- 25 Eylül 2014
- 74
- 66
- 23
- 45
- Konu Sahibi denizekin2014
-
https://support.twitter.com/forms/impersonation (bu linke tıklayın)Cok acil cvl ltf.tweterda 4hesap acilmis ve bunlari acan bosandigim esim yapiyo.teweterdaki profil photomu kopyalayip kendi adiyla 4hesap acmis bu gordugum baska var mi bilmiyom.ve biri kotu icerikli bir yazisma.nasil bir intikam sekli bu tanrim.ben bir zamanlar nasil seviyorum diye agliyodum.beni karalamaya calisiyo.ltf yardim telden girdigim icin sikayet etmeyi basaramadim.nasil sikayet edilip silinmesi saglanir.onunla asla konusnam amaci o zaten benimle muhatap olsun mantiginda.nasil sildiricem.allahim nasil boyle bir pislikle evlenmisim.
Cok acil cvl ltf.tweterda 4hesap acilmis ve bunlari acan bosandigim esim yapiyo.teweterdaki profil photomu kopyalayip kendi adiyla 4hesap acmis bu gordugum baska var mi bilmiyom.ve biri kotu icerikli bir yazisma.nasil bir intikam sekli bu tanrim.ben bir zamanlar nasil seviyorum diye agliyodum.beni karalamaya calisiyo.ltf yardim telden girdigim icin sikayet etmeyi basaramadim.nasil sikayet edilip silinmesi saglanir.onunla asla konusnam amaci o zaten benimle muhatap olsun mantiginda.nasil sildiricem.allahim nasil boyle bir pislikle evlenmisim.
Telden giriyorum.bakarken nasil foto cekecegimi bilmiyorum.ayrica ona silindigine dair msj gidecekmi benim yaptigimi falan.https://support.twitter.com/forms/impersonation (bu linke tıklayın)
Ve o hesaplarin ekran goruntusunu kaydedin mutlaka ,resmini cekin silinmeden. Hemen suc duyurusunda bulunun. Agzini payini versinler görür sonra
Avukatima aileme bisey diyemem is buyur.amaci benimle muhatap olsun diyo zaten.ben onnunla hic konusmuyorum o cok xabaladi ama ben hep engelledim faceden falan.simdi tweetera bir bakiyim dedim onun icin birde ne goreyim benim tweet photomu alip 4 hesap acmis kendi adiyla ve resmimi profil resmi yapmis.hesabin birinde cok cirkin bir yazisma kopyalamis snlatamam.sanki ben yapmisim gibi.tabi erkeklerde goruyo.boyle adi ymis gosterdi bense hala icimden iyiniyetliyim ona karsi yaziklar olsun.napicam simdi.sessizce onun haberide olmadan bu hesaplarin silinmesini saglamam gerek.yine acarki bu seferde derki demekki tweeterda beni arattirdiki bunlari gordu diye dusunur.napacam ltf yardim ellerim titriyo.bundan her turlu pislik gelir anladim.9 ay oldu adam unutmak yerine kin besliyo.anladim bunu.
Telden giriyorum.bakarken nasil foto cekecegimi bilmiyorum.ayrica ona silindigine dair msj gidecekmi benim yaptigimi falan.
Samsung s3 mini bunuda yapamadim.cok beceriksizimHayir senin sikayet etmis oldugunu anlayamaz. Cunku bir baskasi da bu benim tanidigimin hesabi degil biri calmis diye sikayet edebilir. O yuzden kim oldugunu bilemez , soylemezler.
Telefonun hangi markaysa google " x marka ekren göruntusu nasil alinir" yaz. Ya da "x marka screenshot" yaz hemen cikar nasil yapildigi. cok kolay zaten.
Ya da markasini buraya yaz biz yardmci olalim hemen
Samsung s3 mini bunuda yapamadim.cok beceriksizim(((
Sorgulamada isimler liste olarak cikiyor orda resmim gozukuyor ama hesabin icine girdigimde resim gozukmuyor.nasil oluyor bu anlatirmisiniz.sahte hesaplar yaratıyordur belki birileri eşinizin mail adresini kullanarak
toptan twitter takipçisi vs. satılıyor ya 1000 tanesi 5 lira falan
sizin fotoğrafınız da hali hazırda nette var olduğundan kopyalanıyordur
isminiz bilinen bir kombinasyondur "ayşe kaya" gibi sahte hesaplar kopyalanırken/üretilirken sizin resmi gidip buluyordur program otomatik olarak. twitterdan tek tek silmeniz işe yaramayabilir bu durumda, google imajlardan fotoğrafınızın kaldırılmasını isteyebilirsiniz kaynağından böyle halledebilirsiniz durumu.
Sorgulamada isimler liste olarak cikiyor orda resmim gozukuyor ama hesabin icine girdigimde resim gozukmuyor.nasil oluyor bu anlatirmisiniz.
Neden bulunmaz dediniz? Ben şikayet edilse ıp adresinden bulunur diye biliyorum..Sadece yasal süreç biraz uzun ve meşakkatli sanırım..Sikayet etsen ip adresinden bulamazlar. Kimin yaptigini bilmiyorsan ve yapanin kim olduguns dair sayfada hic bilgi yoksa yani takip edilmesi icin ayrinti vs. Sikayetin sonucsuz kalir. Ancak eski esinin yaptigindan eminsen supheli olarak onu gosterip suc duyurusunda bulunabilirsin. Bilgisayari inceleme altina alinir ne yaptigi orada anlasilir. Bu hukuki bilgi oldu ihtiyac duyarsan ilerde diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?