istediğim saç tonuysa şu bunu hangi boyayla elde ederim,rengi tutturabilirsem işlem kolay,önerilerinize ihtiyacım var.
istediğim saç tonuysa şu bunu hangi boyayla elde ederim,rengi tutturabilirsem işlem kolay,önerilerinize ihtiyacım var.
çok teşekkür ederim bahardoner,
açıcı kullanmaya karşı değilim ,her türlü işlemi sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda gerçekleştiririm.
acıcı konusunda da ben 6 ay kullandım 2 ser ay ara ıle benımacıcım lıghttı ben kendım evde acıp uzerıne 9 numara suruyordum ancak bakım yapmazsam mahvolmustu suan hamıle oldugum ıcın 2 3 parmak uzadı daha sonra bu yontemı denıcem dusunuyorum da acıcısız bu rengı tututrsam cok sevınıcem perfect serısı renkler bıras pahalı ama sacımın saglıgı ıcın deger sonucta 2 Ayda bır dıp yapıcam kutusu 12 lıra falan olucak..
Dün gecede bakmıştım , şimdi yine baktım bahardoner , kafam allak bullak.Saçımı 6 ekim de boyadım,işlemi hemen uygulamasam daha iyi olur.Ben bu kolestondan hiç memnun kalmadım ,ipek saçlarım ,keçe oldu.Uff napacağım ben ya.
istediğim saç tonuysa şu bunu hangi boyayla elde ederim,rengi tutturabilirsem işlem kolay,önerilerinize
ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?