Buna güvenmeyin. Nişanlınız kötü biri demiyorum ama bir günde ailesini silmeyecek biri. Üstelik niye silsin, o evde o insanlarla büyümüş, o anne baba yetiştirmiş. Abileriyle ailesiyle bugün anlaşamaz yarın anlaşır, bugün arası kötü olur yarın düzelir. Siz sadece kendinizden ve kendi ailenizden emin olabilirsiniz başkasınınkinden değil. Diğer gelinle ne yapıyorlar ne yapmıyorlar size ne, siz daha resmi olarak gelin değilsiniz. Bugün nişan atsanız yarın sokaktaki herhangi kişilersiniz. Ona çok iyiler bana kötüler, onunla paylaşımlar yapıyorlar benimle yapmıyorlar... Bunları görmeniz fark etmeniz iyi olmuş, sakın aynı beklentiye girmeyin. Ben niye eşimin nişanlımın annesiyle mıç mış olup her şeyi beraber yapıp her yere beraber gideyim ki diyin, kendinizi soyutlayın. Aşarız başarırız diyorsunuz ama zor hatta buradaki tecrübelerime göre imkansız. Siz bir zaman belirlemişsiniz, evlenene kadar böyle gider ama evlenince biter geçer diye. Hayır bitmiyor, insanlar ailelerinden bir günde kopamaz kopmaz. İnişli çıkışlı ilişkiye iletişime alışmışlar. Aynı düzen devam eder, siz sadece +1 eklenmiş oluyorsunuz.