Isıtma, Soğutma, Havalandırma Sistemleri Acil kombi yardımı

sibelburak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
271
7
118
Sakarya
Slm bayanlar yeni evimiz için kombi alacağız araştırma içindeyiz eşimle dolaştık bilindik kombi markalarını ama karar veremedik.yüksek faturalar ödemek istemiyoruz.ısınmak istiyoruz evimiz yalıtımlı ve yoğuşmalı alıcaz kesinlikle ama marka konusu ve uygun bir kombi?

Eşim ve abim makine müh.Abimin çalıştığı firma özellikle yurtdışı projelerinde de yer alıyor.Buderus diyorlar başka bir şey demiyorlar.Ben de tavsiye ederim.

bende eca confeo plus aldım hiç memnun değilim bende buderusu çok duydum çok pişmanım eşimi buderusa ikna edemediğime

Tesadüf mü ? Tevafuk mu ? diyeyim bilemedim ancak tam da buderusu reklam ederken yaklaşık 4 ay önce taşındığımız evin kombiside buderus markalı.Ve ev sahibide 2008 de taktırmış.Çok eski olmamasına rağmen ısısan'dan geldiler ve modeli kaldırdıklarından tek tek müşterilere ulaşıp ücretsiz bakım + Brülör değişimi yaptılar.Teknik servis belgesinden okuduğum kadarıyla.3 yıldır diğer evimde buderus kullanıyordum eşim yeni taktırmıştı kiradan düşmüştük 3+1 120 m2 lik evin faturas 50-55 gelmiştir.Ama bina izolasyonluydu.İnşaallah burda da faturam yüksek gelmez.ANcak şimdiden donuyorum : ))

Back
X