• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana sorunuu

Kaynana sizi sevmiyor diye kafayı mı yiyeceksiniz? Bu durumunuzu komik buldum.. Hiçbi gelin kızı gibi, hiçbi kaynana da anne gibi olmaz.. Kimseye yaranmaya çalışmayın, nişanlınıza da o kadar acımayın, evlendikten sonra ailesi kıymetli olur..
Tabiki kafayı yemicem ama aramızın iyi olmasını isterdim yaranmak değil de benle ne dertleri olduğunu anlamaya çalışıyordum yukarıda yazdığım gibi nişanlımın ailesiyle arası iyi değil onlardan sevgi görerek büyümemiş nişanlımın küçüklüğünü biliyorum küçük yaşta uzak biryere gitti benle tanışmadan öncesi ve şuan çok farklı şuan benden sevgi görüyor destek görüyor bizim için birşeyler yapmaya çalışıyor ve onlarla çok çok muhattap olmamı istemiyor kendisi de muhattap olmuyor zaten bu ilişki nişanlımın arkamda durması sayesinde devam ediyor

Kızlar acil yardım kafayı yemek üzereyim nişanlıöın ailesinin benle bir sorunu var anlamıyorum nişanlımın iki abisi var ikisi de otuz yaşlarında birisi bekar birisi yalın zamanda evlendi biz nişanlanalı bir yılı geçti nişan günümüzden itibaren yeni evlenen abisinin bizle bi sorunu vardı tam anlamıyordum ama kendimce evli olmadığı için kardeşi ondan önce nişanlandı belki buna bozuluyor dur diye düşünüyordum ama niianlıma düşman gibi nişanlım erkek kuaförü abilerinin işi yok ve ailecek nişanlıma düşman gibiler bana diğer gelinle ayrımcılık yapıyotlar ama ben onlara karşı hep iyi oldum sürekli birşeyler hazırlayıp götürdüm ord acıdım hazırladım yardım ettim herşeye ama bana aynı değeri vermiyorlar nişanlımla beni yani ikimizi de önemsemiyor lar onlar yüzünden strese girip birbirimizle tartışmaya giriyoruz durduk yere bugün nişanlımla kendimi paylaştım herkesin payşatığı gibi gereksiz insanlarla arama mesafe koyup sırtımı değerlime yasladım diye akım olduğu için yaptım nişanlımla kendimi paylaşmak beni mutlu ediyor bissürü birşeyler yazmiş nişanlılım uzadı bunların yaptıkları stresten kafayı yicem
İşi olmayan o abi nasıl evlendi? Neyle geçiniyor mesela?

Ya içimde bi merhamet var o beni bitiriyor içimde kaldı herşey yeni geliniyle sürekli birşeyler yapıyor hep birlkte birşeyler yapıyorlar nişanlımla bana böyle değiller ve gerçekten özeniyorum çok kırılgan çabuk ağlayan bi yapım var bunları görmek beni üzüyor ve nişanlımda ben üzüldüğüm için üzülüyor ama elimizden birşey gelmiyor evlenene kadar diyoruz sadece
Ya varya hayatta “kaynanamla bi şeyler yapmıyorum” diye üzülmek aklıma gelmez, ki çok da iyi bir kadindir 🧿 mesafeli olursaniz değerli olursunuz, kendinizi sevdirmeye calisirsaniz ayak altında alınırsınız. Aralarındaki sorun ne ise eşiniz çözsün, siz de sadece bayram seyranda görüşün yeter.

Back
X