Kızlar acil yardım kafayı yemek üzereyim nişanlıöın ailesinin benle bir sorunu var anlamıyorum nişanlımın iki abisi var ikisi de otuz yaşlarında birisi bekar birisi yalın zamanda evlendi biz nişanlanalı bir yılı geçti nişan günümüzden itibaren yeni evlenen abisinin bizle bi sorunu vardı tam anlamıyordum ama kendimce evli olmadığı için kardeşi ondan önce nişanlandı belki buna bozuluyor dur diye düşünüyordum ama niianlıma düşman gibi nişanlım erkek kuaförü abilerinin işi yok ve ailecek nişanlıma düşman gibiler bana diğer gelinle ayrımcılık yapıyotlar ama ben onlara karşı hep iyi oldum sürekli birşeyler hazırlayıp götürdüm ord acıdım hazırladım yardım ettim herşeye ama bana aynı değeri vermiyorlar nişanlımla beni yani ikimizi de önemsemiyor lar onlar yüzünden strese girip birbirimizle tartışmaya giriyoruz durduk yere bugün nişanlımla kendimi paylaştım herkesin payşatığı gibi gereksiz insanlarla arama mesafe koyup sırtımı değerlime yasladım diye akım olduğu için yaptım nişanlımla kendimi paylaşmak beni mutlu ediyor bissürü birşeyler yazmiş nişanlılım uzadı bunların yaptıkları stresten kafayı yicem