acil kombin yardımı

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
merhabalar 2 gün sonra doğum günüm ve sevgilimle buluşacağım bu etek ve ceketi giymek istiyorum biliyosunuz bu senenin trendi uzun etekler bu eteği çok beğenerek aldım

yalnız çeketin içine ne giyebilirim ne tarz bi badi v.s ? çok kararsız kaldım daha doğrusu kararsız değil hiç bir fikrim yok:26:
fikirlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:

Gri veya krem badi giyebilirsin canım, eteğinin rengi gösterişli, kahve uzun bir kolye de takarsın ceketin önünü açıncahoş durur, ayakkabı çanta da önemli :) makyajda

canım bence ne renk giyeceğinden çok nasıl üstler seçeceğin önemli etek zaten hareketli olduğu için daha sade baskısız şeyler seçebilirsin. eğer ceket giymek konusunda kesin kararlı değilsen fikir vermesi açısından birkaç alıntı fotograf paylaşıyorum:
bu kadar açık olmak zorunda değil ama böyle büstiyer tarzı çok havalı duruyor bence

daha salaş bi tarzın varsa şöyle olabilir ama siyahın baskısı olmamalı
bu da ceketli kombin ki bence ceketli kombinde ceketle eteğinin arası boşluk değilse yai ceketin bitişi eteğin başlangıcı aynıysa hoş oluyor öteki türlü kat kat bi görüntü geliyor gözüme bilemiyorum senin zevkini tabiki

canım çok teşekkür ederim ya zahmet edip baya bi ilgilenmişsin tatlım koyu pembeli ve deri çeketli kombin çok hoşuma gitti acaba diyorum bence içinde düz beyaz kısa kollu bir badi giysen olur mu? bide dediğin gibi benim çeket bolero gibi kısa yani eteği belime kadar çeksem boşluğu kapatsam bu defada etek çok üstte mi durur acaba :/ bende senin gibi düşünüyorum

Son düzenleme:
ben senin yerinde olsam beyaz askılı bir badi giyerdim. veya sporcu, farketmez. ama beyaz. ceketin ve eteğin rengi zaten güzel. bu renklere yakın tonlarda bi badi giyersen iyice boğmuş olursun, ama beyaz giyerek hem yoğunluk etek ve cekette olur hem de göz yormaz.

canım bende öyle düşündüm dar beyaz bir badi giymeyi düşünüyorum içine.peki çanta ve ayakkabı olarak ne renk giyebilirim sence?

evet haklısın canım ceketin resimde de kısa duruyormuş zaten yeni dikkat ettim ben bolero tarzı sevmediğim için öyle yorum yaptım sen aldığına göre senin tarzın bi kıyafettir yakıştırarak giyersin mutlaka arkadaşlara katılıyorum beyaz askılı veya sporcu atleti güzel olur ayakkabı ve çanta olarak da hani şu gladyatör tarzı dediğimiz topuklu ayakkabılar , çanta olarak da daha spor ve modern orta boy bi clutch hoş olur diye düşünmekteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…