etmeniz iyi olmuş, sakın aynı beklentiye girmeyin. Ben niye eşimin nişanlımın annesiyle mıç mış olup her şeyi beraber yapıp her yere beraber gideyim ki diyin, kendinizi soyutlayın. Aşarız başarırız diyorsunuz ama zor hatta buradaki tecrübelerime göre imkansız. Siz bir zaman belirlemişsiniz, evlenene kadar böyle gider ama evlenince biter geçer diye. Hayır bitmiyor, insanlar ailelerinden bir günde kopamaz kopmaz. İnişli çıkışlı ilişkiye iletişime alışmışlar. Aynı düzen devam eder, siz sadece +1 eklenmiş oluyorsunuz.
Bilmiyorum aslında nişanlım burda büyümedi tanıyordum çok küçük yaşlarda gitti hep uzaktaydı benle tanışınca beni görmek için gelmeye başladı benle tanıştığında hiç kimseye güveni kalmamıştı ailesine de sevgi görmek nasıl bilmiyordu benden sevgi görünce bana çok bağlandı hayatında ilk defa bana karşı güvendi hep söyler bunu ailesi ona hep soğuk davrandı sebebini anlamıyoruz yaşadığımız yerde annesi ve abileri hakkında pek hoş şeyler söylemezlerdi bi iyi bi kötüler felan gibisinden ama nişanlım çok farklıydı nişanlandık annesi bana karşı ilk başlarda iyiydi sonra ortada hiçbirşey yokken bi soğuk davrandı bi iyi anlamıyorum

Başta sevmişler sizi aslında paylaşımlarınızı görüp mü soğudular ki
Ben olsan engellerdim soğumamak için
Hani sorun nişanlınızı ayırmak olsa başta niye çok sevsinler sizi
İki taraflı sıkıntı olmuş belli siz nişanlınıza bu kadar dert yanıp ailesinden soğutmayın çocuğu
Ne diye ailesini kötüleyip ağlayıp kavga ediyorsunuz anlamadım ki
Başta iyi gibiydiler paylaşım değil konu nişanlandığımda nişanlım hemen askere gitti nişanlım yokken benle iyilerdi yanıma gelirlerdi yemek yerlerdi nişanlım izne geldi bir kaç kez her geldiğinde sanki o beni seven insanlar yok oluyordu gelmiyorlardı nişanlım yanıma gelince ya da biz bir yere gidince sürekli arıyorlardı nişanlımı gelmesi için nişanlımla beni yan yana görmek iyi olduğunu görmek onları mutsuz ediyordu zamanla nişanlımla bir araya geldikçe anladım bunu

Kızlar acil yardım kafayı yemek üzereyim nişanlıöın ailesinin benle bir sorunu var anlamıyorum nişanlımın iki abisi var ikisi de otuz yaşlarında birisi bekar birisi yalın zamanda evlendi biz nişanlanalı bir yılı geçti nişan günümüzden itibaren yeni evlenen abisinin bizle bi sorunu vardı tam anlamıyordum ama kendimce evli olmadığı için kardeşi ondan önce nişanlandı belki buna bozuluyor dur diye düşünüyordum ama niianlıma düşman gibi nişanlım erkek kuaförü abilerinin işi yok ve ailecek nişanlıma düşman gibiler bana diğer gelinle ayrımcılık yapıyotlar ama ben onlara karşı hep iyi oldum sürekli birşeyler hazırlayıp götürdüm ord acıdım hazırladım yardım ettim herşeye ama bana aynı değeri vermiyorlar nişanlımla beni yani ikimizi de önemsemiyor lar onlar yüzünden strese girip birbirimizle tartışmaya giriyoruz durduk yere bugün nişanlımla kendimi paylaştım herkesin payşatığı gibi gereksiz insanlarla arama mesafe koyup sırtımı değerlime yasladım diye akım olduğu için yaptım nişanlımla kendimi paylaşmak beni mutlu ediyor bissürü birşeyler yazmiş nişanlılım uzadı bunların yaptıkları stresten kafayı yicem
Yakın zamanda esin olacak bu kişi.Tartisma onlarla diyaloğa girme.

Yaranmak değil aslında amacım içimde kalan şeyler var buna üzülüyorum kaynanam yeni geliniyle birşeyler yapıyor ve görüntülü arayıp bana gösteriyor ya da gelip bana anlatıyor bunlara üzülüyorum ama onlar kendi hatalarını görmüyorlar
Ay bunun neyine üzülüyosun ya kaynananla aşk böceği olup napıcaksın? Sen kendi ilişkine kendi hayatına baksana

Bastan nisanliyken kaynana aile sorunu aciyorsan devam etmesenmi acaba? Cúnkü evlenince herseyin daha ne duruma gelecegjni biliyosundur diye dúsúnúyorum

Nişanlım arkamda duruyor ailesiyle arası pek iyi değil ama ben kafayı yemek üzereyim
Kaynana sizi sevmiyor diye kafayı mı yiyeceksiniz? Bu durumunuzu komik buldum.. Hiçbi gelin kızı gibi, hiçbi kaynana da anne gibi olmaz.. Kimseye yaranmaya çalışmayın, nişanlınıza da o kadar acımayın, evlendikten sonra ailesi kıymetli olur..

Ay bunun neyine üzülüyosun ya kaynananla aşk böceği olup napıcaksın? Sen kendi ilişkine kendi hayatına baksana
Son zamanlarda sadece nişanlıma ve kendine odaklandım nişanlımda aynı şekilde bu onları daha da sinirlendiriyor

Bastan nisanliyken kaynana aile sorunu aciyorsan devam etmesenmi acaba? Cúnkü evlenince herseyin daha ne duruma gelecegjni biliyosundur diye dúsúnúyorum
Benim onlarla bi sorunum yoktu kendi kendilerine birşeylere küsüyor lar konuşuyorlar ve nişanlımda bunun farkında onlardan uzakta büyümüş ve onların yaptıkları şeylerden soğumuş ailesinin yanına pek gelmiyor sevgi görmemiş onlardan şuan sadece benim içn birşeyler yapmaya çalışıyor benden destek alıyor bu durumda onu nasıl bırakabilirim

Benim onlarla bi sorunum yoktu kendi kendilerine birşeylere küsüyor lar konuşuyorlar ve nişanlımda bunun farkında onlardan uzakta büyümüş ve onların yaptıkları şeylerden soğumuş ailesinin yanına pek gelmiyor sevgi görmemiş onlardan şuan sadece benim içn birşeyler yapmaya çalışıyor benden destek alıyor bu durumda onu nasıl bırakabilirim
Nişanlınız ve siz kaç yaşındasınız?

Back
X